FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bralić ne smije više igrati, Mujkić i Ristovski stoperi. Banić, Ristovski, Turda, Mujkić, Kuprešak, Mamas, Đorđević, Ljajić, Guly, Keyremeh i Butić. Ovako treba u Posušju pošto nema Beganovića na beku.
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Najplacenija ekipa dok je Bralic prvi stoper u paru sa Ristovskim,a gledaj sad ovo Turda mu konkurencija.
Toliko o tome sta u nasem slucaju znaci najskuplji roster.
U cijelom svijetu vrijednost ekipe igra ulogu i ima tezinu u pozitivnom smislu,samo kod nas kontra.
I sta to u biti znaci,menadzerske ublehe i talovi!
Paskalev vec zaboravljen,Pejovic da ne spominjem,itd..,ne mozes se vise ni sjetiti ko je sve u rosteru,dok ne mozemo akciju sastaviti da valja.
Adem,gdje je taj covjek? Kao bilo je naznaka da bi mogao poceti derbi,3 kola poslije + pauza,od njega ni traga ni glasa.
Mamas,pa sta je ono jbt?
Prvom do sebe i unazad!
Mario jos nista poslozio nije,nismo uvezani ni u jednoj liniji,igra rastrgana i imas utisak da svako igra individualno. Nemamo timsku igru,nemamo vodju,nemamo plan,bukvalno kao da igramo s povezom na ocima.
I bukvalno zavisimo od protivnika koliko cemo biti losi ili dobri,nista od nas ne zavisi niti mozemo nametnuti neku nasu igru.
Liga je takva da ni poslije 12 kola nista nije izgubljeno,naravno ne mislim da mozemo u sami vrh,nego kazem koliko smo nemocni da nam ova pobjeda znaci kao da smo usli u neku od grupa.
Ne vidim kako mi mozemo odbraniti kup ili uzeti superkup.
Toliko o tome sta u nasem slucaju znaci najskuplji roster.
U cijelom svijetu vrijednost ekipe igra ulogu i ima tezinu u pozitivnom smislu,samo kod nas kontra.
I sta to u biti znaci,menadzerske ublehe i talovi!
Paskalev vec zaboravljen,Pejovic da ne spominjem,itd..,ne mozes se vise ni sjetiti ko je sve u rosteru,dok ne mozemo akciju sastaviti da valja.
Adem,gdje je taj covjek? Kao bilo je naznaka da bi mogao poceti derbi,3 kola poslije + pauza,od njega ni traga ni glasa.
Mamas,pa sta je ono jbt?
Prvom do sebe i unazad!
Mario jos nista poslozio nije,nismo uvezani ni u jednoj liniji,igra rastrgana i imas utisak da svako igra individualno. Nemamo timsku igru,nemamo vodju,nemamo plan,bukvalno kao da igramo s povezom na ocima.
I bukvalno zavisimo od protivnika koliko cemo biti losi ili dobri,nista od nas ne zavisi niti mozemo nametnuti neku nasu igru.
Liga je takva da ni poslije 12 kola nista nije izgubljeno,naravno ne mislim da mozemo u sami vrh,nego kazem koliko smo nemocni da nam ova pobjeda znaci kao da smo usli u neku od grupa.
Ne vidim kako mi mozemo odbraniti kup ili uzeti superkup.
Zadnja izmjena: TrofejiSuTu, dana/u 25 okt 2025, 11:08, ukupno mijenjano 1 put.
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Ma neke losa igra samo daj da uvezemo sad pobjede do Borca pa onda sam siguran da bi bilo preko 10hiljada protiv borca
Ko te nije volio,nije ni obolio❤️
-
bordobijeli
- Kontakt:
Kako ba 10 000 to je trenutno za nas nedostizna cifra .imat ces za derby fino popunjen stadion sve ostslo je 5000 i manje . Mislim volio bi i ja da bude 10 000 al nema drug od toga nista.
- napoleon72
- Kontakt:
Kako vam se da najavljivat te cifre? U zadnjih 10 godina, bez derbija, Evrope i proslava titula, mozda smo jednom ili dvaput imali 10k na stadionu. Ni na finalima kupa ne bude toliko, a da bude sad protiv Borca, u novembru na minusu, kad smo u teskom qrcu. Budite malo realniji jbt, onda kasnije kazete "savez nas mrzi i skida nam posjetu", sinoc na istoku i zapadu prebrojat raju mozes. Sjever malo izvukao radi rodjendana.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Biće blizu toliko ako se računaju i tv gledaoci..
