ne moze u pi*cku materinu....necu valjda morati instalirati mirc u pm....to je prije izumrlo nego dinosauriLBJ MVP je napisao/la:http://explore.live.com/windows-live-messenger?os=otherCeMa je napisao/la:ejj ebemu, nece mi msn....pomagajte
podjem da instal i pojavi se ovo: your computer has a newer version of the windows live product (s) that the one you are trying to install. To install an older version, first remove the current version. help
Možel odavde?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
@Cema
makni taj avatar zivota ti
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- senad_flamin
- Kontakt:
hahahah....a necu, bolan, nek vas zivcira malo, jer ako vec nema epilepsicara na forumu, sta vama smeta....Puma je napisao/la:@Cema
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
avatar, je liMegamon je napisao/la:Nekako mi je geyovski
aj ne seri, i pomagaj oko msn-a
problem je sto gledam u taj avatar 5 sekundi i onda citav dan pred ocima ovo

Call the coroner!
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Da,pa kad mi je nick jednostavan.Unica_Liverpool_ je napisao/la:Vidi bradom tačnoreds je napisao/la:Da i ja probam:
Napiši svoj nik:reds
Napiši svoj nik laktom:reds
Napiši svoj nik zatvorenim očima:reds
Napiši svoj nik bradom:reds
Napiši svoj nik čelom:5r4ds![]()
FK Pjetlovi
Ja svoj mogu napisati samo otvorenih i zatvorenih očiju.reds je napisao/la:Da,pa kad mi je nick jednostavan.Unica_Liverpool_ je napisao/la:Vidi bradom tačnoreds je napisao/la:Da i ja probam:
Napiši svoj nik:reds
Napiši svoj nik laktom:reds
Napiši svoj nik zatvorenim očima:reds
Napiši svoj nik bradom:reds
Napiši svoj nik čelom:5r4ds![]()
Still learning...
rijetki su pametni u jablaniciCeMa je napisao/la:@LBJMVP hahah...a, jbg...nisu svi glupi u jab ko ja![]()
![]()
@hairlija hvala, ziv bio
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
Ti navijaš za Sarajevo i govoriš nekom da je nešt gejovskiMegamon je napisao/la:Nekako mi je geyovski
@Ima jedna bolja

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ti se javljaš u ime većinekivi je napisao/la:rijetki su pametni u jablaniciCeMa je napisao/la:@LBJMVP hahah...a, jbg...nisu svi glupi u jab ko ja![]()
![]()
@hairlija hvala, ziv bio![]()
![]()
![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Megamon
- Kontakt:
ha ya,kivi je uvijek zelen iznutrakivi je napisao/la:rijetki su pametni u jablaniciCeMa je napisao/la:@LBJMVP hahah...a, jbg...nisu svi glupi u jab ko ja![]()
![]()
@hairlija hvala, ziv bio![]()
![]()
![]()
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- BaRcA_FoReVer
- Kontakt:
Pozdrav svima.Dugo pratim ovaj forum pa sam odlucio da se registrujem.Nadam se da cemo se dobro druziti a prvenstveno mislim na navijace Barce
Zelim da cestitam Uskrs i Vaskrs svima koji slave!
"Oborio sam pogled, nikad covjek ne smije misliti da je siguran ni da je umrlo ono sto je proslo. Ali zasto se budi kad mu je najmanje potrebno?"
Molim boga da ne postanes spamer ko @izzo

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Nema ovdje takvih uglavnom su ti sve drkadzije koje nisu stadiona u zivotu uzivo vidjeliBaRcA_FoReVer je napisao/la:Pozdrav svima.Dugo pratim ovaj forum pa sam odlucio da se registrujem.Nadam se da cemo se dobro druziti a prvenstveno mislim na navijace Barce![]()
- BaRcA_FoReVer
- Kontakt:
Pa dobro sad,mislim na simpatizere ako ti je tako draze.Samo F.K.S !! je napisao/la:Nema ovdje takvih uglavnom su ti sve drkadzije koje nisu stadiona u zivotu uzivo vidjeliBaRcA_FoReVer je napisao/la:Pozdrav svima.Dugo pratim ovaj forum pa sam odlucio da se registrujem.Nadam se da cemo se dobro druziti a prvenstveno mislim na navijace Barce![]()
"Oborio sam pogled, nikad covjek ne smije misliti da je siguran ni da je umrlo ono sto je proslo. Ali zasto se budi kad mu je najmanje potrebno?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.