nemoi pricat, to sto je zeljo lose igrao ne znaci da se drugi nece naigrati. borac, zrinjski, siroki tamo uzimaju bodove glatHrammm1921 je napisao/la: ↑25 okt 2025, 18:07Nece se Boga mi niko naigrati tamo, imaju bas finu ekipicu, pogotovo krilni igraci su im maestralni
Posusje i Sloga po meni su druga liga.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
zamirLaganini
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Jel realno da svako kolo (ovo je hajmo reći tek počelo) ima nekih nebuloza (sudijskih lakrdija) i/ili čudnih situacija koje nisu (jasno) definisane?
Što gore neko napisa, napravili su "pravila" da ih tumače kako njima odgovara a vi ostali se možete slikati - bit' će onako kako njima odgovara.
Što gore neko napisa, napravili su "pravila" da ih tumače kako njima odgovara a vi ostali se možete slikati - bit' će onako kako njima odgovara.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Pašče vi ste u dvojnom paktu. Ne smeta vam zvanično Vicino sudjenje vec samo zrinjski i okani se nas i naseg kluba uhljupe.fks74 je napisao/la: ↑25 okt 2025, 18:11Smiri se keru, vi ste u trojnom paktu što znači nema napadanja u gostima. Zapet ćete samo protiv ekipa iz Federacije, osim Zrinjskog u gostima.
Samo nebuloze pricas i izmisljas, insuiras i pametujes.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
zamirLaganini
- Kontakt:
zelju da ne guraju ispo bi iz lige davno
Zasto li ste poslije pobjede u kupu nakon 3 dana imali 0 udaraca u okvir gola protiv Borca u BL?fks74 je napisao/la: ↑25 okt 2025, 18:11Smiri se keru, vi ste u trojnom paktu što znači nema napadanja u gostima. Zapet ćete samo protiv ekipa iz Federacije, osim Zrinjskog u gostima.
Zasto li?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Nije Željo nikog nadigro na strani.
Uvijek je bilo bara bara u svakoj gostujućoj utakmici.
Dvije izgubio uz pomoć sudija, poništeni golovi (Široki i Radnik), dvije slučajno dobio (Velež i Posušje), i dvije podijelio bodove (Sloga i Rudar).
Na Grbavici je druga priča jer imamo ogromnu podršku s tribina.
Jedini smo Borac dobili.
Zadnja izmjena: ZaZelju, dana/u 25 okt 2025, 18:17, ukupno mijenjano 1 put.
- jurisicduska
- Kontakt:
5 utakmica 2 pobjede
Vraćaju se tamo gdje im je mjesto na 5. poziciju još malo.
Sta urade 2 gola u 90+ i 2 sudijske lakrdije. Nodi konta oni jaki.
Na duge staze nekvalitet ispliva.
Mohedani djecu napravio Alicu
A ovaj njihov vezni Fernan uzeo Erika i Lagumdžiju ko djecu udarili su ga 25+ puta nekažnjeno
Sve u svemu malo povratka u realnost ne do kraja nakon nezaslužene pobjede protiv Posusja (pljačke sudije) nezaslužen bod protiv Rudara. Inače se radi o 2 najgore ekipe u ligi.
Naravno odmah ispliva iz njih ciganluk , lome noge igračima, nazivaju kerovima ljude, pa ne možete cijelu sezonu na sreću se provlačiti. A valja Zrinjskom i Borcu u naredna 4 kola
A ovaj njihov vezni Fernan uzeo Erika i Lagumdžiju ko djecu udarili su ga 25+ puta nekažnjeno
Sve u svemu malo povratka u realnost ne do kraja nakon nezaslužene pobjede protiv Posusja (pljačke sudije) nezaslužen bod protiv Rudara. Inače se radi o 2 najgore ekipe u ligi.
Naravno odmah ispliva iz njih ciganluk , lome noge igračima, nazivaju kerovima ljude, pa ne možete cijelu sezonu na sreću se provlačiti. A valja Zrinjskom i Borcu u naredna 4 kola
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 25 okt 2025, 18:20, ukupno mijenjano 2 puta.
Borac se gura,Zrinjske nece biti ostecen, a ostali kako ovom dvojcu vise pase tj. Ili se gura ili se osteti a "neutralno" sudjenje bude ako nisu opasnost za gore naveden dvojac.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
To je ta "nebitnost" Zelje, koju Duska redovno nalasava na ovoj temijurisicduska je napisao/la: ↑25 okt 2025, 18:175 utakmica 2 pobjede
Sve u svemu malo povratka u realnost ne do kraja nakon nezaslužene pobjede protiv Posusja (pljačke sudije) nezaslužen bod protiv Radnika. Inače se radi o 2 najgore ekipe u ligi.
