Premijer liga BiH - aktuelno

StrikeWarzone
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la StrikeWarzone » 20 okt 2025, 21:17

Hoce li Kaplan prisustvovati sastanku, znal se sta ?
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 20 okt 2025, 21:32

Opet najviše sumnjivih situacija kontra Sarajeva. Vidjet ćemo, šta će struka reći. Ne znam zašto Sedorf nije dobio crveni karton, klasično povlačenje mada je bio zadnji igrač.

Resolute
Kontakt:

Post Postao/la Resolute » 20 okt 2025, 21:32

Zaboljesutra je napisao/la:
20 okt 2025, 20:27
Zigazaga je napisao/la:
20 okt 2025, 20:21
20 okt 2025, 20:19

Jesi prijavio vasu utakmicu protiv Borca? :bih:
Nisam. Ogadila mi se uefa još prvi put,kad sam joj pisao zbog nedosudjenog penala protiv Želje 😉
Prijavi obe utakmice.
Cilj nam je da Uefa posalje inspekciju u savez BiH. :bih:
Sretno u borbi za opstanak,igrate lijepo samo nemate završnicu.Nedostaje klasična špica.
Nekako bas jedva cekam da Vico ode, da dodje neko tvoj. Pa da vidim da li ces i tad slati uefi zalopojke.
Legendo draga, zar ti stvarno mislis da uefu zabole patka? Eno u crnoj gori je jos gore,doslovno se sklanjaju ljudi da lopta udje u go, pa ne vidjoh da se uefa bavi sa tim. Jase Vico sad, sledeci ce biti neko drugo pa ce jahati za svoje. Ja prvi bih volio da Borac dere po guzovima bez lakrdija, ali to ne moze tako ocigledno

Zaboljesutra
Kontakt:

Post Postao/la Zaboljesutra » 20 okt 2025, 21:41

Resolute je napisao/la:
20 okt 2025, 21:32
Zigazaga je napisao/la:
20 okt 2025, 20:21

Nisam. Ogadila mi se uefa još prvi put,kad sam joj pisao zbog nedosudjenog penala protiv Želje 😉
Prijavi obe utakmice.
Sretno u borbi za opstanak,igrate lijepo samo nemate završnicu.Nedostaje klasična špica.
Nekako bas jedva cekam da Vico ode, da dodje neko tvoj. Pa da vidim da li ces i tad slati uefi zalopojke.
Legendo draga, zar ti stvarno mislis da uefu zabole patka? Eno u crnoj gori je jos gore,doslovno se sklanjaju ljudi da lopta udje u go, pa ne vidjoh da se uefa bavi sa tim. Jase Vico sad, sledeci ce biti neko drugo pa ce jahati za svoje. Ja prvi bih volio da Borac dere po guzovima bez lakrdija, ali to ne moze tako ocigledno
Samo da idući predsjednik saveza ne dolazi iz narko kartela i podzemlja Banja Luke,odmah će biti veliki napredak. :bih:
Nije da te boli što smo pokrenuli prijavljivanje utakmica Borca u svakom kolu u sve većem broju?Strah te ili što?
Dok god tvoja prčija krade očigledno pred tv ekranima i te iste lakrdije bez srama postavlja na Arena sažetke biti će i prijava :bih:
Nekad si preko radio prijemnika vjerovao da je Mika Damjanović objektivan i da su oraški labudovi odlican domaćin ali danas tvoji nažalost po njih na svakoj utakmici imaju tv kamere.
Samo što nije.Bolje vam je da vam u savez dodje inspekcija nego da netko nedao Bog izgubi od sudija glavu.Možda neki život Uefa spasi ako reagira.
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!

Vorovus
Kontakt:

Post Postao/la Vorovus » 20 okt 2025, 21:49

Ovaj je ludji od Nodija.

Hrammm1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrammm1921 » 20 okt 2025, 21:55

Nema Kaljanca vise u emisiji? HahahahahH jel moguce?

