BH klubovi u Evropi 25/26
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Re: BH klubovi u Evropi 25/26
Smijesne su ove evropske lige koje niko ne yebe ni 1 posto..ovi papci iz Mainza sa trecom ekipom, ali opet sramota da nemogu izigrat akciju sa igracem vise i da natrpaju im 3 komada.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- Hrammm1921
- Kontakt:
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Gdje su ustashe sa foruma? Nije valjda da su svi na utakmici?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- DinGospo21
- Kontakt:
Bravo Njemačka, svugdje u normalnom i civiliziranom svijetu je fašizam zabranjen i nikom ne pada na pamet da ga širi.
Spremaju se sutra za Hajduk
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Hrammm1921
- Kontakt:
Jos da i mi ove nase izdajnike nekako za Hrvatsku posaljemo, oni sretni a mi jos sretniji. Hrvati nece biti sretni u to sam sigurNDinGospo21 je napisao/la: ↑23 okt 2025, 22:41Bravo Njemačka, svugdje u normalnom i civiliziranom svijetu je fašizam zabranjen i nikom ne pada na pamet da ga širi.
Kakav odron od komentatora na hrvatskoj areni jedno 10 puta kaže "Najbolji klub iz BiH" pa "Najveći klub u BiH" za Zrinjski. Pa isto kao da u istoj ligi ne igraju Sarajevo, Željo, Borac, Velež...
Kakvi su ovo pačenici. Pa za United se ne kaže u engleskoj, za Liverpool itd itd. Ovo je stvarno imbecilnost neviđena.
najstariji, najveci, najustaskijiKarlMarx je napisao/la: ↑23 okt 2025, 22:52Kakav odron od komentatora na hrvatskoj areni jedno 10 puta kaže "Najbolji klub iz BiH" pa "Najveći klub u BiH" za Zrinjski. Pa isto kao da u istoj ligi ne igraju Sarajevo, Željo, Borac, Velež...![]()
![]()
Kakvi su ovo pačenici. Pa za United se ne kaže u engleskoj, za Liverpool itd itd. Ovo je stvarno imbecilnost neviđena.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- DinGospo21
- Kontakt:
Samo batina, ko veliča fašizam batina i ćuza, pa da vidimo.Hrammm1921 je napisao/la: ↑23 okt 2025, 22:50Jos da i mi ove nase izdajnike nekako za Hrvatsku posaljemo, oni sretni a mi jos sretniji. Hrvati nece biti sretni u to sam sigurNDinGospo21 je napisao/la: ↑23 okt 2025, 22:41Bravo Njemačka, svugdje u normalnom i civiliziranom svijetu je fašizam zabranjen i nikom ne pada na pamet da ga širi.![]()
Ljudi igrali sa trecim sastavom a komentator isto da su igrali protiv Barcelone odron da ne moze veci bitKarlMarx je napisao/la: ↑23 okt 2025, 22:52Kakav odron od komentatora na hrvatskoj areni jedno 10 puta kaže "Najbolji klub iz BiH" pa "Najveći klub u BiH" za Zrinjski. Pa isto kao da u istoj ligi ne igraju Sarajevo, Željo, Borac, Velež...![]()
![]()
-
opalaopala
- Kontakt:
Zavrsne okupljanje stovaoca thomsona i ustashki pokreta iz svih dijelova RH i zapadne Ercegovine. Sretan povratak kuci svih 190 putara trenutno nastanjenih na lokacijama poput celjevo,visici, citluk, ljubuski, grude, knespolje, jare, uzarici…. Prijateljski savijet zaobilazite kruzne i Polog.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Dobro su se drzali realno
1:0 s igracem manjem skoro cijelu utakmicu
1:0 s igracem manjem skoro cijelu utakmicu
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Jel se Zrinjski, i ove sezone, namjerno pojačao samo da Velež opet ne bude šampion?opalaopala je napisao/la: ↑23 okt 2025, 23:02Zavrsne okupljanje stovaoca thomsona i ustashki pokreta iz svih dijelova RH i zapadne Ercegovine. Sretan povratak kuci svih 190 putara trenutno nastanjenih na lokacijama poput celjevo,visici, citluk, ljubuski, grude, knespolje, jare, uzarici…. Prijateljski savijet zaobilazite kruzne i Polog.
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
Dzabe 50.000 ustaša otišlo na utakmicu, tj. "mostaraca".
Sad će napunit thomsona u zapadnom dijelu Mostara jer istočni je gospodski i kaže ne fašizmu.
Sad će napunit thomsona u zapadnom dijelu Mostara jer istočni je gospodski i kaže ne fašizmu.
Jes đabe otišli, bolje da prde iz fotelje i laju na mjesec.
O brate rođače, o brate ćutuče
Zašto me raspila, zašto me utuče
O brate obade, o brate udave
Zašto me udavi, zašto me ubode
Zašto me raspila, zašto me utuče
O brate obade, o brate udave
Zašto me udavi, zašto me ubode
-
opalaopala
- Kontakt:
Prije bih rekao da je ovo podvala vama i jasna namjera da se pomogne Mainzu odnosno Borcu. Sta li ce kreten sad izvaliti pitanje za milion eura i ko ce ga prvi prijaviti. Da li se razmisljalo o vodjenju Bandica na tekmu, jer nema smisle bez glavnog igraca ici. Dao bi ruke i Jelic sigurno, a ni Musi nije mane.DTzmu30 je napisao/la: ↑23 okt 2025, 23:04Jel se Zrinjski, i ove sezone, namjerno pojačao samo da Velež opet ne bude šampion?opalaopala je napisao/la: ↑23 okt 2025, 23:02Zavrsne okupljanje stovaoca thomsona i ustashki pokreta iz svih dijelova RH i zapadne Ercegovine. Sretan povratak kuci svih 190 putara trenutno nastanjenih na lokacijama poput celjevo,visici, citluk, ljubuski, grude, knespolje, jare, uzarici…. Prijateljski savijet zaobilazite kruzne i Polog.
Sretan povratak svih 190 smashovanih samo lagano i mimo Pologa, mnogi radi Pologa osjete jugovinu.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Čovjek utvrđiva činjenično stanje. Žene lažu, muškarci lažu, brojke ne lažu.KarlMarx je napisao/la: ↑23 okt 2025, 22:52Kakav odron od komentatora na hrvatskoj areni jedno 10 puta kaže "Najbolji klub iz BiH" pa "Najveći klub u BiH" za Zrinjski. Pa isto kao da u istoj ligi ne igraju Sarajevo, Željo, Borac, Velež...![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, prisonbreak i 8 gostiju.