NK Zvijezda Gradačac

Maestro987
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Maestro987 » 15 okt 2025, 09:07

GradHeroja1922 je napisao/la:
14 okt 2025, 11:54
Maestro987 je napisao/la:
13 okt 2025, 09:46
Opet sramote carsiju ovi klosari iz kluba.....
A jos gori su ovi njegovi sto se raspravljaju po komentarima lafo sudije
Koliki je to kapacitet mozga kad se raspravljas a izgubis od sela i to u 3 oj ligi 😳
Odavno nam je klub pao na niske grane. A i ne čudi me ko je sve u i oko kluba. Sve dok klub zavisi od grada tu nema kluba. Odeš na tribine i slušaš one seljačke povike stvarno dno dna....Ugledajte se na upravu želje ili čelika manite tih seljačkih ispada i svađanja po fejsu ko djeca kakva. Gdje nam je hare kikić kako mu plaća fahrudin jeli sedmično ili mjesečno ?

IvayloPetev
Kontakt:

Post Postao/la IvayloPetev » 15 okt 2025, 15:11

oooo fahrudine lobanjo majmunska, kad ti budes imo kulturu i pedigre ko predstavnici zelje i celika onda pricaj o ugledanju, dotad tisu misu
nisi ti na nivou da te klubove spominjes uopće, a kamli da govoris nekom da se ugleda seljoberčino nepismena

IvayloPetev
Kontakt:

Post Postao/la IvayloPetev » 23 okt 2025, 12:46

placal se porez momci

Maestro987
Kontakt:

Post Postao/la Maestro987 » 25 okt 2025, 01:41

Daj ba ljudi se prse nasim parama (gradskim) i ovaj zvaljo sto da inekciju u klub, (sto je logicno da ces dat)? Sta kao pitam se nesto i nedam ni marke u klub i plus na kraju kaze nek mi vrate sve pozajmice sto sam dao u klub. Jel te ko tjerao da das jel te ko silio da ulazis u klub? Jel to ljubav prema klubu zvaljo jedan? Jel ti ljubav prema klubu kad za sto godina sramotis klub? Jel ti to ljubav ? I dodju ovi imbecili sto mu vjeruju kako je on spasio klub ? Ljudino ako politika odluci da se zvijezda gasi ona ce se ugasit a nece se ugasit jer to ne pase nikom. Ko ima imalo inteligencije zna o cemu ja pricam ovdje. Jer vama svima se teeba crtat da bi vi skontali sbojom glavom da vas ovaj lik manipulise i da je tu licno iz SVOG interesa. I selami te djeka sa prvog mjesta.

Maestro987
Kontakt:

Post Postao/la Maestro987 » 25 okt 2025, 22:52

Gdje je ona prica "sve transparentno" sto se pricalo na pocetku? Sto si ti na skupstini reko sve ce se transparentno radit. Na kraju godine ili na pocetku godine bit ce izvjestaj svima vidljiv? Sad se govori dodji u prostorije kluba pa ces "dobit" izvjesce ? Jel te sramota zvaljo jedan? Jel te sramota da nema skupstine? Toliko o tome sve transparentno. Gadis mi se i ti i ti ljudi oko tebe sto te brane i sto govore pa ko ce preuzet. Pa nek se ugasi ako ce ovaj imbecil vodit brigu o klubu. Idi bolan iz kluba idi da vidimo hoce li se ugasit!!!!!!

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.