Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Saurman
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Saurman » 23 apr 2011, 23:55

JuveSissoko je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Taman kad smognem hrabrosti da odigram prvi put u ovoj sezoni na Juventus a oni mi vrate ovako ccc... :D
ja tu hrabrost nemam cijelu sezonu, znam kakvi amateri igraju u Juventusu, al danas ja na Dortmund x2 i.... :cry: :lol:
Hoćeš ti da ganjaš sigurice na domuzovcima.. :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 23 apr 2011, 23:58

Bianconeri1988 je napisao/la:Evo napali sudiju poslije tekme Marchisio i Felipe Melo, Melo mu se u lice izdero i rekao mu: Uvijek protiv Juventusa svirate ovako, samo protiv nas...

Svaka mu čast!
Treba ga kazniti kao sto su zlatana ,mamu im interovsku

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 24 apr 2011, 00:01

Koja tuga.... :cry: :cry: :cry: uzese mi dobre pare u zadnjim sekundama :cry: :cry: :cry: :cry:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 24 apr 2011, 00:36

http://juventus.theoffside.com/massimo- ... alive.html
evo ga ,Bergonzi, davno nas je ukopao u Napulju , i veceras, eh gdje je sad cupola, ovo ono, calciopoli ovo ono :lol: da nije tuzno bilo bi ma presmjesno, koja mafija

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

letaci iz Napolia pod palicom ovog sudca, ja sto lete, i onda kazu , cist italijanski fudbal konacno, huh rijesili smo se Moggia, sad ce da liga cvijeta :lol: toliko od mene o sudjenju i italijanskim sudijama za sva vremena uz letove sirotinje sa juga
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 24 apr 2011, 01:05

Ali ne znam šta im je više fazon...Nema smisla...Uvijek kad najviše treba nešto se sudi levatski...I sljedeće kolo protiv Lazia će biti isto ovako...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 24 apr 2011, 09:55

Bianconeri1988 je napisao/la:Ali ne znam šta im je više fazon...Nema smisla...Uvijek kad najviše treba nešto se sudi levatski...I sljedeće kolo protiv Lazia će biti isto ovako...
nije ono problem niti imal se para, niti dolaze li ne provjereni igraci, problem je sto se u Juventus, uvukao luzerski mentalitet,vec nekoliko godina, pa i kad igras dobro primas golove, a nekad je bilo , igras lose a pobijedjujes, kad dovodis luzere ti isti ti siju luzerski mentalitet, a kad se isti jednom posije tesko se to "cupa", prodat pola ekipe minimalno, Aquliani recimo je dobar igrac, al je luzer i uvijek ce biti, on ti je jedan od primjera tog mentaliteta, da ne pricam o raznim Mottama ,Pepeima, Grygerama i slicno, Del Neri je taj mentalitet, luzer kao sto sam i jeste, upakovao i duboko usadio u ovu ekipu, koja ni 2 razlike ne moze cuvat, daj mi 11 ljudi sa ulice koji su dobri u ostalim poslovima a losi u fudbalu al imaju sjajan mentalite koji pokazuju u tim poslovima u kojima su dobri, stavi ih u dres Juventusa, pri cemu Juve vodi 2:0 kao sinoc, ja cu sebi k osjec ako oni prime gol,nije dakle stvar kvaliteta nego stava, Marchisio je primjer luzera kojeg novinari i velika zelja Italijana da imaju nekog dobro igraca gura u Juve, a lik nista nije do, prosjek koji je zahvalan na padu Juventusa, po sopstvenom priznanju, jer jedino tako, iskren kakav je i bio u toj izjavi, moze da igra u Juventusu, tipicni primjer luzera koji ceka da nesto veliko padne ,da propadne kako bi on u istom nasao svoje mjesto
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 24 apr 2011, 11:13

O kakvom vi sudjenju pricate??? Pa mi smo zasluzili da izgubimo a ne da odigramo nerijeseno ... ljudi su bili bolji skoro cijeli meč. One naše pizdetine u ekipi ne zaslužuju da igraju ni u Juve Stabiji a kamoli u našem klubu.

Onaj Aquilani se ko puž vuče cijeli meč, zajebo je mali milion lopti, ukenjo dvije-tri akcije koje su mogle presuditi krajnji ishod utakmice i niti jednom nije vršio presing na protivnika već samo gledao kako ga prolaze.

