Amar Dedić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Amar Dedić
Ovi bi mogli zavrsiti sa 0 bodova na kraju. Pretezak raspored imaju.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Povreda?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Ko god je napisao da hoće Menala da gleda u novembru nek rukju prouči pred spavanje. Šta vam je... radije Avdiju nek vrate. Prema naprijed normala, nazad ni dimije ne pomažu.
Pošteno, pa kako bude.
Opet sam pregledao situaciju kod prvog gola.
Ovo nije ni 10% njegove krivice, lopta kod njegove ekipe igrač glupo izbija i Dedić odmah u momentu gubitka lopte trci prema nazad, u tom momentu Gordon je pokriven od strane Silve, Dedic jos nije stigao do Gordona kada je Silva odšetao prema sredini da pokrije Woltemadea do kojeg nije ni dosao, a ovamo ostavio samog Gordona.
Ovo nije ni 10% njegove krivice, lopta kod njegove ekipe igrač glupo izbija i Dedić odmah u momentu gubitka lopte trci prema nazad, u tom momentu Gordon je pokriven od strane Silve, Dedic jos nije stigao do Gordona kada je Silva odšetao prema sredini da pokrije Woltemadea do kojeg nije ni dosao, a ovamo ostavio samog Gordona.
Vuce on neke povrede koje nikada nije sanirao kako treba.
Na pocetku u Benfici je imao dobrih partija a onda je pregorio i pregoren dosao na okupljanje kao i svaki put, zasere s partijama pa se povrijedi u klubu.
Na pocetku u Benfici je imao dobrih partija a onda je pregorio i pregoren dosao na okupljanje kao i svaki put, zasere s partijama pa se povrijedi u klubu.
Opet povreda i opet pauza nesto mu se desava ne moze polusezonu da uveze kako treba prije mjesec dana tolika snaga energija u oba pravca najednom osjetis da ga nesto muci da nije ni blizu onog ucinka vjerovatno igra povrijedjen svo vrijeme zadnji mjesec dana
-
- Kontakt:
Taman se Seo vrati, onda nema Amara. Znaci Mujakic na desnom beku protiv rumuna? 

-
- Kontakt:
Ne, nego Luka MenaloEdincapitano je napisao/la: ↑21 okt 2025, 23:57Taman se Seo vrati, onda nema Amara. Znaci Mujakic na desnom beku protiv rumuna?![]()

Jedino što je sigurno je da Mujakića nema protiv Rumuna uopšte u zapisniku.Edincapitano je napisao/la: ↑21 okt 2025, 23:57Taman se Seo vrati, onda nema Amara. Znaci Mujakic na desnom beku protiv rumuna?![]()
-
- Kontakt:
Mujakic u kamuflaziCoolpanda24 je napisao/la: ↑22 okt 2025, 00:08Ne, nego Luka MenaloEdincapitano je napisao/la: ↑21 okt 2025, 23:57Taman se Seo vrati, onda nema Amara. Znaci Mujakic na desnom beku protiv rumuna?![]()
![]()

Ima li ikakvih novosti? Koliko ce odsustvovati?
Eno i Mou ga spominje. Naravo, on se pere za poraz, znamo kakvo je smece on.
Ali njega krivi, sto, sta god mi mislili o prvom golu, za njega nije dobro.
Ali njega krivi, sto, sta god mi mislili o prvom golu, za njega nije dobro.
-
- Kontakt:
Ma gdje nije. Konstantno kao desni bek ostavlja igraca iza ledja jer ulazi u sredinu. Nije mu se to samo veceras desilo nego stalno. Uvijek ulazi sa beka svojim stoperima u krilo i ostavlja svog igraca iza ledja.Micron je napisao/la: ↑21 okt 2025, 23:26Opet sam pregledao situaciju kod prvog gola.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.