Citam ovo ovde boze dragi 

tacno tuzlaci poludili jer im yebeno uci sad imaju ozbiljne konkurente ,lahko je bilo sa Stupcanicom i niko onda vise nije bio ali sad je tu Celik.,djaba vam i Azmir i sve ,nema ni klubova sa TK da stimaju utakmice ali ima jos do toga ...
Evo vam Azmir npr on je sa Siminim Hanom najavio Europski klub mijenjo ime igro PL.i odusto bukvakno je klub pustio niz vodu jer mu ne treba a da li placa igrace ne znam to mozda znaju ovi koji prate Tuzlu ..
Sta ce sa Slobodom vreme ce pokazat ali da ce on gurat Slobodu bez podrske to mozete samo mastat jer sve inace i mastate o nekim milionima nerealnim ali mastajte uzivajte a mi cemo uzivat u nasoj realnosti sto je se vecsras vidjelo protiv zadnje Tuzle 6000 gledalaca,samo kafici 1000 karti kupili za 24 h i podijelili narodu a vi ne bi 10 karti tako prodali.Vas  sutra nece bit 1000  a realno je derbi neki po tabeli i vi  nista ne zaostajete 3 boda su nista e nije u tome fazon sto vas je toliko malo.
Istina vas jede sve iznutra ne znate nista oko kluba sta ce bit sta se trenutno desava nikakvih informacija ,imali ste pres Husica covjek reko a nista nije reko o njegovim olanovima osim da zeli podrsku koju naravno nece dobit i tako ce vas drzat dok mu ne dosadi i sta onda a to vas ne dotice jer ne znate vi sta je ljubav cast obraz i ponos za klub .E to je istina zasto vas nema jer ste utuceni ubijeni u pojam a bodovi i tabela nisu razlog jer 3 boda su nista za prestic.Ali vi to necete oriznat i eo Crkvice vam dao 10 argumenata zasto smo mi ponosni na Celik a vi nemate nijedan argument i namjerno to preskacete i necete pricat o takvim stvarima..Ono na svojoj temi olacu a ovde se **** glume silu po fb psuju sve zivo svojima.
Danas ocekivani sve rezultat ,mozda nisam ocekivo visoku pobjedu ni Goska ni Celika a ovo ostalo manje vise .
Zao mi Jedinstva sto ce 99% izgubit utakmicu zbog glupog Zerica zbog igraca U 21.
Realna tabela i predvidjo sam ovako i mislim i Gosk da ce krenut ka vrhu i opet titula izmedju Celika Slobode i mozda Travnika mada ne vjerujem da oni imaju te snage jer nije to ona Pl kad su onda igrali...