Serije (sve o serijama na jednom mjestu)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Serije (sve o serijama na jednom mjestu)
Druga sezona se može očekivati tek 2026 9 ili 10 mjesec.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Hvala puno ljudi 
- napoleon72
- Kontakt:
Jos jedan GOT spinoff. Knjiga po kojoj je snimljen nije losa al je dosta kratka, tri povezane pricice u relativno kratkom vremenskom razdoblju. Vjerovatno ce i ici na tri krace sezone serije.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
JayCatwright je napisao/la: ↑07 okt 2025, 08:56kakav je ovo serijski ubica, ubio dvije osobe, trebaš minimalno tri ubiti da bi te okarakterisali tako.
Meh, ne sviđa mi se ovo iskreno, smrdi na fijasko.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
- JayCatwright
- Kontakt:
Tom Pelphrey je top top glumac, pokidao je i u Ozarku u onoj jednoj sezoni, a ubjedljivo najbolji i u Tasku. 
Ed gein serija bezveze iskreno iako je charlie ubio sa glumom. Dahmer bolji 10x
1946-1987
Odgledah Alien Earth imao sam mala ocekivanja na kraju nije ni lose 
Arsenal All The Way !
Drops of God 
U zadnje vrijeme sam odustao od dvije relativno popularne serije. Prva je Dark, odgledao sam prvu sezonu i okej je to sve ali nisam fakat mogao toliko mozak naprezati da bi pamtio ona 3-4 različita vremenska perioda, umorim se gledajući
Onda sam počeo gledati You koja mi je opet nekakva prespora i tu sam odustao nakon 4-5 epizoda. I taman kad sam pomislio da je problem u meni, naumpalo mi je da je izašla, tj. da je skoro završena, treća sezona Daryla Dixona i onda sam spucao šest epizoda za pola dana
Onda sam počeo gledati You koja mi je opet nekakva prespora i tu sam odustao nakon 4-5 epizoda. I taman kad sam pomislio da je problem u meni, naumpalo mi je da je izašla, tj. da je skoro završena, treća sezona Daryla Dixona i onda sam spucao šest epizoda za pola dana
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Dexter resurrection sta znam onako (na 5 ep) tipicni Dexter nista sto nisam vidio u orginalnom nije da necu zavrsit al onoliki hype meh
Arsenal All The Way !
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Trebao si odgledat do kraja pa da vidis sta je naprezanje mozgaRaonffa je napisao/la: ↑20 okt 2025, 21:09U zadnje vrijeme sam odustao od dvije relativno popularne serije. Prva je Dark, odgledao sam prvu sezonu i okej je to sve ali nisam fakat mogao toliko mozak naprezati da bi pamtio ona 3-4 različita vremenska perioda, umorim se gledajući![]()
Onda sam počeo gledati You koja mi je opet nekakva prespora i tu sam odustao nakon 4-5 epizoda. I taman kad sam pomislio da je problem u meni, naumpalo mi je da je izašla, tj. da je skoro završena, treća sezona Daryla Dixona i onda sam spucao šest epizoda za pola dana![]()
ZZ
Govorili su mi ljudi da je sve gore i goremoj uzor-S.G je napisao/la: ↑21 okt 2025, 12:07Trebao si odgledat do kraja pa da vidis sta je naprezanje mozgaRaonffa je napisao/la: ↑20 okt 2025, 21:09U zadnje vrijeme sam odustao od dvije relativno popularne serije. Prva je Dark, odgledao sam prvu sezonu i okej je to sve ali nisam fakat mogao toliko mozak naprezati da bi pamtio ona 3-4 različita vremenska perioda, umorim se gledajući![]()
Onda sam počeo gledati You koja mi je opet nekakva prespora i tu sam odustao nakon 4-5 epizoda. I taman kad sam pomislio da je problem u meni, naumpalo mi je da je izašla, tj. da je skoro završena, treća sezona Daryla Dixona i onda sam spucao šest epizoda za pola dana![]()
![]()
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Razumljiva je ljutna oko kastinga u Rings of power ali serija je odlična.
Top serijadzemil je napisao/la: ↑21 okt 2025, 11:49Ako je neko propustio
https://www.imdb.com/title/tt2401256/?r ... ght%2520of
![]()
1946-1987
Blue Lights izasla season 3
Task odlicna.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.