To sto sam krscanin, ne znaci da sam ustasa. Molim admine da reaguju na ovo i doticnig uklone zbog diskriminacije i vrijedanja na nacionalnoj osnovi.
Znas i koliko djece ima i da je hetero hahahahahahahahahahaha
To sto sam krscanin, ne znaci da sam ustasa. Molim admine da reaguju na ovo i doticnig uklone zbog diskriminacije i vrijedanja na nacionalnoj osnovi.
Svaka castLondonBlues je napisao/la: ↑22 okt 2025, 14:40To sto sam krscanin, ne znaci da sam ustasa. Molim admine da reaguju na ovo i doticnig uklone zbog diskriminacije i vrijedanja na nacionalnoj osnovi.
Znas i koliko djece ima i da je hetero hahahahahahahahahahaha
Nema vise pakta o nenapadanju.Iako su se proteklih godina borili za titule, na snazi je bio "pakt o nenapadanju", odnosno čelnici ovih klubova pa i njihovi uposlenici (treneri i igrači) gotovo nikada nisu komentarisali sudijske odluke koje su pomagale nekome od njih.
Bilo ih je, da se ne lažemo. Recimo, iz redova banjolučkog kluba nismo čuli ni "a" kada je u prošlosezonskom mostarskom derbiju Frano Jelić "pogurao" Zrinjski, kao što nismo čuli ni "a" iz mostarskog kluba kada je nedavno u Prijedoru Dragan Kesić "pogurao" Borac.
"Pakt o nenapadanju" ili "zakon šutnje, nazovite ga kako hoćete" je bio na snazi sve do sinoć kada je trener Zrinjskog Igor Štimac otvoreno napao Borac.
Eh to, vidis kako me razumijesShategabri je napisao/la: ↑22 okt 2025, 13:20Misliš - kulturnije kradu![]()
Pakt o nenapadanju je prica za vas sa 3 zuba u glavi i dvije mozdane celije. Sta je pisao Maka Ivankovic na svom profilu proljetos? "Circus Colorado"let3 je napisao/la: ↑22 okt 2025, 15:12Nema vise pakta o nenapadanju.Iako su se proteklih godina borili za titule, na snazi je bio "pakt o nenapadanju", odnosno čelnici ovih klubova pa i njihovi uposlenici (treneri i igrači) gotovo nikada nisu komentarisali sudijske odluke koje su pomagale nekome od njih.
Bilo ih je, da se ne lažemo. Recimo, iz redova banjolučkog kluba nismo čuli ni "a" kada je u prošlosezonskom mostarskom derbiju Frano Jelić "pogurao" Zrinjski, kao što nismo čuli ni "a" iz mostarskog kluba kada je nedavno u Prijedoru Dragan Kesić "pogurao" Borac.
"Pakt o nenapadanju" ili "zakon šutnje, nazovite ga kako hoćete" je bio na snazi sve do sinoć kada je trener Zrinjskog Igor Štimac otvoreno napao Borac.
Pukla tikva između Vice i Beusa, sad se bagra međusobno glođe ko je veci lopov.
Naravmo da je postojao pakt o nenapadanju, zavjet sutnje, mafijaska omerta, nazovi kako hoces.Vorovus je napisao/la: ↑22 okt 2025, 15:15Pakt o nenapadanju je prica za vas sa 3 zuba u glavi i dvije mozdane celije. Sta je pisao Maka Ivankovic na svom profilu proljetos? "Circus Colorado"let3 je napisao/la: ↑22 okt 2025, 15:12Nema vise pakta o nenapadanju.Iako su se proteklih godina borili za titule, na snazi je bio "pakt o nenapadanju", odnosno čelnici ovih klubova pa i njihovi uposlenici (treneri i igrači) gotovo nikada nisu komentarisali sudijske odluke koje su pomagale nekome od njih.
Pukla tikva između Vice i Beusa, sad se bagra međusobno glođe ko je veci lopov.
Pa su ga svi iznapusavali u komentarima zbog licemjerja.
Pa ti si fakultetZaboljesutra je napisao/la: ↑22 okt 2025, 15:05Ja mislim da ćemo se svi ovdje složiti u ovim činjenicama.
-Protiv FK Borac utakmice nisu regularne,svako kolo jedna ili dvije drastične greške u njihovu korist.
-FK Sarajevo je najviše oštećeno ali je Mirvić iz nekih razloga dobar sa Vicom.
-FK Željezničar sudije balansiraju-ako se približe vrhu dogodi se Pecara.
-Zrinjski Mostar ima suđenje kakvo treba imati svatko u ligi .Zrinjski nikada u prvenstvu neće imati 4 prekršaja a protivnik 44.
