GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

jacky09
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la jacky09 » 24 apr 2011, 13:57

Ma Vaha samo žuga po medijima, ako ti se ide idi.
Mislim da je izgledno da Vaha napusti Dinamo jer očito je da i jedna i druga strana žele raskid suradnje.
Mamićevac Olivari se propisao o odlasku Vahe na dugo i široko..
Titova-Juga je napisao/la: Sammira se ne smije pustiti barem jos ovu sezonu, inace nam treba kreativac i to dobar jer jednostavno ne igramo isto sa Sammirom i bez njega. Nekad smo tu imali Modrica. Badelj vec sebe vidi u Barceloni.
Badelj je zamjena za Modrića, čovjek koji vodi i kreira igru. Sammir je ofanzivni veznjak koji jednim potezom riješava utakmicu.
...što je više lome to je volim jače...

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 24 apr 2011, 14:01

jacky09 je napisao/la:Ma Vaha samo žuga po medijima, ako ti se ide idi.
Mislim da je izgledno da Vaha napusti Dinamo jer očito je da i jedna i druga strana žele raskid suradnje.
Mamićevac Olivari se propisao o odlasku Vahe na dugo i široko..
Titova-Juga je napisao/la: Sammira se ne smije pustiti barem jos ovu sezonu, inace nam treba kreativac i to dobar jer jednostavno ne igramo isto sa Sammirom i bez njega. Nekad smo tu imali Modrica. Badelj vec sebe vidi u Barceloni.
Badelj je zamjena za Modrića, čovjek koji vodi i kreira igru. Sammir je ofanzivni veznjak koji jednim potezom riješava utakmicu.

Ma mi mozemo da budemo presretni sto je trener njegovog kalibra uopste prihvatio da dodje u Dinamo.
Nije lako s cevapa na konzervu. Treniras Drogbu, Ronaldinha itd.. i onda predjes na ove nase klince : ).
Ja mislim da Vaha zeli pojacanja, uvjeren je da mu ih Mamic moze pruziti ali da steka i zato ta stalna prica o odlasku.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 24 apr 2011, 14:03

Svaka čast !

Još jedan uspjeh Dinama,i što mi je jš draže,uspjeh više za Vahu ! ;)
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 24 apr 2011, 14:11

Titova-Juga je napisao/la:
Ma mi mozemo da budemo presretni sto je trener njegovog kalibra uopste prihvatio da dodje u Dinamo.
Nije lako s cevapa na konzervu. Treniras Drogbu, Ronaldinha itd.. i onda predjes na ove nase klince : ).
Ja mislim da Vaha zeli pojacanja, uvjeren je da mu ih Mamic moze pruziti ali da steka i zato ta stalna prica o odlasku.
Ma pusti te priče "možemo biti sretni". Svaka njemu čast dobar je trener, ali da je on mogao bilo gdje sigurno nebi dolazio u Dinamo. Njemu Dinamo ništa ne predstavlja da bi sad odbio 3 puta bogatije ugovore zbog njega. ;)

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 24 apr 2011, 14:13

jacky09 je napisao/la:
Ma pusti te priče "možemo biti sretni". Svaka njemu čast dobar je trener, ali da je on mogao bilo gdje sigurno nebi dolazio u Dinamo. Njemu Dinamo ništa ne predstavlja da bi sad odbio 3 puta bogatije ugovore zbog njega. ;)

Ne stoji ti ta prica nikako. Naravno da je mogao, pa i sada ima ponude dok ima posao u Dinamo od raznih klubova i veceg renomea vec sto je to Dinamo. Dobar trener ne uvodi prosjecni francuski drugoligaski klub u ligu prvaka nakon godinu dana, vec samo kvalitetan. A da ne govorim o njegovom angazmanu u Obali Bjelokosti gdje je imao samo jedan jedini poraz i dobio otkaz zbog politike koja se tamo vodila.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 24 apr 2011, 14:17

Ne stoji ti ta prica nikako. Naravno da je mogao, pa i sada ima ponude dok ima posao u Dinamo od raznih klubova i veceg renomea vec sto je to Dinamo. Dobar trener ne uvodi prosjecni francuski drugoligaski klub u ligu prvaka nakon godinu dana, vec samo kvalitetan. A da ne govorim o njegovom angazmanu u Obali Bjelokosti gdje je imao samo jedan jedini poraz i dobio otkaz zbog politike koja se tamo vodila.
Niko ne spori da je dobar trener.
Može on pričati da je imao neznam kakve ponude, zašto bi on odbio te ponude i došao u Dinamo? Novi izazov u karijeri? Kao malo mu ih u Francuskoj? Evo sad čim se počelo šuškati da je DInamo Moskva zainteresirana za njega počeo neku priču kako je možda ovo kraj bla bla. A i za francuske medije je izjavio da ima ugovor sa Dinamom ali da to ništa ne znači i da bi želio nazad u Francusku.

