Povreda, dug oporavak bio iz misterioznih razloga.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Loša igra, utakmica preslikana sa Grbavice gdje su igrali željkan i Posušje, čak je i rezultat isti.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
To je najmanji problem, ko ce da dovede podguznu Vicinu muhu?
Meni stvarno nije jasna loša igra Sarajeva. Nije to jedna,dvije utakmice,već 3 mjeseca skoro. Po imenima su najači,a igra nula.Ne znam,možda je atmosfera u ekipi loša ili jednostavno nisu kolektiv
Jedan od rijetkih normalnih. Hvala.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Mirvic koji sad ne smije rijec da kaze protiv Vice. On moze da dovede bilo koju podguznu muvu.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 okt 2025, 20:13To je najmanji problem, ko ce da dovede podguznu Vicinu muhu?
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Neka te osakate 15 od 15 tekmi pa da te pitam kako ces igrat,konstantno 4 godine te siluju
- Hrammm1921
- Kontakt:
Haha nisu napravili sanse danas protiv Sloge (100% prilika) bukvalno je nisu imali , al eto nek on prozove nas da smo isto odigrali
Mjesecima igraju ko qrac, milion ulozili.. Bruka i svakom slucaju
Pa klali vas proslu sezonu, covjek pita sta je sa ovom sezonom? Nemoguce da se drzis jos uvijek da je sudija kriv..mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 okt 2025, 20:27Neka te osakate 15 od 15 tekmi pa da te pitam kako ces igrat,konstantno 4 godine te siluju
Fk Željezničar.
Ne možete nikako svoju sramotu prebaciti na druge.Vorovus je napisao/la: ↑24 okt 2025, 20:16Mirvic koji sad ne smije rijec da kaze protiv Vice. On moze da dovede bilo koju podguznu muvu.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 okt 2025, 20:13To je najmanji problem, ko ce da dovede podguznu Vicinu muhu?
Vidi se da pratiš neki drugi sport. Kako bi ti napravio 100% šansu, ako su ljudi non stop u svom šesnaestercu. Moglo se ići samo na centaršuteve, kako je i postignut gol.Hrammm1921 je napisao/la: ↑24 okt 2025, 20:29
Haha nisu napravili sanse danas protiv Sloge (100% prilika) bukvalno je nisu imali , al eto nek on prozove nas da smo isto odigrali![]()
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ovo je prva utakmica gdje smo imali normalno sudjenje,da ti ponovim ono sto sam prije 4 godine pisao, igrao lose ili dobro nije ni bitno jer moras znati da ti je domet borba za 3 ili 4 mjesto i koga boli neka stvar za tim? Uopste me plasman ne dotice jer je to sporedna stvar,ono sto me dotice je sto je narod glup, pred oci promijene statut da Gicko moze ostati dozivotno, onda imas faulove na Grbavici nad Sosicem npr ponistene golove tj njih 10,pa onda Renanov gol iz SB, svaku tekmu sa nakaradom iz BL za rubriku vjerovali ili ne,faulovi nad Lulicem,Andjusicem al eto nek budale zive u nadi da ce neko dici trofej jer ima dobru igru.Pablo11 je napisao/la: ↑24 okt 2025, 20:29Pa klali vas proslu sezonu, covjek pita sta je sa ovom sezonom? Nemoguce da se drzis jos uvijek da je sudija kriv..mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 okt 2025, 20:27Neka te osakate 15 od 15 tekmi pa da te pitam kako ces igrat,konstantno 4 godine te siluju
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
OSNOVALA PARTIJA, PODRŽALA ČARŠIJA
- Hrammm1921
- Kontakt:
fks74 je napisao/la: ↑24 okt 2025, 20:33Vidi se da pratiš neki drugi sport. Kako bi ti napravio 100% šansu, ako su ljudi non stop u svom šesnaestercu. Moglo se ići samo na centaršuteve, kako je i postignut gol.Hrammm1921 je napisao/la: ↑24 okt 2025, 20:29
Haha nisu napravili sanse danas protiv Sloge (100% prilika) bukvalno je nisu imali , al eto nek on prozove nas da smo isto odigrali![]()
De nam strucnjak objasni
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Upravo si pljunuo na brata po boji,u zelji da ovom pitaru nesto repliciras!
Koji moron,jbt.
Kole je skroz normala lik,nikad ruzne rijeci,nista.
Svaka cast majstore!
„Neki pojedinci imaju dosta upitnika kad ne igraju, a ja imam upitnike kad igraju.“ ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Opet naočale nabavi
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Trenutno korisnika/ca: Guest1945, Hajdeee, HeavyBassBlues, held9, ludilompredozirani, MostarskiBijeli1 i 24 gosta.