Vrlo je tesko naci da neko daje novac a ti da mu komandujes ali isto je problem kad neko daje novac a ti ne znas nista a zakona o sportu nema i samo ode i sta onda u belaj te uvuce,primjer Musija sa Mladosti ili Azmir Husic sa Tuzlom ili eto sad u SlobodiSkver je napisao/la: ↑22 okt 2025, 13:41Cisto sumnjam da ce te nahvatati takvu budalu, da daje pare a neko drugi da odlucuje.....ybg. chejf je chejf, dajes pare i glavni si, odlucujes o svemu, sve te znaju, uvlace ti se u pakas, dajes intervjue, TV, faca si.....Ybg. znaci samo su Azmir i Mirvic budaleBatistutA19 je napisao/la: ↑22 okt 2025, 05:07
Ja ne bi investitora pozelio da sam sve odlucuje u trenutnim okolnostima u BiH ni najmrzem klubu ,samo kroz sponzorstvo i da se sve zna,jedino tako....ali ybg. chejf kosta.
Ja sam vise jake sponzore uz obostranu korist ali moze i investitor ali da ne moze da radi sta zeli ,nek on zaradi ali sve mora po zakonu bit .
Meni je sad za sad sve ovo super ,prava uprava Celikova ni bilmeza ni politike e sad za vise nesto naravno da uprava mora naci novac ,sa ovim mozes uci u Wwin ligu nije problem a sta kad udjes .