Za pocetak nek dovede Husrefa ili nekog pravog trenera i najmanje 5 pravih igraca, ovi nisu nikakva prevaga.....pusti savez, ovi poslije pola sata disu na skrge..
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Pa dobro, on da kaze ostat cemo ovdje, sva mraka bi se okomila na njega kako hoce da ugasi klub, ne zeli PL i slicno. Drugo smo mi ovdje jbg.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Beduin
- Kontakt:
Azmir Husic: "Nas najveci uspjeh je odlazak prosle Uprave i sto vise nisu tu" 

Ovo sto kaze da kao njega prati ta nesreca da uvijek po dolasku bude umanjena transa pa navodi primjer prosle godine 700k, a ove 400k izdvojeno, treba ga napomenuti da se prosle sezone igralo u PL gdje su veca izdvajanja i rashodi, skuplji igraci, veca promocija, a ove igras u Federalnoj ligi pa je ocekivano smanjena transa.
Da li je malo 400k? Naravno da jeste i za nadati se povecanju iste kao i izglasavanje na sjednici da grad preuzme i odvojeno placa reprogram kao vlasnik kluba i infrastrukture.
Ovo sto kaze da kao njega prati ta nesreca da uvijek po dolasku bude umanjena transa pa navodi primjer prosle godine 700k, a ove 400k izdvojeno, treba ga napomenuti da se prosle sezone igralo u PL gdje su veca izdvajanja i rashodi, skuplji igraci, veca promocija, a ove igras u Federalnoj ligi pa je ocekivano smanjena transa.
Da li je malo 400k? Naravno da jeste i za nadati se povecanju iste kao i izglasavanje na sjednici da grad preuzme i odvojeno placa reprogram kao vlasnik kluba i infrastrukture.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Mislim da ovo postaje u stvari odavno je cirkus, treba malo poslušati onog iz KK Partizan kako je rađeno. Kod nas je u suštini svi prošli su krivi ja nisam. Činjenica je da manje izdavanje zavisi od ranga, ali isto je bilo se druga liga pa se izdvajalo 700k jer su u upravi bili stranački poslušnici..
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
-
VivaLaLiberta
- Kontakt:
Naravno Zenicanin
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Sto neko napisa, mnogi bi vise voljeli da azmir ugasi Slobodu, nego da je digne na zdravu granu.
Pogotovo ovaj otpad iz prošle garniture uprave.
A samo zato jer im je ego veci od ljubavi prema Slobodi.
Pogotovo ovaj otpad iz prošle garniture uprave.
A samo zato jer im je ego veci od ljubavi prema Slobodi.
Volim tebe, više od sebe
Apropo Azmirove izjave o posjete zelim napisati nesto o tome....Azmir bi prvo trebao obaviti razgovor sa vecinom svojih igraca o njihovom pristupu i njihovoj obavezi prema Slobodinom dresu kao i njihovoj kurcobolji na terenu kao i njihovoj fizickoj spremi i ucinku na terenu jer to se direktno odrazava na samu posjetu, nek ih pocne stimulirati, davati premije, nekada su Slobodine premije bile da si u neka bolja vremena mogao kupiti tadasnji Yugo 45...znam neko ce reci a i ja cu reci da nije izgovor ne doci na utakmicu i ne podrzati svoj klub i kada lose ide....Azmir treba znati da i u najboljim vremenima Slobode nije bila ista posjeta kada dodju bolje rangirani i ovi losije rangirani klubovi, na Tusnju je i tada znalo biti 1000 ljudi kao sto nekada diktirajui i vremenski uvjeti a nema smisla i pisati o uvjetima za posjetioce na Tusnju....Znaci rezultati odredjuju posjetu na svakom stadionu, bar u ovom regionu....Slobodu je nekada gledalo 40 000 ljudi na Maksimiru, po 30 000 na Marakani, tadasnjem satadionu JNA.....sigurno ljudi nisu bezveze dolazili, jer Sloboda je bilo tada neko ime u ligi koja 15 puta bila jaca od ove PL, ovu i ne brojim.....ako hoce hajp praviti nek sjedne sa svojim ljudima i uradi nesto po tom pitanju, nek sjedne sa Fukarama i nek se dogovore, nek pogura momke i finansijski i svakako...........halo dajte borbu, da vidimo zelju, volju a ne da trebamo doci i gledati kako se vuku po terenu ko pomije.....ne mozes ocekivati istu posjetu protiv Olova i u srijedu protiv Zelje u kupu....nije isto da Bog kaze.
