Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Bayern@heart
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Najbolji sitcom svih vremena ostali ne se redaju od broja 2 pa dalje
-
ANamelessGhoul
- Kontakt:
Prijatelji, HIMYM teski proljevi od serija.
- bavariapivo
- Kontakt:
- napoleon72
- Kontakt:
Vala bilo bi lijepo kad bi neko obrazlozio sto je neka serija ili film "proljev" ili "precijenjena". Ovako samo ispada da glumite neku avangardu koja hejta nesta sto je mainstream da bi ispao veci znalac od vecine. Ono, Friendsi su precijenjena americka debilana, da vidis ti litvanske sitcome koje ja gledam, to je zakon. Mislim postujem svaciji ukus, al bi bilo lijepo napisat razloge sto je nesta sra.nje.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
-
19vendetta87
- Kontakt:
Ovo sam gledao dok sam bio manji, dobra serija bila.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Maroon1946
- Kontakt:
Najjači sitcom po meni Modern Family poslije njega The Office. Jaki su i HIMYM, Community, Two and a Half Men, B99, Inbetweeners. It's Always Sunny in Philadelphia zaslužuje poseban žanr samo za njih isto prejaka.
Friends mi spada u istu kategoriju kao Big Bang, neloše ali humor je ništa spec.
Friends mi spada u istu kategoriju kao Big Bang, neloše ali humor je ništa spec.
Mućke pa nekoliko praznih mjesta.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- VensanKasel
- Kontakt:
Tako je , sinoć gledao na RTL 2Bayern@heart je napisao/la: ↑23 okt 2025, 13:23
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
JayCatwright je napisao/la: ↑23 okt 2025, 11:44aj sve al prvi put vidim da neko za office kaže da je glup![]()
bukvalno humor ispred svog vremena, za razliku od prijatelja i HIMYM koje su klasične sapunice i proljevuše od serija
Arsenal All The Way !
Nisam ni znao da su napravili seriju Kako sam upoznala vaseg oca
Sto se tice serija, Friends precijenjena do bola.
Sto se tice serija, Friends precijenjena do bola.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- VensanKasel
- Kontakt:
Moderna obitelj mi je top
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
-
ANamelessGhoul
- Kontakt:
Jednostavno nisu smijesni meni sekunde. Ross mi je jedan od najodvratnijih likova ikada sto sam gledao. Plus ne pomaze sto je schwimmer **** i upravom zivotu.napoleon72 je napisao/la: ↑23 okt 2025, 14:02Vala bilo bi lijepo kad bi neko obrazlozio sto je neka serija ili film "proljev" ili "precijenjena". Ovako samo ispada da glumite neku avangardu koja hejta nesta sto je mainstream da bi ispao veci znalac od vecine. Ono, Friendsi su precijenjena americka debilana, da vidis ti litvanske sitcome koje ja gledam, to je zakon. Mislim postujem svaciji ukus, al bi bilo lijepo napisat razloge sto je nesta sra.nje.
Volim Seinfeld jer je apsurdan i ne shvaca sebe ozbiljno. Mucke su goat, Peep show itd
Mucke, Dva i po muskarca i to dok je Charlie bio vrh vrhova.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Sjenjak1919
- Kontakt:
I tu sva prica staje.Bayern@heart je napisao/la: ↑23 okt 2025, 13:23
SLOBODA ILI NIŠTA
To što nisu smiješni tebi ne znači da je precijenjeno. Prijatelji su najpopularniji sitcom ikad, sigurno ne bez razloga.
Don't hate what you don't understand.
- napoleon72
- Kontakt:
Pa dobro al to ne znaci da je serija proljev, nego nije tvoj cup of tea. I meni je Titanik dosadan, patetican i nelogican film, pa ne mogu reci da je odron, a uzeo 11 oscara, zaradio 2 milijarde na box officeu, i ima vrhunske ocjene na svim sajtovima. Meni ne lezi i cao.ANamelessGhoul je napisao/la: ↑23 okt 2025, 15:35Jednostavno nisu smijesni meni sekunde. Ross mi je jedan od najodvratnijih likova ikada sto sam gledao. Plus ne pomaze sto je schwimmer **** i upravom zivotu.napoleon72 je napisao/la: ↑23 okt 2025, 14:02Vala bilo bi lijepo kad bi neko obrazlozio sto je neka serija ili film "proljev" ili "precijenjena". Ovako samo ispada da glumite neku avangardu koja hejta nesta sto je mainstream da bi ispao veci znalac od vecine. Ono, Friendsi su precijenjena americka debilana, da vidis ti litvanske sitcome koje ja gledam, to je zakon. Mislim postujem svaciji ukus, al bi bilo lijepo napisat razloge sto je nesta sra.nje.
Volim Seinfeld jer je apsurdan i ne shvaca sebe ozbiljno. Mucke su goat, Peep show itd
I meni su Mucke najbolji sitcom ikad, al Friendsi su najuspjesniji definitivno. Definisalo karijeru Jennifer Aniston i Courteney Cox, pa i Perryja i Lise Kudrow, vrhunski specijalni gosti, snimili onaj reunion film...
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
Prijatelji su klasik. Ne znam seriju da ima 10/10 kvalitetnih sezona. Volim jako i HIMYM i Office, ali one imaju ogroman pad poslije.
Meni jedino Its always sunny nije legla. Fino pocelo, prva sezona top, likovi su prejaki, ali nekako preludi i oni i radnja za moj okus, ne znam kako da to objasnim. I Frank me nervira.
Meni jedino Its always sunny nije legla. Fino pocelo, prva sezona top, likovi su prejaki, ali nekako preludi i oni i radnja za moj okus, ne znam kako da to objasnim. I Frank me nervira.
Ništa od presice večeras
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.