Znači, prihvatio je jer nije imao drugih ponuda.

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 24 apr 2011, 14:18

Vaha moze naci angazman u svako doba, inace ako Dinamo i udje u LP tamo ce skupiti max 4 boda ako bude imao srece pri izvlacenju skupina :)

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 24 apr 2011, 14:19

Insect_terminator je napisao/la:Vaha moze naci angazman u svako doba, inace ako Dinamo i udje u LP tamo ce skupiti max 4 boda ako bude imao srece pri izvlacenju skupina :)
Jbg sad jeli pričamo o Vahidu Halilhodžiću ili Mourinhu?

Dinamo neka se kvalificira pa jedan bod jedan bod. ;)

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 24 apr 2011, 14:24

jacky09 je napisao/la:
Niko ne spori da je dobar trener.
Može on pričati da je imao neznam kakve ponude, zašto bi on odbio te ponude i došao u Dinamo? Novi izazov u karijeri? Kao malo mu ih u Francuskoj? Evo sad čim se počelo šuškati da je DInamo Moskva zainteresirana za njega počeo neku priču kako je možda ovo kraj bla bla. A i za francuske medije je izjavio da ima ugovor sa Dinamom ali da to ništa ne znači i da bi želio nazad u Francusku.

Znači, prihvatio je jer nije imao drugih ponuda.

Pa dobro to je tvoje misljenje da nema drugih ponuda, da ne voli izazove u karijeri (sto Dinamo definitivno jeste), na racun toga sto mislis da je samo dobar trener a ne prekvalitetan strucnjak za nase prostore.
Samo ne znam na racun cega osnivas takvo misljenje o njemu kao treneru.

Smrt nacionalizmu !!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 24 apr 2011, 14:26

jacky09 je napisao/la:
Insect_terminator je napisao/la:Vaha moze naci angazman u svako doba, inace ako Dinamo i udje u LP tamo ce skupiti max 4 boda ako bude imao srece pri izvlacenju skupina :)
Jbg sad jeli pričamo o Vahidu Halilhodžiću ili Mourinhu?

Dinamo neka se kvalificira pa jedan bod jedan bod. ;)

Znas li ti uopste koliko je Vaha cijenjen u franucskoj, sta ljudi tamo misle o njemu i na cemu zasnivaju isto.
Znaci, rijec je o Francuskoj ne Ukrajini, Rusiji, Norveskoj, itd...

Smrt nacionalizmu !!

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 24 apr 2011, 14:26

Pa dobro to je tvoje misljenje da nema drugih ponuda, da ne voli izazove u karijeri (sto Dinamo definitivno jeste), na racun toga sto mislis da je samo dobar trener a ne prekvalitetan strucnjak za nase prostore.
Ma ne želim uopće ulaziti u raspravu kakav je trener.
Samo kažem da nema logike da jedan Vahid Halilhodžić dolazi u Dinamo raditi za 900 000 €, ako u istom trenutku ima ponude iz npr. Francuske i Rusije od 1.5 mil. po sezoni.
Druga stvar da je on došao u Dinamo zbog para, ali sigurno jedan ozbiljan Rus ili Francuz može platiti koliko Mamić ne može ni zamisliti. ;)

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 24 apr 2011, 14:28

jacky09 je napisao/la:

Ma ne želim uopće ulaziti u raspravu kakav je trener.
Samo kažem da nema logike da jedan Vahid Halilhodžić dolazi u Dinamo raditi za 900 000 €, ako u istom trenutku ima ponude iz npr. Francuske i Rusije od 1.5 mil. po sezoni.
Druga stvar da je on došao u Dinamo zbog para, ali sigurno jedan ozbiljan Rus ili Francuz može platiti koliko Mamić ne može ni zamisliti. ;)

Vaha i mene i tebe moze obezbijediti za zivota koliko je zaradio u svojoj karijeri.
Ne znam znaci li ti ista rijec "izazov", i to da ipak ima ljudi koji ne cine bas sve pod svaku cijenu samo radi love.
Dinamo je njemu upravo to, izazov.

P.S I nema tu sta raspravljati kakav je trener.
O svakom treneru kao i igracu prica njegova statistika/istorija.
Tako i o Vahi.

Smrt nacionalizmu !!

