Sretan roðendan manjem gradskom rivalu

Ovo je sve što si trebao napisati. Hvala.
Nije ni na Grbavici bolji teren.Zigazaga je napisao/la: ↑24 okt 2025, 17:46Gledam upravo pregled kola,šta ovi lupetaju. Da će Želji problem biti teren u Prijedoru. Jes' da nije Wembley,ali teren u Prijedoru nikad nije bio bolji .Čak i protiv Borca,kad je kiša padala 24 h taj dan,kap vode nije bilo na terenu.
Ne tražite alibi,već na megdan,pa šta bude
Ma nista bolji kod nas nije, ali ide 1x.Zigazaga je napisao/la: ↑24 okt 2025, 17:46Gledam upravo pregled kola,šta ovi lupetaju. Da će Želji problem biti teren u Prijedoru. Jes' da nije Wembley,ali teren u Prijedoru nikad nije bio bolji .Čak i protiv Borca,kad je kiša padala 24 h taj dan,kap vode nije bilo na terenu.
Ne tražite alibi,već na megdan,pa šta bude

Znaci prestali su nama klanjati dzenaze? Hajde neka vala malo.
Ma kako nije, nije dotakao loptu.KosevoZove je napisao/la: ↑24 okt 2025, 18:17Nije ovo penal bio realno, dobijemo ga i ovaj kloc precku pogodi neces ga vise ni zabiti!
Drug ja valjda vise volim fks od tebe, pao preko njega, ne bitno mi to naravno fulimo….Pablo11 je napisao/la: ↑24 okt 2025, 18:18Ma kako nije, nije dotakao loptu.KosevoZove je napisao/la: ↑24 okt 2025, 18:17Nije ovo penal bio realno, dobijemo ga i ovaj kloc precku pogodi neces ga vise ni zabiti!

Mozes voliti koliko hoces i ja mrziti, ali za nase uslove cist penal.KosevoZove je napisao/la: ↑24 okt 2025, 18:21Drug ja valjda vise volim fks od tebe, pao preko njega, ne bitno mi to naravno fulimo….Pablo11 je napisao/la: ↑24 okt 2025, 18:18Ma kako nije, nije dotakao loptu.KosevoZove je napisao/la: ↑24 okt 2025, 18:17Nije ovo penal bio realno, dobijemo ga i ovaj kloc precku pogodi neces ga vise ni zabiti!