https://www.kicker.de/bundesliga/topspi ... 2025-26/13
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

29. je srijeda ahbabuzikerrz21 je napisao/la: ↑25 okt 2025, 13:45Zadnji spisak za utakmice protiv Kipra i Malte objavljen je 22. septembra, a prva tekma (protiv Kipra) igrala se 9. oktobra — dakle, 17 dana razlike.
Ako uzmemo isti razmak, spisak za naredne utakmice protiv Austrije i Rumunije (prva je protiv Rumunije 15. novembra) trebao bi biti objavljen oko 29. oktobra, što pada u utorak - to jeste za 3dana.
tuzlanskinacin je napisao/la: ↑25 okt 2025, 12:40Vidit ćete kad Bajraktarevic protiv Rumuna direktno Mana posalje i u reprezentativnu i u klupsku penziju. Idemo na svjetsko prvo pada Rumunija.

Prerano je mislim.. mozda krajem sedmice?19vendetta87 je napisao/la: ↑26 okt 2025, 11:23Jel sutra spisak izlazi? 20 dana do utakmice ostalo.
Prosli spisak je objavio 22.9., a utakmica bila 9.10.231983 je napisao/la: ↑26 okt 2025, 11:25Prerano je mislim.. mozda krajem sedmice?19vendetta87 je napisao/la: ↑26 okt 2025, 11:23Jel sutra spisak izlazi? 20 dana do utakmice ostalo.
Mani se droge tesko si glup lik. Ti si ovdje nebitan i na pogresnom mjestu jer nemas sta pametno pricat o fudbalu nit se razumijes. Zato me zaobilazi i ne spominji franz.FerdinandF je napisao/la: ↑26 okt 2025, 12:45Ovaj bhfanatic je smarač teški, i jako nepristojan dečko.
Slažem se da ga treba na ignor potpuni, a ako mu neko odgovori, ili uđe u komunikaciju i prepucavanje s njim, znajte da je to on lično s drugog profila.

Sumnjam. Mujakića zbog kartona nema protiv Rumuna, Kolašinac izlazi iz teške povrede, rizično se osloniti samo na njega. Faktički ti ostaje samo Burnić, morao je pozvati nekoga da ima za zamjenu.
U petak je Lucescu objavio preliminarni spisak za novembarsko okupljanje i Dragušin je na tom spisku.231983 je napisao/la: ↑26 okt 2025, 14:32Interesantno, Radu Dragusin je imao istu povredu kao naš Seo, i to prije njega. Mlađi je od njega, ocekivalo se da ce se prije oporaviti, ali nema ga jos. Pokusao sam naci vijesti o povratku, ali nema nista.
Za nas su u odbrani dobro oslabljeni, steta bi bila da dobiju Dragusina nazad.

Trenutno korisnika/ca: eleGancy, FerdinandF, General505, Google Adsense [Bot], RacioEmocionalan i 18 gostiju.