Zula brat nas na tribini uvijek bio korektan prema svima
Dosta manje mudonje i slabiji su se kurcili slabijoj raji, dok on nikad nije takav bio
Zula brat nas na tribini uvijek bio korektan prema svima
To su kite od navijaca. Njega Zeljo zanima ko lanjski snijeg al vi ste djeca ne sjecate se vi, niti znate vodje manijaka od ranije. Steta za vas.
Kriminalac klasicni . A imate se cime i ponositi svaka cast.NoDi80 je napisao/la: ↑21 okt 2025, 19:44Zavrsice ga hahahaRiquelme1921 je napisao/la: ↑21 okt 2025, 19:40
Evo Zula pušten iz pritvora, imaš priliku "završiti ga" kako si govorio neki dan..lahko se sazna gdje bude a ako ne znaš javi se privatno. Nemoj glumiti heroja preko foruma.
Svi mu znaju ime i adresu i samo ga na forumu smiju spomenuti
Cak i sam kad hoda gradom ne smiju ga ni pogledati
Sjecam se kad im usao u udruzenje navijaca i pustio Grbavicu hahahah
Bio video, ali pitari ga izmoljakali da izbrise
Nikad se manje raje nije drogiralo na jugu
Mozes srati koliko hoces, to su cinjeniceMukiBek je napisao/la: ↑21 okt 2025, 20:00Ti si gori od onog Zulfe s klix komentare mile mi majke
Daj Boze da si ti prije 20.godina imao devet mjeseci. Ti da mi pricas o drogiranju Bog ti dao pametNoDi80 je napisao/la: ↑21 okt 2025, 20:02q
Mozes srati koliko hoces, to su cinjenice
Prije 20 godina svaki drugi se drogirao, prije 10 godina isto
Danas momci do 28 godina sto vode navijanje nit piju, nit se drogiraju
successminator je napisao/la: ↑21 okt 2025, 20:11Možda malo off topic, ali malo da se odmaknemo od “navijačkih” tema: zašto nijedan klub u PLBiH, osim Širokog Brijega i Sarajeva nema svoj trening kamp i ne razmišlja ozbiljnije u tom smjeru? Koliko znam, osim Sarajeva i Širokog, jedino je Zrinjski nešto počeo raditi na tome ali još nisu završili. Klubovi troše brdo para na preplaćene zvijezde i gluposti umjesto da ozbiljnije ulože u infrastrukturu i omladinski pogon.
Nije ni čudo da mali Široki Brijeg ima visok procenat igrača iz omladinske škole u prvom timu kad su ljudi prije 15 godina imali nešto što ostatak lige nažalost i dalje samo sanja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.