Marchisio ko bez glave ... trči lik u prazno cijeli meč ... veze nema. Krasić Osim one dvije-tri kontre više ništa nije napravio ... samo se štekao po terenu (uostalom kao i svi u timu osim Mela).

Pa jhebo mater kako ih nije stid spominjati sudiju kad je dosudio tragičan penal za nas ... plus što su 2-3 puta svirali nepostojeće prekršaje pri napadima Catanie. Bruka i sramota ... nek se jhebu svi redom, zajedno sa brkom na klupi ... amaterčine.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 24 apr 2011, 12:00

Gledao sam prvi 20-tak minuta, poslije toga otišao u grad, ušao poslije preko telefona na net vidim 2:0 Ale dva gola, i kontam haj ovo je odlično, još da jedan Capitano utrpa i to je to. Kasnije ulazim ponovo na net 86 minuta vidim 2:1, i tačno sam imao predosjećaj da neće na dobro izaći. Nisam imao više kredita da uđem na net, ostalo mi za poruku :D, pošaljem cimeru poruku koliko je završilo on mi odgovori "2:2 bgm", i ode cijela noć poslije u helać, samo razmišljam o tome kako su uspjeli prokockati dva gola prednosti.

Ne znam nemam riječi više, pa ovo je prešlo sve mjere kao da igraju neki amateri, tuga.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 24 apr 2011, 12:12

Hteli vi da priznate to ili ne, sinoc vam je Delneri izgubio utakmicu.
Jednostavno, Juve ima mnogo veci kvalitet nego sto to rezultati pokazuju. Znaci, trener je taj koji ne ume da izvuce maximum iz igraca.

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 24 apr 2011, 12:15

MaGiCa je napisao/la:Hteli vi da priznate to ili ne, sinoc vam je Delneri izgubio utakmicu.
Jednostavno, Juve ima mnogo veci kvalitet nego sto to rezultati pokazuju. Znaci, trener je taj koji ne ume da izvuce maximum iz igraca.
absolutno.. al tako je to bilo vec od pocetka sezone.. Al stas.. i igraci su krivi al on sastavlja ekipu tako da je on najveci krivas za ono sinoc,.

JEdva cekam da ova sezona vise zavrsi,, nemogu vise gledati kako se muce bezze s jendom catanijom kod kuce,,,
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 24 apr 2011, 12:39

Guidolin: "Amauri un grande. Per me è il Drogba italiano"
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 24 apr 2011, 12:43

BigBen je napisao/la:Guidolin: "Amauri un grande. Per me è il Drogba italiano"
Drogba mali miš za njega :lol:
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 24 apr 2011, 18:02

evo ga, izgleda je doslo i to vrijeme, SKY: Buffon ide iz Juventusa, agent rekao odlazi Gigi u Romu ili inostranstvo, eto to bi bil to :cry: Gigi Greatest of all time, nek ide, da zivce ne gubi s amaterima, sta ce mu to, ljepse mu je bilo u Serie B nego s ovim jadnicima

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 24 apr 2011, 18:05

Amauri je bio u pravu:Do Juventusa je!!!
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 24 apr 2011, 18:27

JuveSissoko je napisao/la:evo ga, izgleda je doslo i to vrijeme, SKY: Buffon ide iz Juventusa, agent rekao odlazi Gigi u Romu ili inostranstvo, eto to bi bil to :cry: Gigi Greatest of all time, nek ide, da zivce ne gubi s amaterima, sta ce mu to, ljepse mu je bilo u Serie B nego s ovim jadnicima

A sto places za Buffonom kad je on 50-60% od starog Buffona i kad nikad vise nece biti na tom nivou?
Covek ima neverovatnu platu, i ovo je poslednja prilika da se uzmu neke pare i da se srezu troskovi.
Nije Buffon pao zbog Juventusa, vec obratno. Ove sezone je Storari bio mnogo bolji golman.
Nek Juventus sredi odbranu, osvezi sredinu i napad, a za golmana ce lako.
Naravno, to sve bez ozbiljnog trenera nema svrhe raditi.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 24 apr 2011, 18:30

