OKK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

fukara87
Kontakt:

Re: OKK Sloboda Tuzla

Post Postao/la fukara87 » 21 okt 2025, 20:11

Power10 je napisao/la:
12 okt 2025, 21:46
Večeras pred praznim Mejdanom. Saobraćaj i komunikacije , Centralno grijanje, Vodovod i Gradska uprava, košarku voli. A da, imaju i oni sa BH Basketa, rektalni alpinisti
Nikog nisi zaboravio :rol: , i jedini navijac Suljo
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

DjaniTarik
Kontakt:

Post Postao/la DjaniTarik » 21 okt 2025, 20:16

Jel zloboda ima sjanse za abaz realno??? Ko je favorit za aba vojvodina??

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 21 okt 2025, 20:37

DjaniTarik je napisao/la:
21 okt 2025, 20:16
Jel zloboda ima sjanse za abaz realno??? Ko je favorit za aba vojvodina??
Ma tesko, premale sanse. Ovako na prvu, Vojvodina, Zlatibor, Mornar. A i cisto sumnjam da bi bevba htio da klub bude u ABA ligi (prvoj). Odmah valja vise para uloziti u ekipu, a to mu ne ide u prilog. Njemu u dzep bi manje islo.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

DjaniTarik
Kontakt:

Post Postao/la DjaniTarik » 21 okt 2025, 20:52

Jel cibona igra aba 2

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 21 okt 2025, 21:24

Privatna zabava stranačkih kolega, bas im je lijepo omogućeno iz gradskog budžeta da se druže , putuju, a naravno bez nekog konačnog cilja. Košarka ne stanuje kod nas već dugo
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 21 okt 2025, 21:48

Hitman22 je napisao/la:
21 okt 2025, 21:24
Privatna zabava stranačkih kolega, bas im je lijepo omogućeno iz gradskog budžeta da se druže , putuju, a naravno bez nekog konačnog cilja. Košarka ne stanuje kod nas već dugo
Ima li koji sport da stanuje kod nas? U fudbalu nas sve manje, kosarka smeta bevba, rukomet jedva 100 ljudi dodje. O ovim jos manje popularnim da ne govorim.

Sta god se objavi da rekonstruisu od sportskih objekata, nadju se delegati po komentarima da pisu sta ce nam to. Prvo za Mejdan, pa evo sad za pomocni teren na Tusnju...
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

tuzla075
Kontakt:

Post Postao/la tuzla075 » 21 okt 2025, 22:12

DamirT je napisao/la:
21 okt 2025, 21:48
Hitman22 je napisao/la:
Ima li koji sport da stanuje kod nas? U fudbalu nas sve manje, kosarka smeta bevba, rukomet jedva 100 ljudi dodje. O ovim jos manje popularnim da ne govorim.

Sta god se objavi da rekonstruisu od sportskih objekata, nadju se delegati po komentarima da pisu sta ce nam to. Prvo za Mejdan, pa evo sad za pomocni teren na Tusnju...
[/quote Imas pravo da mrzis politicke partije i pojedince u njoj ali idiote ovo je Sloboda institucija i skini se sa one stvari i ****.

tuzla075
Kontakt:

Post Postao/la tuzla075 » 21 okt 2025, 22:16

Hitman22 je napisao/la:
**** majmune jedan.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 21 okt 2025, 22:31

Bevba is that you?

Kad naucis da diskutujes bez vrijedjanja, onda se javi. Nisam ja s tobom ovce cuvao.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

TETRAPAK
Kontakt:

Post Postao/la TETRAPAK » 21 okt 2025, 23:01

Haj fudbal i kosarku kontam ko smeta, al sta je sa rukometom, dje to zapelo?

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 21 okt 2025, 23:06

TETRAPAK je napisao/la:
21 okt 2025, 23:01
https://sportsport.ba/rukomet/rk-slobod ... d=1&pid=17

Dosta ljudi je bilo one sezone kad se uslo u PL. Eto pregledaj slike. Bukvalno sada dodje maksimum 100 ljudi.

Bude me iskreno sramota kad igraju protiv Gracanice ili Konjuha. 80% navijaca budu gostujuci. Bio sam prosle sezone protiv oba ta tima na tribinama, jedva se naslo mjesto da se sjedne. Sve njihovi navijaci bili.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 22 okt 2025, 14:37

DamirT je napisao/la:
21 okt 2025, 23:06
TETRAPAK je napisao/la:

Dosta ljudi je bilo one sezone kad se uslo u PL. Eto pregledaj slike. Bukvalno sada dodje maksimum 100 ljudi.