-Siroki kući guraju/gostovanje masakr kao Bijeljina
-Posušje tempranje sudija
Sloga ,Radnik nisu vrijedni pisanja.
FK Velež Mostar će uvijek pogurati kući protiv sarajevskih momčadi ali će ih u BL kao i uvijek masakrirati.Plan razbiti homogenizam između probosanskih klubova.
Za Rudar nisu svirani čisti penali Protiv Želje na Grbavici i kući protiv Doboja. Cirkus protiv Borca da nespominjem.Zaboljesutra je napisao/la: ↑22 okt 2025, 15:05Ja mislim da ćemo se svi ovdje složiti u ovim činjenicama.
-Protiv FK Borac utakmice nisu regularne,svako kolo jedna ili dvije drastične greške u njihovu korist.
-Zrinjski Mostar ima suđenje kakvo treba imati svatko u ligi .Zrinjski nikada u prvenstvu neće imati 4 prekršaja a protivnik 44.
FK Velež Mostar će uvijek pogurati kući protiv sarajevskih momčadi ali će ih u BL kao i uvijek masakrirati.Plan razbiti homogenizam između probosanskih klubova.
Kako ga je Stimac prekrsio ako je vec prekrsen od strane Ivankovica? Jel citas ti sta pises?let3 je napisao/la: ↑22 okt 2025, 15:19Naravmo da je postojao pakt o nenapadanju, zavjet sutnje, mafijaska omerta, nazovi kako hoces.
Dva krimogena kluba okorijela u korupciji i namjestanju su imali interni dogovor o međusobnom nenapadanju, koji je ovaj bivol Simac preksrio kad je javno prozvao Dodikovu prciju.
E sad krece taj cirkus Colorado![]()
Vorovus je napisao/la: ↑22 okt 2025, 15:24Kako ga je Stimac prekrsio ako je vec prekrsen od strane Ivankovica? Jel citas ti sta pises?let3 je napisao/la: ↑22 okt 2025, 15:19Naravmo da je postojao pakt o nenapadanju, zavjet sutnje, mafijaska omerta, nazovi kako hoces.
Dva krimogena kluba okorijela u korupciji i namjestanju su imali interni dogovor o međusobnom nenapadanju, koji je ovaj bivol Simac preksrio kad je javno prozvao Dodikovu prciju.
Kad je pukla? Proljetos ili sad kad ti je novinar servirao da ti ne moraš da razmisliš jer i nemaš čime?let3 je napisao/la: ↑22 okt 2025, 15:29Vorovus je napisao/la: ↑22 okt 2025, 15:24Kako ga je Stimac prekrsio ako je vec prekrsen od strane Ivankovica? Jel citas ti sta pises?let3 je napisao/la: ↑22 okt 2025, 15:19
Naravmo da je postojao pakt o nenapadanju, zavjet sutnje, mafijaska omerta, nazovi kako hoces.
Pukla tikva, glupane. Tesko je tebi to shvatiti jer si pamecu limitiran, al nema vise surovanja sa kabirijevcima. Ostadoste sami na ledini.

I to ponosan sto ljepote mog Mostara nosim u sebi, a vi maloumnici i dalje po svom i skrnjavite sve ljepote grada kojeg “volite” i jedno i drugi!
Protiv Sarajeva nije sviran crveni Zeljnom igracu a ni penal, isto to ni Posusiju protiv Zelje. Samo kazemZigazaga je napisao/la: ↑22 okt 2025, 15:24Za Rudar nisu svirani čisti penali Protiv Želje na Grbavici i kući protiv Doboja. Cirkus protiv Borca da nespominjem.Zaboljesutra je napisao/la: ↑22 okt 2025, 15:05Ja mislim da ćemo se svi ovdje složiti u ovim činjenicama.
Malo li je ?!![]()
Protiv Sarajeva nije ni bio ni crveni ni penal. Bio je malo cudan kriterij ali nista vise od tog. Korektno.MikiPirs je napisao/la: ↑22 okt 2025, 15:44Protiv Sarajeva nije sviran crveni Zeljnom igracu a ni penal, isto to ni Posusiju protiv Zelje. Samo kazemZigazaga je napisao/la: ↑22 okt 2025, 15:24Za Rudar nisu svirani čisti penali Protiv Želje na Grbavici i kući protiv Doboja. Cirkus protiv Borca da nespominjem.Zaboljesutra je napisao/la: ↑22 okt 2025, 15:05Ja mislim da ćemo se svi ovdje složiti u ovim činjenicama.
Malo li je ?!![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, Venom i 30 gostiju.