Novi selektor košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine?
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Novi selektor košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine?
Al Nurkic prca uvlakaca Skokica na onoj objavi za Zdovca 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Najbolje da im neko dzaba radi ili placa njima za vodjenje reprezentacije.**** saznaju da su odgovorni ljudi razgovarali sa Jurijem Zdovcom, poznatim slovenskim stručnjakom koji trenutno radi u grčkom PAOK-u, sa željom da preuzme naš nacionalni tim. Zdovc je svojevremeno vodio sarajevsku Bosnu do titule prvaka BiH u sezoni 2007/08, a nakon toga je trenirao brojne klubove širom Evrope.
Zdovc je, prema našim informacijama, bio spreman da preuzme BiH i za to je tražio mjesečnu platu od 7.000 eura. To je bila plata dok istovremeno radi u grčkom klubu, a u slučaju da ga napusti ili dobio otkaz, Savez bi mu povećao na 10.000 eura. Ako uzmemo u obzir da Košarkaški savez u ovom trenutku finansijski stoji bolje nego ikad u posljednjih nekoliko godina, ovaj iznos koji je Zdovc tražio je realno mizeran. No, za KSBiH je bio previsok, pa su razgovori završeni, a reprezentacija i dalje čeka novog selektora.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Imam ja ebo ja bi dzabe
-
TripleThreat
- Kontakt:
Mada da budemo realni, zar nije Adis radio za dosta manje novce? Zar nije on bio plaćen po prozoru, a ne mjesečno kako se za Zdovca navodi?DamirT je napisao/la: ↑23 okt 2025, 15:51Najbolje da im neko dzaba radi ili placa njima za vodjenje reprezentacije.**** saznaju da su odgovorni ljudi razgovarali sa Jurijem Zdovcom, poznatim slovenskim stručnjakom koji trenutno radi u grčkom PAOK-u, sa željom da preuzme naš nacionalni tim. Zdovc je svojevremeno vodio sarajevsku Bosnu do titule prvaka BiH u sezoni 2007/08, a nakon toga je trenirao brojne klubove širom Evrope.
Zdovc je, prema našim informacijama, bio spreman da preuzme BiH i za to je tražio mjesečnu platu od 7.000 eura. To je bila plata dok istovremeno radi u grčkom klubu, a u slučaju da ga napusti ili dobio otkaz, Savez bi mu povećao na 10.000 eura. Ako uzmemo u obzir da Košarkaški savez u ovom trenutku finansijski stoji bolje nego ikad u posljednjih nekoliko godina, ovaj iznos koji je Zdovc tražio je realno mizeran. No, za KSBiH je bio previsok, pa su razgovori završeni, a reprezentacija i dalje čeka novog selektora.
A s druge strane, jesu li neradnici iz saveza svjesni da je prva utakmica već za 34 dana... Ima li ikakvog osjećaja urgentnosti kod njih?
"Your favorite player's favorite player" - MB
Ma dobro, Adis je nas. Opet je to logicnije za njega koji voli ovu reprezentaciju i igrao je za nju. Normalno da ce stranac traziti neke novce za vodjenje strane reprezentacije. A realno nisu ni ovo neke pare.TripleThreat je napisao/la: ↑23 okt 2025, 16:31Mada da budemo realni, zar nije Adis radio za dosta manje novce? Zar nije on bio plaćen po prozoru, a ne mjesečno kako se za Zdovca navodi?DamirT je napisao/la: ↑23 okt 2025, 15:51Najbolje da im neko dzaba radi ili placa njima za vodjenje reprezentacije.**** saznaju da su odgovorni ljudi razgovarali sa Jurijem Zdovcom, poznatim slovenskim stručnjakom koji trenutno radi u grčkom PAOK-u, sa željom da preuzme naš nacionalni tim. Zdovc je svojevremeno vodio sarajevsku Bosnu do titule prvaka BiH u sezoni 2007/08, a nakon toga je trenirao brojne klubove širom Evrope.
A s druge strane, jesu li neradnici iz saveza svjesni da je prva utakmica već za 34 dana... Ima li ikakvog osjećaja urgentnosti kod njih?
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sad ce Berbic predlozit da se to ugasi
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Koji smo mi debili i levati... U ponedjeljak treba poslati prosireni spisak igraca, a kod se ne zna ni ko je trener, ni ti koji ****...
Za Bosnu se ove godine istreslo tovar para, ali nije se moglo obezbjediti 150k maraka da godinu dana imas iole pristojnog selektora...
Za Bosnu se ove godine istreslo tovar para, ali nije se moglo obezbjediti 150k maraka da godinu dana imas iole pristojnog selektora...
Kao da terner kod nas i sastavlja spiskove hajdeVaya je napisao/la: ↑23 okt 2025, 17:17Koji smo mi debili i levati... U ponedjeljak treba poslati prosireni spisak igraca, a kod se ne zna ni ko je trener, ni ti koji ****...
-
TripleThreat
- Kontakt:
Pa ja bih rekao da sastavlja. Adis je redovno nakon odbijenice izostavljao Sulejmanovića sa spiskova. Bosnić je također sam sastavljao spiskove dok mu se nisu umiješali iz saveza i tad je i presjekao.
"Your favorite player's favorite player" - MB
Ma sastavlja u velikoj mjeri. Nije ovo fudbal, pa da svaki menadzer svog pulena uvaljuje.MElloo je napisao/la: ↑23 okt 2025, 17:43Kao da terner kod nas i sastavlja spiskove hajdeVaya je napisao/la: ↑23 okt 2025, 17:17Koji smo mi debili i levati... U ponedjeljak treba poslati prosireni spisak igraca, a kod se ne zna ni ko je trener, ni ti koji ****...
Za Bosnu se ove godine istreslo tovar para, ali nije se moglo obezbjediti 150k maraka da godinu dana imas iole pristojnog selektora...![]()
Markovic je htio slboodu oko tog pa su ga ****
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
mozda se i ceka opravdanje "u zadnji momenat" smo morali djelovati , za izbor koji je u najavi
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
Daj Acu Damjanovica, taman da se i on na repci praksa
Ovaj grad i ovaj klub su poginuli u ratu.Ubijeni su onog dana kad je na opstini Novi Grad osvanulo upozorenje napisano markerom na listu iz sveske: "Ovdje se pozdravlja sa selam alejkum." by HBP
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.