Naravno odmah ispliva iz njih ciganluk , lome noge igračima, nazivaju kerovima ljude, pa ne možete cijelu sezonu na sreću se provlačiti. A valja Zrinjskom i Borcu u naredna 4 kola![]()
Sta bi tek pisao da smo mu bitni. To bi bili eseji
-
KosevoZove
- Kontakt:
Drug kakvi smo mi do sinosnje pobjede i to jedva ??jurisicduska je napisao/la: ↑25 okt 2025, 18:175 utakmica 2 pobjede
Naravno odmah ispliva iz njih ciganluk , lome noge igračima, nazivaju kerovima ljude, pa ne možete cijelu sezonu na sreću se provlačiti. A valja Zrinjskom i Borcu u naredna 4 kola![]()
Ovacajni da ti ja kazem a najskuplja ekipa lige trebali smo se mi ganjati sa borcem iako se sve zna, samo kazem….
Mi se trebamo dobro sabrati dobiti posusje i onda docekati borac u paklu napuniti kosevo abd, i potuci se sa njima pa sta bude.
Ja ne vidim nas vise od 3 ili 4 mjesta realno
Zadnja izmjena: KosevoZove, dana/u 25 okt 2025, 18:23, ukupno mijenjano 1 put.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
- svrakino1921
- Kontakt:
Ovo je 3;0 za Rudar i opstanak u ligi
Onaj ko tumači pravilo U - 21 istumatit ce ga da Rudar opstane a Rođeni u Federalnu
Onaj ko tumači pravilo U - 21 istumatit ce ga da Rudar opstane a Rođeni u Federalnu
Ima li potrebe da se vraćamo na priču o prvom mjestu, drvetu i slonu?
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
- jurisicduska
- Kontakt:
Nas Sloga sinoć na Kosevu nije držala 75-25 pola utakmice i izvršila nam pritisak od 85 minute da izbijamo loptu boreći se za goli život.KosevoZove je napisao/la: ↑25 okt 2025, 18:22Drug kakvi smo mi do sinosnje pobjede i to jedva ??jurisicduska je napisao/la: ↑25 okt 2025, 18:175 utakmica 2 pobjede
Ovacajni da ti ja kazem a najskuplja ekipa lige trebali smo se mi ganjati sa borcem iako se sve zna, samo kazem….
Mi se trebamo dobro sabrati dobiti posusje i onda docekati borac u paklu napuniti kosevo abd!![]()
Mi smo loši. Ali igramo sa B timom, plus sta nam se sve desilo dobro je ikako. A oni su navodno dobri a u 2 tekme ne mogu da nadigraju ni kući ni na strani 2 ekipe koje će ispast. Ja samo o tom govorim.
Mi cemo rasti jer kvalitet ispliva a oni će padat jer nekvalitet ispliva. Jednostano je tako. Na kraju cemo imat 10 bodova vise.
Zeljo drugi na tabeli
Jos da Zrinjski dobije borac i to je to
Ove sezone slon moze biti samo tkz div sa koseva
Velez , radnik da pobjede i opet padate dole
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 25 okt 2025, 18:26, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Odlična utakmica i atmosfera u Prijedoru.Rudar bolji u svim segmentima igra,sem prvih 10,15 minuta drugog poluvremena. Neće nas završnica i to je to. Danas smo bar stvarali šanse. Biće bolje valjda .Željo ok ekipa. Ali onaj Karamarko krkan teški. Samo prigovara i inicira neke incidente.Aj Rudar.
P.S. Nadam se da su igrači i navijači Želje zadovoljni. Nije bio teren blato i nisu ih sudije krale,kako su najavljivali danima .
P.S. Nadam se da su igrači i navijači Želje zadovoljni. Nije bio teren blato i nisu ih sudije krale,kako su najavljivali danima .
- jurisicduska
- Kontakt:
Nema veze neka zrinjski pobjedi, a drugu nerijeso odigraju bicemo opet u dva boda sa prvim na tabeli
Imaju i od vas utakmice manje ekipe iza vas
Radnik ako pobjedi bice ispred vas, a velez sve blizi
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 25 okt 2025, 18:28, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- svrakino1921
- Kontakt:
Čestitam na pobjedi od 3:0Zigazaga je napisao/la: ↑25 okt 2025, 18:25Odlična utakmica i atmosfera u Prijedoru.Rudar bolji u svim segmentima igra,sem prvih 10,15 minuta drugog poluvremena. Neće nas završnica i to je to. Danas smo bar stvarali šanse. Biće bolje valjda .Željo ok ekipa. Ali onaj Karamarko krkan teški. Samo prigovara i inicira neke incidente.Aj Rudar.
Znao je sudija šta treba odraditi sa U - 21
Bili ste bolji i mi nismo zaslužili bod uzmite sva tri boda i Velež izbacite iz lige
P.S.
Znaš li jesu li se vaši žalili na kraju utakmice u vezi U - 21