Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Mislim da će večeras ovako
Mama
Frimpong Konate Van Dijk Robertson
Szoboslai Jones
Chiesa Wirtz Gakpo
Ekitike
Mama
Frimpong Konate Van Dijk Robertson
Szoboslai Jones
Chiesa Wirtz Gakpo
Ekitike
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
#LFC v Eintracht Frankfurt: Mamardashvili; Frimpong, Konate, Van Dijk, Robertson; Szoboszlai, Jones; Ekitike, Wirtz, Gakpo; Isak.
Kakva protekcija Gapka jebote
Subs: Woodman, Misciur, Gomez, Endo, Kerkez, Mac Allister, Salah, Bradley, Chiesa, Ngumoha
Kakva protekcija Gapka jebote

Subs: Woodman, Misciur, Gomez, Endo, Kerkez, Mac Allister, Salah, Bradley, Chiesa, Ngumoha
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ne vjerujem da ce Ekitike i Isak ikad moci igrati skupa a da nije neka luda jurnjava utakmice al hajd.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ako nista drago mi je sto zajedno igraju Wirtz, Isak i Ekitike.
Valjda iznenadimo veceras
Valjda iznenadimo veceras

Srce, čast i ponos!
PingPong Konate Van Dijk Robo
Slobo Jones
Wirtz Gakpo
Isak Etiketa
?
Nemam pojma kako će ovo izgledati uopšte
Slobo Jones
Wirtz Gakpo
Isak Etiketa
?
Nemam pojma kako će ovo izgledati uopšte
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- SoloControTutti
- Kontakt:
Slot je izgleda citao ovaj pdf samo nas je ignorisao sto se tice Gakpa i Chiese, nevjerovatno kakav bezobrazluk prema Fedeu, nesto nevideno. 

I da bude dobro dugorocno je neodrzivo. Wirtz Isak Ektike Gakpo svi vole da okupiraju lijevi medjuprostor i tu su najopasniji znaci desno opet nikakve igre.. ne zna izgleda nj Slot sta bi, ovo bas zabrinjava.
- JayCatwright
- Kontakt:
Jones desni bek PingPong krilo mislim
Najbolji veznjaci ove sezone nam vrijeme provode na bekovima

I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Veceras malo drugacija postava, malo mi je cudno sto nemamo nikakvog zadnjeg veznog, nadam se da odbrana opet nece ispastati, tj. da necemo ostavljati previse prostora u sredini za Eintracht. Vidjecemo kako cemo veceras izgledati
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
20 seconds in - corner kick...
Ma ne mogu ja ovog Robertsona vise gledati, lik je za Championshipa
Ovo je sramota jbt
Vracaj Nuneza jbt
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
On a positive note - maloprije veoma dobro iznošenje lopte od strane Floa, oslobodio se protivnika, 50 metara pas na Gakpa i fina kontra ispade
Dobra ova formacija
Joj Frimponga koji promasaj od transfera 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.