KK Bosna Visit Sarajevo

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

MElloo
Kontakt:

Re: KK Bosna Visit Sarajevo

Post Postao/la MElloo » 23 okt 2025, 13:13

Ne znam sto se ovoliko foskuraiju na prodaju mercha,stalno reklame dresovi majice dukserice salovi.Okej treba to ali, kad krenu pobjede kad krenu rezultati to sve ide samo ko halva

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 23 okt 2025, 13:26

MElloo je napisao/la:
23 okt 2025, 13:13
Ne znam sto se ovoliko foskuraiju na prodaju mercha,stalno reklame dresovi majice dukserice salovi.Okej treba to ali, kad krenu pobjede kad krenu rezultati to sve ide samo ko halva
Duks je dobar na prvi pogled.
majice su vjerovatno bezveze kao i one prije.

DirkNowitzki
Kontakt:

Post Postao/la DirkNowitzki » 23 okt 2025, 20:20

MElloo je napisao/la:
23 okt 2025, 13:13
Odlicna je stvar sto se dosta pokrenulo u zadnjih mjesec dama oko toga svega. Otvoren je i youtube kanal, ozivljena je web stranica. Tu se desilo dosta promjena, ledovi pored terena imaju sve vise reklama na utakmicama. Kada se dese dobre stvari, treba to pohvaliti, nema sta.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 23 okt 2025, 20:40

Stvarno nisam gledao Bosnu u prvom mandatu Lance-a, je li stvarno bio tako dominantan stranac ili je to romantizacija?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Ghuraba

Post Postao/la Ghuraba » 23 okt 2025, 21:12

Surreal je napisao/la:
23 okt 2025, 20:40
Stvarno nisam gledao Bosnu u prvom mandatu Lance-a, je li stvarno bio tako dominantan stranac ili je to romantizacija?
Pa bio je takav da si od njega uvijek mogao ocekivati 15+ poena i 5-6 skokova. Rijetko kad bi bio jednocifren, stavise, cesce bi isao na 20+ poena. On i Keno Bajramovic su one jedne sezone u paketu redovno isporucivali 30+ poena i 10+ skokova (a nerijetko je to bilo i preko 40 poena). Bio je pravi uzitak gledati ih...

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 23 okt 2025, 22:39

Ghuraba je napisao/la:
23 okt 2025, 21:12
Surreal je napisao/la:
23 okt 2025, 20:40
Pa bio je takav da si od njega uvijek mogao ocekivati 15+ poena i 5-6 skokova. Rijetko kad bi bio jednocifren, stavise, cesce bi isao na 20+ poena. On i Keno Bajramovic su one jedne sezone u paketu redovno isporucivali 30+ poena i 10+ skokova (a nerijetko je to bilo i preko 40 poena). Bio je pravi uzitak gledati ih...
Kako nam sad treba onakva zvijer ispod kosa…

Kljuc ove sezone ce biti konstantnost nesto sto se najvise cijeni u modernoj kosarci. Kad to kazem najvise mislim na Younga i Atica koji su jako dobri igraci, ali isto tako nisu spojili dvije sezone da su bili konstantni.

Audige mi se jedini tu izdvaja sa 15ppg, koliko toliko sigurni ma da opet cesto spava u odbrani. Nije jos kasno i nadam se da ce Dubravko reagovati, ja ne znam zasto ali ja polazem nade da ce i ova sezona biti uspjesna. Dosta kritika generalno, a nakon dvije decenije kosarka se vratila u glavni grad i drzavu Bosnu i Hercegovinu.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

Ghuraba

Post Postao/la Ghuraba » 23 okt 2025, 23:10

InatSilniBosanski je napisao/la:
23 okt 2025, 22:39
Kljuc ove sezone ce biti konstantnost nesto sto se najvise cijeni u modernoj kosarci. Kad to kazem najvise mislim na Younga i Atica koji su jako dobri igraci, ali isto tako nisu spojili dvije sezone da su bili konstantni.

Audige mi se jedini tu izdvaja sa 15ppg, koliko toliko sigurni ma da opet cesto spava u odbrani. Nije jos kasno i nadam se da ce Dubravko reagovati, ja ne znam zasto ali ja polazem nade da ce i ova sezona biti uspjesna. Dosta kritika generalno, a nakon dvije decenije kosarka se vratila u glavni grad i drzavu Bosnu i Hercegovinu.
Upravo to, a pogotovo ovo boldirano ce odrediti tok sezone. Ako njih dvojica ipak pokazu da mogu igrati dobro u kontinuitetu, onda se Bosna moze nadati velikim stvarima. Atic po prvi put u karijeri ima ovolike ovlasti na parketu i nadam se da ce uzvratiti bolje nego sto prizeljkujemo.

Mene ohrabruje cinjenica da Persons, Joesaar i Halilovic tesko mogu biti gori nego sto su sad, a i bez njih se dobila jaka ekipa. Ne zelim da vjerujem da oni nece znacajno podici svoj nivo igre, jer imaju i kvalitet i iskustvo.

Dvije najvece greske na startu sezone su bile ostavljanje Ace i Djoke. Prvi je na vrijeme odstupio (valjda mu ubrzo nadju kvalitetnu zamjenu), a nadam se da ce i drugom naci pravu zamjenu. To bi bio roster po mom ukusu. West ce nastaviti da igra toplo-hladno, bice bljeskova kao preksinoc, ali i uzasnih suterskih noci. Bitno je da se od njega ne zavisi previse i da se moze posaditi na klupu ako ne udje dobro u mec.

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.