DoSmrtiOdani87
Kontakt:

Post Postao/la DoSmrtiOdani87 » 20 okt 2025, 21:58

Pablo11 je napisao/la:
20 okt 2025, 19:24
DoSmrtiOdani87 je napisao/la:
20 okt 2025, 19:19
Merhaba je napisao/la:
20 okt 2025, 16:23
**** smo horde amidza amidza
:nene:
:kuknjava: :kuknjava:
:pinokio:

DzemoSmjecanin
Kontakt:

Post Postao/la DzemoSmjecanin » 20 okt 2025, 21:59

Bit ce u petak, što nisi slušao, a savez od sad šalje svog u ovaj termin ponedjeljkom. Tako najavi Gagula

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 20 okt 2025, 22:03

20 okt 2025, 21:58
Pablo11 je napisao/la:
20 okt 2025, 19:19

:nene:
Zamalo da uspije spin, prvo se javio na kcus pa ce u pritvor sa ranama, a amidza bez ogrebotine sa osmijehom na licu izasao. Ipak se mora priznati povrijedjen je momak, kojeg je kamen pogodio. :salut:
Fk Željezničar.

Hrammm1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrammm1921 » 20 okt 2025, 22:03

DzemoSmjecanin je napisao/la:
20 okt 2025, 21:59
Bit ce u petak, što nisi slušao, a savez od sad šalje svog u ovaj termin ponedjeljkom. Tako najavi Gagula

Slusao sam ja sine nego nisam naivan bas i ne vjerujem .. daBogda

Resolute
Kontakt:

Post Postao/la Resolute » 20 okt 2025, 22:19

20 okt 2025, 21:41
Resolute je napisao/la:

Prijavi obe utakmice.
Samo da idući predsjednik saveza ne dolazi iz narko kartela i podzemlja Banja Luke,odmah će biti veliki napredak. :bih:
Nije da te boli što smo pokrenuli prijavljivanje utakmica Borca u svakom kolu u sve većem broju?Strah te ili što?
Dok god tvoja prčija krade očigledno pred tv ekranima i te iste lakrdije bez srama postavlja na Arena sažetke biti će i prijava :bih:
Nekad si preko radio prijemnika vjerovao da je Mika Damjanović objektivan i da su oraški labudovi odlican domaćin ali danas tvoji nažalost po njih na svakoj utakmici imaju tv kamere.
Samo što nije.Bolje vam je da vam u savez dodje inspekcija nego da netko nedao Bog izgubi od sudija glavu.Možda neki život Uefa spasi ako reagira.
Nema me cega biti strah. Kako sijes, tako zanjes. Pisao sam vec, prvih godinu-dve mi je bilo zanimljivo samo i iskljucivo samo zato sto je moj Borac u erama proslih predsednika rapidno potkradan, ispadao iz lige zbog kradja i namjestaljki, ispadao iz lige za zelenim stolom. Samo zbog toga, da se malo vrati i drugima, da Borac malo ebe. Medjutim, sad je vec postalo bezveze, nezanimljivo. Isceifili smo, okej.. daj sad, kad je vec nas covjek u vrhu, da posteno dobijemo. Pa bili prvi ili zadnji. Ja kao neko ko je na gradskom od rodjenja pa zadnjih 35+ godina, ne volim ovo sto sudije rade i ovo samo na stetu ide klubu.

DoSmrtiOdani87
Kontakt:

Post Postao/la DoSmrtiOdani87 » 20 okt 2025, 22:27

Pablo11 je napisao/la:
20 okt 2025, 22:03
20 okt 2025, 21:58
Pablo11 je napisao/la:

Zamalo da uspije spin, prvo se javio na kcus pa ce u pritvor sa ranama, a amidza bez ogrebotine sa osmijehom na licu izasao. Ipak se mora priznati povrijedjen je momak, kojeg je kamen pogodio. :salut:
:kuknjava:

Zaboljesutra
Kontakt:

Post Postao/la Zaboljesutra » 20 okt 2025, 22:30

Resolute je napisao/la:
20 okt 2025, 22:19
20 okt 2025, 21:41
Resolute je napisao/la:

Nema me cega biti strah. Kako sijes, tako zanjes. Pisao sam vec, prvih godinu-dve mi je bilo zanimljivo samo i iskljucivo samo zato sto je moj Borac u erama proslih predsednika rapidno potkradan, ispadao iz lige zbog kradja i namjestaljki, ispadao iz lige za zelenim stolom. Samo zbog toga, da se malo vrati i drugima, da Borac malo ebe. Medjutim, sad je vec postalo bezveze, nezanimljivo. Isceifili smo, okej.. daj sad, kad je vec nas covjek u vrhu, da posteno dobijemo. Pa bili prvi ili zadnji. Ja kao neko ko je na gradskom od rodjenja pa zadnjih 35+ godina, ne volim ovo sto sudije rade i ovo samo na stetu ide klubu.
Dobrodošao si na stranu pravednika.
Slobodno posalji mail i prijavi utakmice svog kluba kao i drugih gdje sudije prave lakrdiju.
Nije nama cilj kao Vici da na Gradskom bude 600-700 ljudi .
Vratite Borac banjalucanima a ne kriminalcima!
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!

AvantiBL
Kontakt:

Post Postao/la AvantiBL » 20 okt 2025, 23:05

@noDi kakva je ono sr*nja pravio Starovlah? Jel moguće to, nije mogao progutati poraz od Sloge?
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926

ŽIŽOVIĆ MLADEN

RaymondRed
Kontakt:

Post Postao/la RaymondRed » 20 okt 2025, 23:29

Ima li neko da objasni sta je bilo na nisicima nisam pratio. I sta bi sa zule? Moze i priv poruka

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 20 okt 2025, 23:32

RaymondRed je napisao/la:
20 okt 2025, 23:29
Ima li neko da objasni sta je bilo na nisicima nisam pratio. I sta bi sa zule? Moze i priv poruka
Vjerovatno ces cuti pricu da je 100 manijaka napravilo sacekusu i pobjegli stalo im 20ljudi. Sta ce biti svi pusteni uredno, nanijeli nekima teske tjelesne dukse koje su pale ce vratiti murija ocigledno.
Fk Željezničar.

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 20 okt 2025, 23:48

Hrammm1921 je napisao/la:
20 okt 2025, 21:55
Nema Kaljanca vise u emisiji? HahahahahH jel moguce?
Sprdaju se s nama

huntingseason
Kontakt:

Post Postao/la huntingseason » 21 okt 2025, 00:01

Pablo11 je napisao/la:
20 okt 2025, 23:32
Vjerovatno ces cuti pricu da je 100 manijaka napravilo sacekusu i pobjegli stalo im 20ljudi. Sta ce biti svi pusteni uredno, nanijeli nekima teske tjelesne dukse koje su pale ce vratiti murija ocigledno.
Dobro te ba vise, smaras danima po forumu skontali dno da su manijaci napali horde.

Nisu manijaci pobjegli, stalo im se. Nanesene su teske tjelesne i jednoj i drugoj strani. uzeo TM belaj znaju i ptice na grani. Samo nez sto vas boli priznati da je nekom pukla vilica, sastavni dio sporta.

Zna se ko je sta uzeo samo ne smaraj vise po forumu danima i ne prozivaj vidim da ti fali akcije neke al ti zena ne da il sta je vec pa tipkas po forumu s poluinformacijama.
A ako ne fali akcije mozes PP doći cu ti ja odmah dje god hoces

DoSmrtiOdani87
Kontakt:

Post Postao/la DoSmrtiOdani87 » 21 okt 2025, 00:20

huntingseason je napisao/la:
21 okt 2025, 00:01
Pablo11 je napisao/la:
20 okt 2025, 23:32
Dobro te ba vise, smaras danima po forumu skontali dno da su manijaci napali horde.

Nisu manijaci pobjegli, stalo im se. Nanesene su teske tjelesne i jednoj i drugoj strani. uzeo TM belaj znaju i ptice na grani. Samo nez sto vas boli priznati da je nekom pukla vilica, sastavni dio sporta.

Zna se ko je sta uzeo samo ne smaraj vise po forumu danima i ne prozivaj vidim da ti fali akcije neke al ti zena ne da il sta je vec pa tipkas po forumu s poluinformacijama.
A ako ne fali akcije mozes PP doći cu ti ja odmah dje god hoces
Pusti ga ba nek se ofira lozi ga ta furka forumskog portparola

MikiPirs
Kontakt:

Post Postao/la MikiPirs » 21 okt 2025, 08:51

Ima li odgovora na email-ove, zna li se sta?

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, Hrammm1921, Jet2Holiday, MikiPirs i 31 gost.