The saddest thing in life is wasted talent.
"Igru" briši, bodove piši, a u suštini nikakve igre nije ni bilo, izgledalo je kao da su se amateri okupili.
Kako smo došli do toga da nam je Butic prvi napadač? Pa lik još nije zabio gol iz igre! Halo ba, špic bez gola iz igre nam prva opcija. Fol rašlje gađa iz penala.
Mlinaric nije za desetke. Dok sam izlazio sa stadiona, pitao sam se da li je on uopšte bio na terenu? Valjda će Ljajic i Elezi biti spremni za sljedeću utakmicu, pa će Mlinarica staviti u napad.
Kako smo došli do toga da nam je Butic prvi napadač? Pa lik još nije zabio gol iz igre! Halo ba, špic bez gola iz igre nam prva opcija. Fol rašlje gađa iz penala.
Mlinaric nije za desetke. Dok sam izlazio sa stadiona, pitao sam se da li je on uopšte bio na terenu? Valjda će Ljajic i Elezi biti spremni za sljedeću utakmicu, pa će Mlinarica staviti u napad.
- luckystrike
- Kontakt:
Tako je bili smo haman pa ravnopravni SlogiPitar6785 je napisao/la: ↑25 okt 2025, 05:00Sansa sloge u 5 minuti; Nekazem da se iz one situacije nemoze zabit go, al ono nije 100% sansa, i smatram za ekipu kao sloga (sredina tabeke) da je igrac sutirao veoma dobro. Banic lagano odbranio.
Sut Tatara sa 25 m direktno iznad naseg golmana, i precka. Dobar sut rijetko kad vidjen od strane tatara, al moramo ovde PODVUC 2 stvari; prvo prije tog suta mi smo imali penal, pod b) Tatar nije bio sam, izborio se za sut a bila su 2 igraca, koja su blokirala ono sto Tatar uobicajno radi a to je ubacaj u srce sesnesterca ili odlaganje lopte u stranu, on se odlucio za sut i dobro je sutirao.
Osim te 2 polusanse SLOGA NIJE IMALA NIJEDNU SANSU. Nisu bili bolji ni ujednom segmentu igre.
Sloga je od 54 minute pocela radit sto je radio radnik iz bjeljine kad ih je zizovic vodio, od 70 minute svaki napad su lezali odugovlacili, igraci sloge su pali kondiciono oko 82 minute, I SUDIJA JA JE PRODUZIO 4 minute.
Sloga je igrala sa autobusom, i sa takvom taktikom nije uspjela imat nijednu kontru polu kontru za 90 minuta, a mi smo konstantno kontrolisali i napadali (jalovo) al smo bili ti koji su nesto pokusavali i koji su izlazili visoko
Gulijashvili po ko zna koju utakmicu gubi 15 tak lopti, fizicki nejak nijedan jedini duel nije dobio ni na 1 na 1 niti je ijednu drugu loptu uzo, u duelu gguranju nijedan duel nije dobio, ako duel (sitan) nisi dobio al nijedan faul, dovoljno govori, keremeh je bar zaniansu fizicki jaci od gulija, MLINARIC ODKAD JE DOSAO U FK SARAJEVO NISTA NIJE POKAZAO niti ima presing ni sut ni pas ma nista
Igraci su mekani sitni nejaki lahko povrjedljivi.
Elezi gulijashvili keremeh djordjevic mlinari jovic su premekani igraci
Bez obzira na sve igraci su u danasnjoj utakmici trcali i borili se maksimalno onoliko koliko mogu u ovom trenutku, u trenutku kad fulas penal i kad protivnicki igraci dobivaju jos veci motiv a nasim igracima sveze jos vise noge..
Takodje smatram da ova ekipa moze jos vise i bice jos bolje kad se vrati Ekezi cimirot Adem, jer i danas se moglo vidjet sta znaci Mujakic banic djordjevic i kvalitetna sirina.
MUSIJA NIKAD NECE BIT NIVO GOLMANA KAKAV JE BANIC, daj boze da budem u krivu.
Adem i djordjevic po 45 minuta
- hordasDoboj
- Kontakt:
Mislim da se samo crveni prenosi na Kup.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Krdžalić mora na operaciju. 4 vezna igraca out Ljajic,Cimirot,Elezi,Krdžalić .
