E sad će ponos Izraela opet biti zayeban protivnik , biće zanimljivo .DamirT je napisao/la: ↑21 okt 2025, 11:14https://basketnews.com/news-233425-macc ... r8EweXPjXg
Koja je ovo budala dopustila...
Euroliga 2025/26
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- VensanKasel
- Kontakt:
Re: Euroliga 2025/26
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
To sigurno. Samo mi nelogicno da dozvole ovo, a ocito primirje tamo nije ni blizu.VensanKasel je napisao/la: ↑21 okt 2025, 11:51E sad će ponos Izraela opet biti zayeban protivnik , biće zanimljivo .DamirT je napisao/la: ↑21 okt 2025, 11:14https://basketnews.com/news-233425-macc ... r8EweXPjXg
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- VensanKasel
- Kontakt:
Pa trebali bi da oni znaju više od tebe i mene , majku muDamirT je napisao/la: ↑21 okt 2025, 12:02To sigurno. Samo mi nelogicno da dozvole ovo, a ocito primirje tamo nije ni blizu.VensanKasel je napisao/la: ↑21 okt 2025, 11:51E sad će ponos Izraela opet biti zayeban protivnik , biće zanimljivo .DamirT je napisao/la: ↑21 okt 2025, 11:14https://basketnews.com/news-233425-macc ... r8EweXPjXg

-
- Kontakt:
Jared Butler blizu potpisa za Crvenu Zvezdu.
Ma daj Boze da znaju. Tamo je jos uvijek dosta nestabilno. Ko zna hoce li opet nekome biti dosadno pa da krene igrati Call of Duty uzivo. Eto i ono primirje opet prekrseno.VensanKasel je napisao/la: ↑21 okt 2025, 12:10Pa trebali bi da oni znaju više od tebe i mene , majku muDamirT je napisao/la: ↑21 okt 2025, 12:02To sigurno. Samo mi nelogicno da dozvole ovo, a ocito primirje tamo nije ni blizu.VensanKasel je napisao/la: ↑21 okt 2025, 11:51
E sad će ponos Izraela opet biti zayeban protivnik , biće zanimljivo .![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
asketball club Dubai, novi član košarkaške Eurolige, utakmice protiv izraelskih timova će igrati u sarajevskoj dvorani "Juan Antonio Samaranch".
Ovo je za N1 BiH potvrdio Džanan Musa, košarkaški reprezentativac Bosne i Hercegovine i član Dubaija.
On je istaknuo da je to veliki trenutak za sve, a podsjećamo da pored njega dres Dubaija nosi i drugi bosanskohercegovački reprezentativac Kenan Kamenjaš.
Prvi susret je zakazan već za 6. novembar kada će Dubai ugostiti Hapoel Tel Aviv, dok ga očekuje i susret sa Maccabijem iz Tel Aviva, ali za sada nije poznato da li će i taj susret biti odigran u "Zetri", te koliko će euroligaških susreta Dubai odigrati u glavnom gradu Bosne i Hercegovine. Organizatori su najavili da će više detalja o prodaji ulaznica i satnici biti objavljeno u narednim danima.
Podsjetimo, rukovodstvo Eurolige je donijelo odluku da izraelski klubovi svoje domaće utakmice mogu ponovo igrati u Izraelu, nakon što je usposatvljeno krhko primirje u Pojasu Gaze, gdje je Izrael dvije godine sprovodio brutalni genocid nad civilima.
Ovo je za N1 BiH potvrdio Džanan Musa, košarkaški reprezentativac Bosne i Hercegovine i član Dubaija.
On je istaknuo da je to veliki trenutak za sve, a podsjećamo da pored njega dres Dubaija nosi i drugi bosanskohercegovački reprezentativac Kenan Kamenjaš.
Prvi susret je zakazan već za 6. novembar kada će Dubai ugostiti Hapoel Tel Aviv, dok ga očekuje i susret sa Maccabijem iz Tel Aviva, ali za sada nije poznato da li će i taj susret biti odigran u "Zetri", te koliko će euroligaških susreta Dubai odigrati u glavnom gradu Bosne i Hercegovine. Organizatori su najavili da će više detalja o prodaji ulaznica i satnici biti objavljeno u narednim danima.
Podsjetimo, rukovodstvo Eurolige je donijelo odluku da izraelski klubovi svoje domaće utakmice mogu ponovo igrati u Izraelu, nakon što je usposatvljeno krhko primirje u Pojasu Gaze, gdje je Izrael dvije godine sprovodio brutalni genocid nad civilima.
Lonnie Walker šuta trojke 5 od 5 u prvom poluvremenu protiv Reala,23 poena
- Shategabri
- Kontakt:
Au kakva trojka Blatta
- VensanKasel
- Kontakt:
aj ko jos gleda real madrid, nema naseg musonje wannabe mudonje
ja sam najveci papak
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.