Zamisli da imamo investitore unazad 12 godina a da na Kosevu se malo ušminkao VIP i ogradilo oko tunela na istoku. Strasno.napoleon72 je napisao/la: ↑23 okt 2025, 12:18I kakve to veze ima za bilo sta Bgti? Taj koncert Ljube Alicica je jedini iza rata koji je odrzan na Grbavici, i to 2006. godine (ne znam da li prije ili nakon sto je Grbavica uknjizena na FK Zeljeznicar). Kosevo kao arena sa atletskom stazom je i pogodna za sve te manifestacije. Npr na koncertu maltene isto raje stane na atletsku koliko i na teren. Tako da niko normalan ne bi ni uzeo da radi koncert na Grbavici prije nego na Kosevu.Amcho1 je napisao/la: ↑23 okt 2025, 00:01Nema opravdanja za ove političke ublehe, kao ni za one prije ovih. Nek se priča šta hoće ali stadion Koševo bez obzira na trenutno stanje potencijal je bio i ostao da se pretvori u najbolji i najveći stadion u državi, prvenstvo radi kapaciteta ali u taj stadion grad i država nisu godinama eksera zakucali. Kažu klub treba da burgija, ok možda donekle i može ali slabo jer je to isto kao da kažeš nekom ko je u postanarima hajde burgijaj i ulaži u renoviranje gazdi koji ti renta stan ili kuću. Stadion Koševo je trebao do sada izrasti u ljepotana i simbol grada, ne radi FKS nego radi grada i države ali politički nemoralnici nisu prstom mrdnuli i ako je neko nešto obećao slagao je, a glavni razlog je što se na tom projektu slabo ko od nemoralnika može izdobriti. Stadion Koševo: Zimske olimpijske igre, vojne smotre i parade, Papa, U2, Bijelo dugme, Dino Merlin, Željko Joksimović, Zdravko Čolić, Hari Mata Hari, repka, atletski događaji it'd, dok je stadion Grbavica ugostio Ljubu Aličića, šta dalje pričati.
Meni je veca bruka da i kunto i panto dodje i istjera te sa stadiona da odrzi koncert ili smotru. Dino kad je koncert pravio, mi domacu utakmicu u Travniku igrali. Ja bih radije zivio u svojoj garsonijeri od 30 kvadrata al da zatvorim i zakljucam vrata kad mi je qrcu cejf, nego u penthouseu od 300 kvadrata al da mi pljeze po stanu kad ko hoce i da ga uredjuje kako hoce (odnosno nece) bez i da me pita ista.
TSC, Rijeka, Osijek su za isti period dobili vlasnike i nove stadione.
Da smo samo trosili manje na igrace u zadnje tri godine pola stadiona bi sami mogli napraviti.