-
KarloIvandic
- Kontakt:
Bas je peh Krdzalic opet ga dugo nece biti.
Kad bi imali 3 4 igraca kao Mujkic puno bi ozbiljniji bili. Ovo ostalo je sve preplaceno
Kad bi imali 3 4 igraca kao Mujkic puno bi ozbiljniji bili. Ovo ostalo je sve preplaceno
Krdzalic je U21, zeznuto. Sta je sa cimirotom, zar je i on povrijedjen
-
KosevoZove
- Kontakt:
Pa sta je sa tim igracima hoceli biti u rosteru sad protiv posusja nisam u toku?napoleon72 je napisao/la: ↑25 okt 2025, 10:03Imas Ristica i onu menadzersku ublehu Chidija. Taj frajer je novi Altiparmakovski/Crnicki.KosevoZove je napisao/la: ↑25 okt 2025, 09:45Sve to stoji za butica, mlinarica nemas renana sljedece kolo, koga jos imamo za napad?
Nikoga…..
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
- luckystrike
- Kontakt:
Jesam li ja ovo napisao, oni su odmah organizovati "druženje s prvotimcima" u fan shopu večerastabba77 je napisao/la: ↑24 okt 2025, 18:57Potpis !luckystrike je napisao/la: ↑24 okt 2025, 18:56luckystrike je napisao/la: ↑24 okt 2025, 18:28Očaj.
Ovo treba pljuvati na svakom koraku a ne slikati s njima po shopovima. Ni ideje, ni žara a ni želje.
Mrš. Sram vas bilo.
Guramo neko lažno zajedništvo. Vidio si sinoć na kraju utakmice sve.luckystrike je napisao/la: ↑25 okt 2025, 13:19Jesam li ja ovo napisao, oni su odmah organizovati "druženje s prvotimcima" u fan shopu večeras![]()
Strah me nekog saopštenja da nikad jači nismo bili iznutra.
Nikad poraz, samo lekcija.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Sta je ovo sa povredama ljudi dragi, pa hoćemo li mi ikad nakon utakmice izaći neokrznuti? Pa nema utakmice jbt da neko nije lakše ili teže povrijeđen.
Koji se klinac dešava, prati li taj naš medicinski tim nivo D vitamina kod igrača?
Koji se klinac dešava, prati li taj naš medicinski tim nivo D vitamina kod igrača?
- BegovicRamiz
- Kontakt:
mi smo level iznad kad je broj povreda u pitanjuMaroonBjelave je napisao/la: ↑25 okt 2025, 13:36Sta je ovo sa povredama ljudi dragi, pa hoćemo li mi ikad nakon utakmice izaći neokrznuti? Pa nema utakmice jbt da neko nije lakše ili teže povrijeđen.
al gledam uz Elezija, Krdzalica evo povrede finih igraca i mladih Vukovic i Sosic
3/4 povrijedili rame ko da judo treniraju
- Jet2Holiday
- Kontakt:
I to Monster pjesmaZutti je napisao/la: ↑24 okt 2025, 22:29Ma dobro za Merlina je normala da ide. Ne znam jesam li ja poludio ili je Jala bio prije tekme?MaroonWhite1946 je napisao/la: ↑24 okt 2025, 22:25Pustaju Merlina, pripremaju mu koncert za iducu godinu da nam od terena naprave rovove ko na Zucu.
Dosao Halidov sin, bar da su mu pjesmu pustili jednu a hoces da nazoves zapadnu tribinu po Halidu.
Generalno, losi smo u svim segmentima kluba.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Po komentarima se vidi da mi konstantno druge klubove smatramo za 2 klase ispod po kvaliteti, a što je daleko od istine.
Ismir Vas pretjeranim keširanjima i trošenjem doveo u zabludu da smo za 2 klase bolji od većine ekipa i zato ste frustrirani prikazanim iz vikenda u vilend.
Što prije shvatite činjenicu da rezultat daje trka, borbenost, srce, zajedništvo i doza kvalitete uz trenera znalca lakše će Vam biti podnijeti realnost.

Ismir Vas pretjeranim keširanjima i trošenjem doveo u zabludu da smo za 2 klase bolji od većine ekipa i zato ste frustrirani prikazanim iz vikenda u vilend.
Što prije shvatite činjenicu da rezultat daje trka, borbenost, srce, zajedništvo i doza kvalitete uz trenera znalca lakše će Vam biti podnijeti realnost.