Pa nije posjeta ni losa na utakmicama. Ove zadnje 2 utakmice je dosta vrijeme uticalo. Jbg nije isto kad ti je tribina natkriveni i kad nema nikako krova. Sasvim korektna posjeta dok je bilo ljepse vrijeme. A makar i nama ne treba puno da krene hajp, uvezi 2 pobjede, bit ce opet ljudi, makar 2 000.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Vjerovatno je mislio na broj sezonskih 300 , koje su kupili navijaci
Pa toliko bude na Kosevu.....nek Azmir gleda ovu njihovu kurcobolju.....u Tomislavu nisu potrcali kako treba....DamirT je napisao/la: ↑23 okt 2025, 17:06Pa nije posjeta ni losa na utakmicama. Ove zadnje 2 utakmice je dosta vrijeme uticalo. Jbg nije isto kad ti je tribina natkriveni i kad nema nikako krova. Sasvim korektna posjeta dok je bilo ljepse vrijeme. A makar i nama ne treba puno da krene hajp, uvezi 2 pobjede, bit ce opet ljudi, makar 2 000.
Protiv Igmana nije bilo ni 300.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- bromazepam
- Kontakt:
Trebali su dovesti i predstavnike omladinskog pogona.
Možda bi nam koordinator mogao objasniti zašto u OP-u nema plata ni ovaj mjesec, gdje će djeca trenirati obzirom da se diže pomoćni teren.
Možda bi nam koordinator mogao objasniti zašto u OP-u nema plata ni ovaj mjesec, gdje će djeca trenirati obzirom da se diže pomoćni teren.
Santos sa Tušnja
- Beduin
- Kontakt:
Hoce Azmir u j3benoj Federalnoj ligi preko 2000 ljudi redovno 
De vi igrajte klosari jedni, treba da ih bude stid svih odreda znajuci kako i sta pokazuju na zelenom terenu.
Kaze spram mogucnosti je sastavljen igracki kadar i strucni stab, pa lutko moja i posjeta je spram pruzenog na terenu isto tako.
De vi igrajte klosari jedni, treba da ih bude stid svih odreda znajuci kako i sta pokazuju na zelenom terenu.
Kaze spram mogucnosti je sastavljen igracki kadar i strucni stab, pa lutko moja i posjeta je spram pruzenog na terenu isto tako.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
+1Beduin je napisao/la: ↑23 okt 2025, 19:58Hoce Azmir u j3benoj Federalnoj ligi preko 2000 ljudi redovno
Pa gledajuci zenicane i celik samo od kafica i restorana raspordato je 80% kapaciteta istoka jer su kafici kupili i restorani i dijele karte. Kod nas ni jedan kafic ne bi kupio 10 karti i podijelio gostima . Ja dok sam dole bio kupovo sam po 5 karti i dijelio ljudima. Treba malo animirat nekog ko je dobar sa ljudima u gradu i dogovarati takve stvari animacije publike i sve. A igraci moraju pokazat kolika je cast nosit crveno crni dres.
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Moze li se sutra do bodEva ljudine? 
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Očekujem bolje izdanje nego u Gračanici.
Hoće li to biti dovoljno, vidjet ćemo.
Ima Olovo kvaliteta, može nam napraviti probleme, ali vidjet ćemo...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Gore ne moze od Gracanice
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.