Bude me iskreno sramota kad igraju protiv Gracanice ili Konjuha. 80% navijaca budu gostujuci. Bio sam prosle sezone protiv oba ta tima na tribinama, jedva se naslo mjesto da se sjedne. Sve njihovi navijaci bili.
A odbojka? Vidim da je tu Sloboda (žene) prva federalna nije čak ni PLBIH.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 22 okt 2025, 17:06

Bistrik je napisao/la:
22 okt 2025, 14:37
DamirT je napisao/la:
21 okt 2025, 23:06
TETRAPAK je napisao/la:

A odbojka? Vidim da je tu Sloboda (žene) prva federalna nije čak ni PLBIH.
Ma to je nepopularan sport u Tuzli pored ova gore 3. A i to je klub cini mi se Sladjana Ilica, naravno SDP kadar...

Jedina pozitivna stvar u bevbinom klubu je ta sto Trbic voli davati sansu mladim igracima. Cini mi se da je u Sparsima dosta mladih igraca igralo dok je on bio trener.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Power10
Kontakt:

Post Postao/la Power10 » 22 okt 2025, 17:14

Tuzla kao grad propada. Sve što imalo vrijedilo je pod šapom SDP. Kad ste od nekog čuli, " idemo do Tuzle za vikend"? Ovo Aidovo čudovište je ves masina za pranje novca. Sinoć je ispraznio A tribinu, da bi napunio B, i opet nije bilo više od 300 ljudi. Grad nema sporta, nema umjetnosti, kulture. Čak ni dzigarasi muzicari ne dolaze u Tuzlu, nego idu okolo. Za to vrijeme "kružni tok" se fotografise pokraj 20 m novog asfalta. Lik je izgubljen. Dočekuje donirani autobus. Gacko i Odzak imaju prvake države, Tuzla nema. Posljednji projekat Azmira Husica je MNK Salines koji je osvojio titulu. Ova nakarada od kluba je najveći uspjeh imala prije 15 godina kad su osvojili A2 ligu. Čak ni A1 nikada nisu osvojili, ali su administrativnim putem ušli u PL.
Ovaj Frankestajn kada bi ikada igrao i ABA 1, teško da bi vratio publiku. Njima trebaju poslusni navijači koji neće imati neželjene parole, tipa "ništa više nemam, jer je_____( dodaj koje hoćeš ime) krao ". Zato su tu sigurni poltrolni iz opstine, saobraćaja i komunikacije, vodovoda i njihovih privatnih firmi. Uz rektalne sa bhbasket.ba, ne treba im više.
Zadnja izmjena: Power10, dana/u 22 okt 2025, 17:23, ukupno mijenjano 1 put.
Samo je Sloboda iz Tuzle

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 22 okt 2025, 17:21

Power10 je napisao/la:
22 okt 2025, 17:14
Tuzla kao grad propada. Sve što imalo vrijedilo je pod šapom SDP. Kad ste od nekog čuli, " idemo do Tuzle za vikend"? Ovo Aidovo čudovište je ves masina za pranje novca. Sinoć je ispraznio A tribinu, da bi napunio B, i opet nije bilo više od 300 ljudi. Grad nema sporta, nema umjetnosti, kulture. Čak ni dzigarasi muzicari ne dolaze u Tuzlu, nego idu okolo. Za to vrijeme "kružni tok" se fotografise pokraj 20 m novog asfalta. Lik je izgubljen. Dočekuje donirani autobus. Gacko i Odzak imaju prvake države, Tuzla nema. Posljednji projekat Azmira Husica je MNK Salines koji je osvojio titulu. Ova nakarada od kluba je najveći uspjeh imala prije 15 godina kad su osvojili A2 ligu. Čak ni A1 nikada nisu osvojili, ali su administrativnim putem ušli u PL.
Nemoj tako, stize Jelena Roza uskoro :rol:
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Power10
Kontakt:

Post Postao/la Power10 » 22 okt 2025, 17:24

DamirT je napisao/la:
22 okt 2025, 17:21
Power10 je napisao/la:
22 okt 2025, 17:14
Nemoj tako, stize Jelena Roza uskoro :rol:
Uh, evo ovlazih :rol: :rol:
Samo je Sloboda iz Tuzle

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.