Znaci zbog jednog igraca trebas zrtvovati uspjeh cijele reprezentacije?Beledija je napisao/la: ↑06 sep 2025, 12:39Kao i većina navijača bio sam skeptičan u opravdanost forsiranja Robersona. I sam Roberson poslije 7 šuteva i 0 poena još i dvije izgubljene lopte potvrđivao je da je promašaj. Međutim, usprkos lošem počinjanju u svakoj utakmici uspio me je demantovatI a vjerujem i većinu naših navijača. Što se tiče Luke Garze, Bećiragiću ili nekom drugom selektoru ukazom, dekretom ili na bilo koji način odrediti da ga zove u repku bila ili ne zvjezdica kraj njegovog imena. Čovjek je to zaslužio taman da plejmejkera igra mali Hrelja.
Luka Garza
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
19vendetta87
- Kontakt:
Re: Luka Garza
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Neemias Queta (centar Portugala) ce imati prednost, medjutim ako Luka bude imao minutazu slicnu Kornetu prosle pa cak i predprosle sezone onda je na konju, a i mi sa njim. Odlaskom Horforda otvorio se prostor za spacing 5 a Queta to nije. Ako popravi odbranu i bude drzao % za 3poena iznad 30 svasta je moguce
Il regno del Diavolo!
Adis prije turnira: "Da je Garza tu izgubili bi skroz Kamenjaša."
Sad nakon što je Kamenjaš protiv Gruzije napravio najgluplji potez eurobasketa i samo nastavio isto protiv Poljske ispada da Adis griješi. Čak i da Garza nije naturalizovan Adisu nije po želji da vojnika reprezentacije iz kvalifikacija Kamenog ostavi bez minutaže. Kameni za prozora protiv Bugarske i Mađarske, pokazao je da može. Garza za eurobasketa.
Pa malo se i Miško pita u vezi toga hoće li imati Kamenjaš minute u reprezentaciji (a hoće) a ne samo Adis, al eto ne može bas tako reći novinarima.Drape je napisao/la: ↑07 sep 2025, 20:38Adis prije turnira: "Da je Garza tu izgubili bi skroz Kamenjaša."Sad nakon što je Kamenjaš protiv Gruzije napravio najgluplji potez eurobasketa i samo nastavio isto protiv Poljske ispada da Adis griješi. Čak i da Garza nije naturalizovan Adisu nije po želji da vojnika reprezentacije iz kvalifikacija Kamenog ostavi bez minutaže. Kameni za prozora protiv Bugarske i Mađarske, pokazao je da može. Garza za eurobasketa.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Garza sinoc 10 poena, 10 skokova
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Je li to ni ovdje ne moze do minuta? 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Čovjek je dobio lakat u lice i morali su ga staviti u protokol za provjeru potresa mozga, zbog toga nije teoretski mogao igrati više minuta, a igrao bi ih.
Nije uopšte se vraćao na parket ni na klupu nakon tog udarca, jer takva su pravila.
Naravno, novinari naši uopšte i ne provjeravaju to jer samo pogledaju na boxscore ili prepišu vijest od nekoga.
Nije uopšte se vraćao na parket ni na klupu nakon tog udarca, jer takva su pravila.
Naravno, novinari naši uopšte i ne provjeravaju to jer samo pogledaju na boxscore ili prepišu vijest od nekoga.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Lose Luka
Sinoc najbolja njegova partija od dolaska u klub. Itekako ce on imati minute i prostora za napredak ove sezone.
bez minutaze nema rezultata
sinoc odlican
Garza je dokazao da moze u NBA biti vise od pristojnog igraca. I vise od toga kada je napad u pitanju. Ovaj Boston mu se bas nasao za preokreta u karijeri. Samo da ga zdravlje posluzi.
-
TripleThreat
- Kontakt:
10 poena, 5 skokova, 2 asistencije, 1 blokada i 1 ukradena u 16 minuta protiv Cavsa 
"Your favorite player's favorite player" - MB
-
19vendetta87
- Kontakt:
Brutalan veceras.
16 pts, 8 skokova, 3 asistencije i ukradena lopta za samo 17 minuta igre.
7/8 sut iz igre.
16 pts, 8 skokova, 3 asistencije i ukradena lopta za samo 17 minuta igre.
7/8 sut iz igre.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Odlična utakmica za Luku u pobjedi Bostona u Orlandu.Šesnaest poena osam skokova i tri asistencije za sedamnaest minuta na parketu. 
Top utakmica,16 poena,8 skokova i 3 asistencije za samo 17 minuta.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
DjaniTarik
- Kontakt:
drago mi je zbog luke ali ond ami padne na pamet da sigurno nikad za nas nece zaigrati ponovo
Igrace ako se domognemo prvenstva i do tada rodimo kakvog god razigravaca. Da Kondic nije paksu, bilo bi Garze vec na ovom Eurobasketu. Il da je Arslanagic sposoban pogoditi nesto vise od ruba table.DjaniTarik je napisao/la: ↑10 nov 2025, 07:49drago mi je zbog luke ali ond ami padne na pamet da sigurno nikad za nas nece zaigrati ponovo
Zamisli situaciju da bez Muse i Xaviera razigravanje padne na pleca Atica i Arslanagica.
Zao je meni Garze. Zasluzuje u svakom pogledu reprezentaciju. Da ne govorim o njemu i Kamenjasu koji je bio ocajan. Al nas je Roberson drzao u egalu. Da se nije povrijedio, uvjeren sam da bi i Poljake pobijedili. Ne znam da li bi sa Garzom kao strancem igrali kako jesmo. Jednostavno, falili su nam vanjski igraci i sut iz vana.
Luka sve bolji i bolji, odlicno koristi minute, ova godina u Bostonu ce mu dosta toga u karijeri donjeti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.