Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
Igraci koje bi volio vidjeti u Frankfurtu:
Eric martel( zamjena za larsona)
Rocco Reitz
Paul wanner
Maximilian eggestein
Luca netz
Eric martel( zamjena za larsona)
Rocco Reitz
Paul wanner
Maximilian eggestein
Luca netz
Da li je moguće da je BMG najnoviji velikan sazrio za cvajte?
El Khannouss ce nadmasit Woltemadeov transfer.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- kraljttbvb
- Kontakt:
Kako ce ovaj Diaz koštati Bajerna u završnici LP sa onim svojim poteom viška i bezveze meljanjem lopte...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Tvoj zaključak i naša brigakraljttbvb je napisao/la: ↑18 okt 2025, 20:29Kako ce ovaj Diaz koštati Bajerna u završnici LP sa onim svojim poteom viška i bezveze meljanjem lopte...

Dobar Šloti, uzmemo li u obzir borbu za Guehija svih nekoliko vrh klubova, ova utrka za vašeg defanzivca ostaje u sjeni.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Guehi je i jeftiniji jer je slobodan igrač, komisija agentu + igraču + plata, Schlotti će tek ući u zadnju godinu ugovora i ako se odluči da ide minimalno će se dodatno platiti 30-40 mil odštete. A Schlotti ima fizikalije, visinu idealnu (za razliku od Guehijevih 182 cm) plus ljevak, idealan za lijevog štopera ekipama koje igraju poziciono, pressing. Plus njegovi pasovi preko odbrana ala Hummels. BvB mora ići do kraja limita i zadržati ga.armando je napisao/la: ↑18 okt 2025, 20:50Tvoj zaključak i naša brigakraljttbvb je napisao/la: ↑18 okt 2025, 20:29Kako ce ovaj Diaz koštati Bajerna u završnici LP sa onim svojim poteom viška i bezveze meljanjem lopte...![]()
Dobar Šloti, uzmemo li u obzir borbu za Guehija svih nekoliko vrh klubova, ova utrka za vašeg defanzivca ostaje u sjeni.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Nerealno

Ne postoji, niti je postojao centarfor sa toliko igračkih sposobnosti.
Fenomenalan
Fenomenalan

Kompletniji napadac nije igrao za Bajern. Steta gdje je protracio karijeru.
Ja bih se usudio reći kompletniji napadač nije igrao u historiji, ne samo za bayern (ne računam messija u napadače). Baš full package, nema segmenta u kojem je loš. Što kažeš, baš šteta karijere, da je bar 3 godine ranije negdje otišao.
Ovo što Kane trenutno radi nije viđeno do sada i u domenu razvoja fudbala spada pod kompletno inoviranje pozicije koju igra, kao kad su Španci "izmislili" false 9 ili kao Muller svojevremeno na desnom na krilu ili Neuer na golu i vidjećete da će se u budućnosti pojavljivati više ovakvih box-to-box/defanzivni veznih napadača, to je jedina nada da pozicija centarfora opstane u modernom fudbalu, jer je u posljednje vrijeme sve manje i manje bilo korisno imati centarfora pa su ih mijenjale spomenute lažne devetke.

a jest dosadno jbt
gdje nam je najkrezavija baza navijača na ovom podforumu? stiže salahova zamjena

gdje nam je najkrezavija baza navijača na ovom podforumu? stiže salahova zamjena

Kreze ili ti krezubi su kažnjeni i mogu reći da je u jednom momentu bilo lijepo bez njih, ali sad nam već nedostaju.
Tužna li si Championship
Tužna li si Championship

- kraljttbvb
- Kontakt:
Ima li neko link za Borusiju?
Ovi moji linkovi ne rade
Ovi moji linkovi ne rade

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Grimaldo promaši penal za Leverkusen.
Kakav je penal sviran i pošteno je što nije zabio.
Kakav je penal sviran i pošteno je što nije zabio.
https://www.camel1.live/homekraljttbvb je napisao/la: ↑21 okt 2025, 21:09Ima li neko link za Borusiju?
Ovi moji linkovi ne rade![]()
https://namesorrel.com/
-
- Kontakt:
Ovi moji i dalje nastavljaju sami sebi zabijati , prvo Bayern , pa danas Kopenhagen koji debili u pm !
Ponovo pomalo čudan penal za Bayer, ovaj put iskorišten.
Sada su nakon isključenja igrača PSG ponovo isti broj igrača na terenu.
Andrich je prije toga udarcem laktom dobio direktno crveni karton.
10 na 10, ali Dujo ponovo dovodi goste u vodstvo.
Sada su nakon isključenja igrača PSG ponovo isti broj igrača na terenu.
Andrich je prije toga udarcem laktom dobio direktno crveni karton.
10 na 10, ali Dujo ponovo dovodi goste u vodstvo.
Amateri iz Leverkusena 

Ovi ljudi se ne znaju braniti. Kakva je ovo ekipa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.