Da.Greška vještačke inteligencije.
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Re: ATP Tour
osvoji čovjek masters
može li mi neko objasniti otkud on tamo (bez chat gpt)
niti je bio na listi za dubl niti je bio na listi za kvalifikacije? nije valjda špekulisao da će ući u jeb.ene kvalifkkacije i samo zbog toga potegnuo na drugi kraj svijeta??
ovako nešto se još nikad nije desilo, mislim da do ovoga turnira niko izvan njegove familije i prijatelja nije znao ko je dotični
niti je bio na listi za dubl niti je bio na listi za kvalifikacije? nije valjda špekulisao da će ući u jeb.ene kvalifkkacije i samo zbog toga potegnuo na drugi kraj svijeta??
ovako nešto se još nikad nije desilo, mislim da do ovoga turnira niko izvan njegove familije i prijatelja nije znao ko je dotični
Pa bio je na listama za kvalifikacije. Čuli su svi za njega koji prate tenis jer svake godine kao WC igra masters u Monte-Carlu.jestamaji je napisao/la: ↑12 okt 2025, 13:44osvoji čovjek masters
ušao je u kvalifikacije kao rezerva, to je on sam rekao u intervjuu poslije meča sa novakom
Rekao je da je odlucio da ode tamo iako nije bio ni u kvalama jer na kraju godine uvijek bude dosta otkaza povreda pa i bolesti i sa tim je spekulisao da ce upasti u kvale , i eto na kraju mu se isplatilo i promjenilo citav zivot, na race listi je 31-i trenutno.jestamaji je napisao/la: ↑12 okt 2025, 13:44osvoji čovjek masters
da. do šangaja dogodine mu ne ispada praktično ništa, ulazi u MD skoro svih turnira sa ovih preko hiljadu boba (sada je 40-ti) itd.. da mu je to neko rekao prije desetak dana poslao bi ga na posmatranje
ovako nešto se sigurno još nikad nije desilo. nije ni slično
Dobar primjer svima da ne treba nikad odustat.
Pa ovo mu je otvorilo vrata da itekako dobro profitira, uzece dosta bodova i para sebi sto kazes samo ulascima u MD velikih turnira. A negdje ce mu se sigurno i otvoriti pa ce ostvariti koju pobjedu.jestamaji je napisao/la: ↑12 okt 2025, 15:44da. do šangaja dogodine mu ne ispada praktično ništa, ulazi u MD skoro svih turnira sa ovih preko hiljadu boba (sada je 40-ti) itd.. da mu je to neko rekao prije desetak dana poslao bi ga na posmatranje
Skorz zanimljiva prica i put od anonimusa do nekoga ko je na svim naslovnicama danas.
eto i slijedeći alcaraz-sinner meč je fiksiran. dozvolili su fritzu i novaku obojica po dvije break lopte, ništa više. bez teoretske šanse da išta urade.
titula natavno nema niđe veze ali prestiž i jako puno para ipak obećavaju pošten meč u subotu
titula natavno nema niđe veze ali prestiž i jako puno para ipak obećavaju pošten meč u subotu
neinteresantno, pregazio ga sinner. vidjećemo šta će biti u parizu
a novak nastavlja sa šupačkim potezima .. svaki meč koji ne dobije nešto ga boli, veuće mu, umori se. .. sve je više i više ono što odavno znamo da jeste
a novak nastavlja sa šupačkim potezima .. svaki meč koji ne dobije nešto ga boli, veuće mu, umori se. .. sve je više i više ono što odavno znamo da jeste
neće novak ni u pariz … vidjećemo hoće li igrati “svoj” turnir
Šta radi Sinner Altmaieru

2100 bodova je razlika izmedju Carlosa i Jannika, da nije bilo one zabrane od 3 mjeseca Sinner bi i dalje bio broj 1 bez sumnje. Propustio je 4 mastersa i 2 i sigurno jos par manjih turnira, suma nekih mogucih 5k bodova od kojih bi sigurno oko 3k osvojio.
Al ok Carlos je bio fantastican u drugom dijelu sezone. Valjda se iduce sezone pojavi jos neko ko ce imati dobru sezonu pa da bude malo vise zanimljivo, ovako znamo da jedan od njih osvaja GS turnir.
Al ok Carlos je bio fantastican u drugom dijelu sezone. Valjda se iduce sezone pojavi jos neko ko ce imati dobru sezonu pa da bude malo vise zanimljivo, ovako znamo da jedan od njih osvaja GS turnir.
- LenyYoro15
- Kontakt:
Mit.ronaldo99 je napisao/la: ↑26 okt 2025, 12:162100 bodova je razlika izmedju Carlosa i Jannika, da nije bilo one zabrane od 3 mjeseca Sinner bi i dalje bio broj 1 bez sumnje. Propustio je 4 mastersa i 2 i sigurno jos par manjih turnira, suma nekih mogucih 5k bodova od kojih bi sigurno oko 3k osvojio.
Propustio je Indian Wells, Miami, Monte Carlo i Madrid. Pri tome je još u febrauru prije dogovorene suspenzije objavio raspored u kojem neće igrati Monte Carlo, jer je neobavezan Masters i odmah je nakon Miamia.
Carlos je propustio Madrid zbog povrede. Propustio je i Shanghai, a koji je Sinner igrao. Zajedno su propustili Canada Masters.
Tako da je na nivou sezone, Alcaraz odigrao 2 Mastersa više što i nije neka razlika. Osim ako si uvjeren da bi Sinner uzeo oba ta Mastersa pa bi sada bili egal na Raceu.
Imao je Sinner više nego dovoljno šanse da ga stigne jer su mu dali 3 idealna mjeseca za suspenziju.
Poslije suspenzije, Alcaraz ga dobija finale Rima, RG, Cinny i US Open. Sve osim da Carlos bude Year End No.1 bilo bi nepravedno.
Pa IW i Miami bi uzeo oba sigurno, plus Doha na koju je dosao i morao se povuci je turnir iz serije 500. plus bodovi iz mastersa na sljaci, gdje bi sigurno ako nista dolazio do kraja a sigurno bi neki i osvojio.
- LenyYoro15
- Kontakt:
Sigurno bi Alcaraz propustio Canadu, Shanghai i Basel ove sedmice npr. da su bili tu negdje sa bodovima. Radiš kalkulaciju samo iz Sinnerove perspektive, a ovog drugog si fiksirao na bodovima koje ima.
Jako dobro finale Zvereva i Sinnera u Beču.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.