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 24 apr 2011, 14:31

Titova-Juga je napisao/la: Vaha i mene i tebe moze obezbijediti za zivota koliko je zaradio u svojoj karijeri.
Ne znam znaci li ti ista rijec "izazov", i to da ipak ima ljudi koji ne cine bas sve pod svaku cijenu samo radi love.
Dinamo je njemu upravo to, izazov.

P.S I nema tu sta raspravljati kakav je trener.
O svakom treneru kao i igracu prica njegova statistika/istorija.
Tako i o Vahi.
Zašto onda sada želi ići? U par navrata je izjavio za francuske medije da ugovor sa Dinamom ništa ne znači i da bi se rado vratio u Francusku. Nije mu dovoljno velik izazov?

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 24 apr 2011, 14:32

jacky09 je napisao/la:
Zašto onda sada želi ići? U par navrata je izjavio za francuske medije da ugovor sa Dinamom ništa ne znači i da bi se rado vratio u Francusku. Nije mu dovoljno velik izazov?

Vec sam ti naveo jedan logicni razlog zasto se stalno po medijima suska o tome i zasto stalno govori da nije siguran da li ce ostati. Mamic definitivno treba po nekoliko pojacanja, (na manjak love se barem taj covjek ne moze zaliti).

Smrt nacionalizmu !!

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 24 apr 2011, 14:36

jacky09 je napisao/la:

Vec sam ti naveo jedan logicni razlog zasto se stalno po medijima suska o tome i zasto stalno govori da nije siguran da li ce ostati. Mamic definitivno treba po nekoliko pojacanja, (na manjak love se barem taj covjek ne moze zaliti).
Ima sasvim dobru ekipu, sastavljenu od mladih dobrih igrača i par iskusnih bivših igrača Liverpoola, Rome, Sportinga. Što se tiče kvalitete ova momčad može u LP, za usporedbu ova sezona i Partizan ili Žilina.
Druga stvar ako on očekuje 2-3 kapitalca od 3-4 mil. eura.

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 24 apr 2011, 14:38

O kakvih ti 3,4 mil eura pricas jacky, dinamo treba uci 3,4 sezone za redom u LP da smije pomisliti dat toliko novaca za igraca. Sad je plafon 2 mil i to jednom u 3 sezone

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 24 apr 2011, 14:39

jacky09 je napisao/la:
jacky09 je napisao/la:

Ima sasvim dobru ekipu, sastavljenu od mladih dobrih igrača i par iskusnih bivših igrača Liverpoola, Rome, Sportinga. Što se tiče kvalitete ova momčad može u LP, za usporedbu ova sezona i Partizan ili Žilina.
Druga stvar ako on očekuje 2-3 kapitalca od 3-4 mil. eura.

Za neke Europske podvige ne mozemo.
Naravno, uvijek se moze desiti (kao sto se i desava) slucaj Ziline i Partizana, uz dozu velike srece.
Takvih ce situacija uvijek biti. Biscanova je karijera ionako u silaznoj putanji, godine su ga sustigle i nakon operacije nece biti nista bolji. Barbaric je jednostavno samo solidan i nije kvalitet. Treba podhitno jednog pravog stopera naci uz Tonela. Sreca imamo Cufrea koji uvijek moze pokriti kad zatreba.

P.S

Koliko god Kelava bio o.k, mislim da klub Dinamovog renomea zasluzuje jednog boljeg golmana kao sto smo recimo imali u Kochu, Ladicu, pa i Butini u njegovim najboljim godinama.

Dakle po meni.

Golman (Kelava extra rezerva).
Stoper
Jedan brzi kreativac

Smrt nacionalizmu !!

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 24 apr 2011, 14:49

Insect_terminator je napisao/la:O kakvih ti 3,4 mil eura pricas jacky, dinamo treba uci 3,4 sezone za redom u LP da smije pomisliti dat toliko novaca za igraca. Sad je plafon 2 mil i to jednom u 3 sezone
Ajde pročitaj još jednom i skontaj šta sam napisao.
Za neke Europske podvige ne mozemo.
Naravno, uvijek se moze desiti (kao sto se i desava) slucaj Ziline i Partizana, uz dozu velike srece.
Takvih ce situacija uvijek biti. Biscanova je karijera ionako u silaznoj putanji, godine su ga sustigle i nakon operacije nece biti nista bolji. Barbaric je jednostavno samo solidan i nije kvalitet. Treba podhitno jednog pravog stopera naci uz Tonela. Sreca imamo Cufrea koji uvijek moze pokriti kad zatreba.

P.S

Koliko god Kelava bio o.k, mislim da klub Dinamovog renomea zasluzuje jednog boljeg golmana kao sto smo recimo imali u Kochu, Ladicu, pa i Butini u njegovim najboljim godinama.

