Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Daj pobjedu samo da se malo smanji negativa pred subotu
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Hugo najbolje pojacanje bez prema, jos sam ga pokemon zvao. Jbo me wirtz 

Ma ova bi pobjeda mogla da promjeni svasta. Bitno je da skinu sa sebe ovaj niz poraza.
Bez Macce meni izgleda bolje, jest da je protivnik qarina veca od nas
Najpametnije bi bilo odmarati ga jedan period, nek ulazi s klupe, ovo polu oporavljen, polu izgoren da svaku igra od prve je besmisleno.

- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Isak mi je zasad tanak u pm. Imao je onu jednu gdje mu je Dom lobovao, pa je izasao pred golmana, pa u njega pucao. Other than that, nema ga.
Vjerovatno mu ni sekunde ne paše sistem trenutno.
Inace, golovi 1 kontra iz nase polovine i 2 prekida, iz organiziranog napada nas nema nigdje. Ovo ne prolazi protiv jace konkurencije
Vjerovatno mu ni sekunde ne paše sistem trenutno.
Inace, golovi 1 kontra iz nase polovine i 2 prekida, iz organiziranog napada nas nema nigdje. Ovo ne prolazi protiv jace konkurencije
Bez Macce i Salaha u narednom periodu.
Ovdje samo Graven i Chiesa fale da upotpune najjaču postavu trenutno.
Ovdje samo Graven i Chiesa fale da upotpune najjaču postavu trenutno.
Ludjačka atmosfera kako de i naviklo na Eintrachtovim tekmama.
Moram reći da ljudi oko mene bukvalno smoreni budu svaki put kad Gakpo pokuša izvest onaj svoj neki potez. Haman je svima ****.
Smrzo se btw
Moram reći da ljudi oko mene bukvalno smoreni budu svaki put kad Gakpo pokuša izvest onaj svoj neki potez. Haman je svima ****.
Smrzo se btw
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
boli nas qrac
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Karaću te dok ti se ne vrati tetka iz banjaluke
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.

Šta je ba ovo, Chiesa ulazi.
Sad ce biti jos bolje prava 433 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Isak razočarao za sad.
Šta se dešava Slotu pa daje Chiesi cak 45 minuta 

Ne kontam sto Gakpo ne suradjuje ovako sa Kerkezom 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Chiesa daje gol večeras 100%
- JayCatwright
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.