Gdje ste prvoligaši

Moderator/ica: GracanicaAA
Ima li kakvih osvojenih titula kupova i tako to, ili je u Tuzli fazon, bitno je učestvovati..Sky9 je napisao/la: ↑25 okt 2025, 21:451961. ušli u 1. ligu prvi put.
A od 1969. stalni član Velike 1. Savezne lige Jugoslavije, sve do raspada te države.
Za to vrijeme vi ste bili klub koji se vrti na dnu tabele, i ispada u 2. ili 3. rang.
Kao boyac npr, koji je bio i 4. liga...
Iz BiH su standardno bili Sloboda, Sarajevo, Željo i Velež...
Prijatelju nisam clan navijacke skupine a niti sam u tom fazonu, ne idem nigdje organizovano, niti sam clan bilo cega.....suvise sam ostvaren da bi bio neciji bot i finansijski i svakako....Azmira Husica sigurno podrzavam za razliku od onih idiota i degena sto su nas gurnuli u ovaj rang u kojem ste vi, pa sad moramo igrati u ovom rangu u kojem se nalazite.Venom je napisao/la: ↑25 okt 2025, 21:38Mozda nas nema na mapi jer smo prihvatili realnost i ponovo iz temelja ponovo poceli gradit klub koji ima neku prespektivu. Mi smo klub iz mezara izvadili, a vi niste i stanju ni na gostovanje otici, o nekom vecem doprinosu je suvisno i govoriti.Skver je napisao/la: ↑25 okt 2025, 21:30Lijepo ti covjek objasnio da ga zanima samo Sloboda kao sto svi znamo da ga zanima a ti o nekoj nemoci.....nema vas na fudbalskoj mapi godinama i ti nama kazes da smo irelevantni.....neki cudan kriterij.....eto mi smo irelevantni a vi ste u rangu TOSK-a i Travnika.....relevantni ste....svaka cast na uspjehuVenom je napisao/la: ↑25 okt 2025, 21:04
Eto to je nemoc o kojoj govorim.
Ne zanima te jer ti je klub irelevantan u svim okvirima, i nista se pozitivno za njega ne moze vezati evo vec godinama unazad. Mene je moj klub zanimao i kad je bio na najnizim granama, a lagano sam mogao dignuti ruke. To je razlika jbg
I de majke ti botuj za Azu sda krimosa, i jesi samo za toga, druge stvari su ipak previse za tvoje skromne kapacitete.
Imaju jedino titulu sisanja podrinjskog kur,caNulatridva je napisao/la: ↑25 okt 2025, 21:51Ima li kakvih osvojenih titula kupova i tako to, ili je u Tuzli fazon, bitno je učestvovati..Sky9 je napisao/la: ↑25 okt 2025, 21:451961. ušli u 1. ligu prvi put.
A od 1969. stalni član Velike 1. Savezne lige Jugoslavije, sve do raspada te države.
Za to vrijeme vi ste bili klub koji se vrti na dnu tabele, i ispada u 2. ili 3. rang.

Znaju oni to odlicno, to ih i najvise boli, bili su irelevantni i kada su ponekad igrali tu ligu.Sky9 je napisao/la: ↑25 okt 2025, 21:451961. ušli u 1. ligu prvi put.
Svi pate sto nemaju vasu historijuSkver je napisao/la: ↑25 okt 2025, 22:07Znaju oni to odlicno, to ih i najvise boli, bili su irelevantni i kada su ponekad igrali tu ligu.Sky9 je napisao/la: ↑25 okt 2025, 21:451961. ušli u 1. ligu prvi put.
 boze me sacuvaj vi ste zadnji u ovoj drzavi koji mozete bilo kojem klubu i bilo kojem navijacu nesto prigovorit
 boze me sacuvaj vi ste zadnji u ovoj drzavi koji mozete bilo kojem klubu i bilo kojem navijacu nesto prigovoritZnamo buraz, nama je X premija protiv Radnika
 Ne leže nam nikako, nemamo pobjede protiv njih, 2 remija i 2 poraza. Nismo ih ni prošle godine dobili, a imali smo igrača više skoro cijelu utakmicu.
  Ne leže nam nikako, nemamo pobjede protiv njih, 2 remija i 2 poraza. Nismo ih ni prošle godine dobili, a imali smo igrača više skoro cijelu utakmicu.
Boli nas K kao i za Slobodom, država se raspala, generacije koje su rođene poslije te države imaju potomke, drugi način života, drugačije sve, i oni spominju tu istu državu, aloo dozovite se 2025 je godina...Skver je napisao/la: ↑25 okt 2025, 22:07Znaju oni to odlicno, to ih i najvise boli, bili su irelevantni i kada su ponekad igrali tu ligu.Sky9 je napisao/la: ↑25 okt 2025, 21:451961. ušli u 1. ligu prvi put.

Bilino polje je svakako ništa kada uporediš šta je Zenica u demokratiji izgradila. Arena Zenica, atletski stadion Kamberovića polje i trenutno u izgradnji olimpijski bazen
 Trening kamp saveza nećemo ni računati.
  Trening kamp saveza nećemo ni računati.Poserem ti se na matematiku u tih 30 i kusur godina demokratije, fakat si na nivou punoglavca....valjda ti neko objasni u Zenici, eto super napravili ste dvoranu i atletsku stazu koju su Tuzla i svaki veci grad imali, a vi to napravili poslije 30 godina, pa u toj dvorani u Tuzli igrao evropski prvak u kosarci, pa Sloboda Dita.....znaci dvorana, atletska staza i bazen vrijede vise nego citav grad i sva infrastruktura koji izgradise oni sto su na klupama spavali.....tebi haman isprali mozak one vehabije iz Zenice sto su vam donijele demokratiju.....Truhlo je napisao/la: ↑25 okt 2025, 22:41Bilino polje je svakako ništa kada uporediš šta je Zenica u demokratiji izgradila. Arena Zenica, atletski stadion Kamberovića polje i trenutno u izgradnji olimpijski bazenTrening kamp saveza nećemo ni računati.
Nego šta ćemo za sutra, vidim babuka prati tvoje upise, prošli put ispoštovao sa stomačnim virusom, valjda će biti neka platica i sendvič?
Zenca nije nikad bila, niti će ikad biti čaršija.Skver je napisao/la: ↑25 okt 2025, 23:15Poserem ti se na matematiku u tih 30 i kusur godina demokratije, fakat si na nivou punoglavca....valjda ti neko objasni u Zenici, eto super napravili ste dvoranu i atletsku stazu koju su Tuzla i svaki veci grad imali, a vi to napravili poslije 30 godina, pa u toj dvorani u Tuzli igrao evropski prvak u kosarci, pa Sloboda Dita.....znaci dvorana, atletska staza i bazen vrijede vise nego citav grad i sva infrastruktura koji izgradise oni sto su na klupama spavali.....tebi haman isprali mozak one vehabije iz Zenice sto su vam donijele demokratiju.....Truhlo je napisao/la: ↑25 okt 2025, 22:41Bilino polje je svakako ništa kada uporediš šta je Zenica u demokratiji izgradila. Arena Zenica, atletski stadion Kamberovića polje i trenutno u izgradnji olimpijski bazenTrening kamp saveza nećemo ni računati.
Nego šta ćemo za sutra, vidim babuka prati tvoje upise, prošli put ispoštovao sa stomačnim virusom, valjda će biti neka platica i sendvič?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.