Dakle po meni.

Golman (Kelava extra rezerva).
Stoper
Jedan brzi kreativac
Bišćan je odličan bio u Europi ove godine, vidjet ćemo kakav će se vratiti nakon ozljede, spominje se Šimunić kao moguće pojačanje. Cufre je za lijevi bek, nedaj Bože da Ibanez mora igrati.
Kelava je odličan golman, naš najbolji pojedinac ove sezone, posebno u Europi. Ako su svi ostali zakazali, Kelava nije. Mora popraviti ispucavanje i biti će odličan golman. Ne sjećam se nekog njegovog kiksa. Uostalom obranio je Senni penal koji je išao pod prečku, to ne može svatko.
Kakav brzi kreativac? Gdje bi taj igrao? Pretpostavimo da će Vaha ostati onda će vezna linija 98% izgledati ovako:

Badelj Ademi
Tomečak Sammir ????? (Morales ako počme igrati)

P.S

Odo na uskršnji ručak, svako dobro i sretan Uskrs svima koji ga slave. ;) Raspravu nastavljamo kasnije. :lol:

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 24 apr 2011, 14:53

jacky09 je napisao/la:
Bišćan je odličan bio u Europi ove godine, vidjet ćemo kakav će se vratiti nakon ozljede, spominje se Šimunić kao moguće pojačanje. Cufre je za lijevi bek, nedaj Bože da Ibanez mora igrati.
Kelava je odličan golman, naš najbolji pojedinac ove sezone, posebno u Europi. Ako su svi ostali zakazali, Kelava nije. Mora popraviti ispucavanje i biti će odličan golman. Ne sjećam se nekog njegovog kiksa. Uostalom obranio je Senni penal koji je išao pod prečku, to ne može svatko.
Kakav brzi kreativac? Gdje bi taj igrao? Pretpostavimo da će Vaha ostati onda će vezna linija 98% izgledati ovako:

Badelj Ademi
Tomečak Sammir ????? (Morales ako počme igrati)

P.S

Odo na uskršnji ručak, svako dobro i sretan Uskrs svima koji ga slave. ;) Raspravu nastavljamo kasnije. :lol:

Igrao bi sa Sammirom iza Beciraja, (jer ionako Vaha preferira tu formaciju).
Slazem se za Ibaneza, koliko god je brz i trudi se, moze trcati, te ima jaak sut, toliko je propusan u odbrani i jednostavno mu covjek ne moze naci poziciju gdje da ga stavi a da isti ne oscilira.
Slazem se da Kelava ima brilijantnu sezonu ali i dalje ne mislim da je veliki golman na racun toga.
Cini mi se da je odigrao iznad svojih ocekivanja ali i odbrana je mnogo tome pridonijela.
Ipak bi se na Mamicevom mjestu osigurao sa jednim pravim vec provjerenim golmanom.
Ovo je ustvari Kelavi tek prva sezona da je nesto pokazao. Ali eto, vidit cemo jos.

Smrt nacionalizmu !!

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 24 apr 2011, 19:11

Igrao bi sa Sammirom iza Beciraja, (jer ionako Vaha preferira tu formaciju).
Slazem se za Ibaneza, koliko god je brz i trudi se, moze trcati, te ima jaak sut, toliko je propusan u odbrani i jednostavno mu covjek ne moze naci poziciju gdje da ga stavi a da isti ne oscilira.
Slazem se da Kelava ima brilijantnu sezonu ali i dalje ne mislim da je veliki golman na racun toga.
Cini mi se da je odigrao iznad svojih ocekivanja ali i odbrana je mnogo tome pridonijela.
Ipak bi se na Mamicevom mjestu osigurao sa jednim pravim vec provjerenim golmanom.
Ovo je ustvari Kelavi tek prva sezona da je nesto pokazao. Ali eto, vidit cemo jos.
Ibanez je igrač koji može zamjeniti standardne igrače u nekim utakmicama hnl-a i to je to. Prelimitiran je igrač da se od njega očekuje nešto više.
Kelava ima briljantnu sezonu i baš zbog toga ga treba forsirati. Nema šanse da se dovodi novi golman jer bi to bio debilni potez. Uz Kelavu imamo i Lončarevića koji je također dobro branio prije ozljede, obranio par penala Sheriffu ali džaba kad ovi panjevi nisu zabili.

Najpotrebniji nam je lijevi veznjak. Moralesu se treba zahvaliti, imao je jednu dobru polusezonu u hrvatskoj ligi i to je to. Neznam može li Alispahić igrati na toj poziciji, ali nadam se da ćemo njegovim dolaskom dobiti rješenje za tu poziciju.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.