Arsenal
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: Arsenal
Jest lijepo imati luksuz da u pojedinim utakmicama, čak i protiv nešto težih protivnika poput Atletica imaš mogućnost da odmoriš par igrača, a da kvalitet skoro pa nikako ne opadne.
Ne pamtim kad smo zadnji put imali ovakav luksuz. Još kad se vrate Kai, Martin i Noni, strašno dobro.
Ne pamtim kad smo zadnji put imali ovakav luksuz. Još kad se vrate Kai, Martin i Noni, strašno dobro.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Saka igra sve bolje i bolje, sto me raduje, doci ce golovi kada bude najpotrebnije.
Odegaard vise nema
Mjesta u ekipi osim rotacija
Mjesta u ekipi osim rotacija
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Samo da zdravlje posluzi u narednih mjesec dana, taman ce se tad vratiti Havertz i Madueke..baboedindzeko09 je napisao/la: ↑21 okt 2025, 23:05Jest lijepo imati luksuz da u pojedinim utakmicama, čak i protiv nešto težih protivnika poput Atletica imaš mogućnost da odmoriš par igrača, a da kvalitet skoro pa nikako ne opadne.
Moramo mlatnuti Palace za vikend, znali su nas napatiti, a i ove sezone su opasna ekipa
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Treba iskoristiti ovo do pauze i držati nogu na gasu. Palace kući, Brighton (EFL), Burnley u gostima, Slavija u gostima i Sunderland kući.QUARTERBACK je napisao/la: ↑21 okt 2025, 23:53Samo da zdravlje posluzi u narednih mjesec dana, taman ce se tad vratiti Havertz i Madueke..
Moramo mlatnuti Palace za vikend, znali su nas napatiti, a i ove sezone su opasna ekipa
Odma poslije reprezentativne pauze imamo u 7 dana možda i ispite sezone u vidu kokoški i Bayerna kući, te projektante u gostima.
Zar nisu i Sundrlend i Burnly na starni?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑22 okt 2025, 00:11Treba iskoristiti ovo do pauze i držati nogu na gasu. Palace kući, Brighton (EFL), Burnley u gostima, Slavija u gostima i Sunderland kući.QUARTERBACK je napisao/la: ↑21 okt 2025, 23:53Samo da zdravlje posluzi u narednih mjesec dana, taman ce se tad vratiti Havertz i Madueke..
Odma poslije reprezentativne pauze imamo u 7 dana možda i ispite sezone u vidu kokoški i Bayerna kući, te projektante u gostima.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
U pravu si buraz, moja greška, Sunderland isto u gostima uoči pauzetopnik1 je napisao/la: ↑22 okt 2025, 05:58Zar nisu i Sundrlend i Burnly na starni?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑22 okt 2025, 00:11Treba iskoristiti ovo do pauze i držati nogu na gasu. Palace kući, Brighton (EFL), Burnley u gostima, Slavija u gostima i Sunderland kući.
Danas i City gubi bodove za nasu lijepu i ugodnu prednost na tabeli.
P orvo trebamo mi dobiti
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Mislim da ce danas bit teska tekma. Palace je ekipa koja je mirna na lopti, dobro se postavljaju i kroz kombinatoriku lako izlaze sa svoje polovice u polukontre, a takodje stvaraju puno sansi samo sto puno i promasuju. Ocekujem puno golova danas i nisam siguran u pobjedu pogotovo ako Gabriel nece igrat, al eto nek me razuvjere.
ARSENAL4ever
Ne mislim cak ni da ce biti puno golova niti da cemo im dozvoliti previse,ocekujem tvrdu tekmu ali ipak pobjedu,Palace kakav god da je(a u zadnje vrijeme su dobri)mi im ne lezimo nikako,kao sto neke ekipe ne leze namaTheMix je napisao/la: ↑26 okt 2025, 10:12Mislim da ce danas bit teska tekma. Palace je ekipa koja je mirna na lopti, dobro se postavljaju i kroz kombinatoriku lako izlaze sa svoje polovice u polukontre, a takodje stvaraju puno sansi samo sto puno i promasuju. Ocekujem puno golova danas i nisam siguran u pobjedu pogotovo ako Gabriel nece igrat, al eto nek me razuvjere.
Moja neka prognoza je 2:0 ili 2:1
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Danas pobjeda lakše od očekivanog, 3 razlike.
Jedina briga je Gabriel koji možda ne bude spreman, da li upariti Mosqueru sa Salibom iako su obojica dešnjaci ili možda Calafiorija na lijevog štopera ili u nekom ludom scenariju dati Hincapieu da starta odma?
Jedina briga je Gabriel koji možda ne bude spreman, da li upariti Mosqueru sa Salibom iako su obojica dešnjaci ili možda Calafiorija na lijevog štopera ili u nekom ludom scenariju dati Hincapieu da starta odma?
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Previse sporo poluvrijeme za moj ukus al Arteta to voli,skoro potpuna kontrola ali dosta jalovo doduse treba istaci da Palace stoji jako dobro ,pokrivaju svaki milimetar terena.
Od pocetka nam je Eze najaktivniji i odma sam rekao ako sta i napravimo on ce ga zabiti,jer ostali su osjeceni i nema niko lopti.
U drugom mor brze i pokusati zabiti jos jedan pa neka se onda brane u tome smo bar dobri ,nebi bilo dobro otici u 70min a da nismo poduplali vodstvo.
Yeben je ovaj Palace pravo i bit ce ih bas yebeno dobiti danas
Od pocetka nam je Eze najaktivniji i odma sam rekao ako sta i napravimo on ce ga zabiti,jer ostali su osjeceni i nema niko lopti.
U drugom mor brze i pokusati zabiti jos jedan pa neka se onda brane u tome smo bar dobri ,nebi bilo dobro otici u 70min a da nismo poduplali vodstvo.
Yeben je ovaj Palace pravo i bit ce ih bas yebeno dobiti danas
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Opet povreda 
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Gyokeres opet nista
Rice bi mogao odmorit
Rice bi mogao odmorit
Od kako Saka izadje ovi preuzese igru... Sad se cimaj kad nismo na vrijeme rijesili
Hahaha 6 minuta?! Cemu?! 
Trenutno korisnika/ca: feniksptica i 7 gostiju.