MaGiCa je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la:evo ga, izgleda je doslo i to vrijeme, SKY: Buffon ide iz Juventusa, agent rekao odlazi Gigi u Romu ili inostranstvo, eto to bi bil to :cry: Gigi Greatest of all time, nek ide, da zivce ne gubi s amaterima, sta ce mu to, ljepse mu je bilo u Serie B nego s ovim jadnicima

A sto places za Buffonom kad je on 50-60% od starog Buffona i kad nikad vise nece biti na tom nivou?
Covek ima neverovatnu platu, i ovo je poslednja prilika da se uzmu neke pare i da se srezu troskovi.
Nije Buffon pao zbog Juventusa, vec obratno. Ove sezone je Storari bio mnogo bolji golman.
Nek Juventus sredi odbranu, osvezi sredinu i napad, a za golmana ce lako.
Naravno, to sve bez ozbiljnog trenera nema svrhe raditi.
"placem" zbog uspomena, i ovakvih snimaka
[youtube][/youtube]

samo kad pogledas imena na ledjima igraca kojima je on skidao udarce, sve bude jasno, meni najveci, a 2006-ta godina mozda i najsretnija u zivotu, a on je zasluzan najvise 8-)

by the way, i 50 % starog Buffona je dovoljno da opet bude medju prvih 5 golmana svijeta, takve je standarde postavljao :mrgreen:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 24 apr 2011, 18:35

JuveSissoko je napisao/la: "placem" zbog uspomena, i ovakvih snimaka
[youtube][/youtube]

samo kad pogledas imena na ledjima igraca kojima je on skidao udarce, sve bude jasno, meni najveci, a 2006-ta godina mozda i najsretnija u zivotu, a on je zasluzan najvise 8-)

by the way, i 50 % starog Buffona je dovoljno da opet bude medju prvih 5 golmana svijeta, takve je standarde postavljao :mrgreen:
Svaka cast na uspomenama, ali se od njih ne zivi.
Za Zidanea, VdS-a i Inzaghija (za koje se smatralo da su u padu), dobili ste Buffon+Nedved+Thuram.
Sve ima svoju cenu, a dzaba ako Juve proda Buffona i uzme Pirla. Nije dzaba ako rese bekovske pozicije od novca dobijenog od Buffona.
A Buffon sledece sezone nece biti ni u top10 golmana.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 apr 2011, 19:32

JuveSissoko je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Ali ne znam šta im je više fazon...Nema smisla...Uvijek kad najviše treba nešto se sudi levatski...I sljedeće kolo protiv Lazia će biti isto ovako...
nije ono problem niti imal se para, niti dolaze li ne provjereni igraci, problem je sto se u Juventus, uvukao luzerski mentalitet,vec nekoliko godina, pa i kad igras dobro primas golove, a nekad je bilo , igras lose a pobijedjujes, kad dovodis luzere ti isti ti siju luzerski mentalitet, a kad se isti jednom posije tesko se to "cupa", prodat pola ekipe minimalno, Aquliani recimo je dobar igrac, al je luzer i uvijek ce biti, on ti je jedan od primjera tog mentaliteta, da ne pricam o raznim Mottama ,Pepeima, Grygerama i slicno, Del Neri je taj mentalitet, luzer kao sto sam i jeste, upakovao i duboko usadio u ovu ekipu, koja ni 2 razlike ne moze cuvat, daj mi 11 ljudi sa ulice koji su dobri u ostalim poslovima a losi u fudbalu al imaju sjajan mentalite koji pokazuju u tim poslovima u kojima su dobri, stavi ih u dres Juventusa, pri cemu Juve vodi 2:0 kao sinoc, ja cu sebi k osjec ako oni prime gol,nije dakle stvar kvaliteta nego stava, Marchisio je primjer luzera kojeg novinari i velika zelja Italijana da imaju nekog dobro igraca gura u Juve, a lik nista nije do, prosjek koji je zahvalan na padu Juventusa, po sopstvenom priznanju, jer jedino tako, iskren kakav je i bio u toj izjavi, moze da igra u Juventusu, tipicni primjer luzera koji ceka da nesto veliko padne ,da propadne kako bi on u istom nasao svoje mjesto
Svaka cast za post. Volim kad neko vidi pravi problem, a ne svaljuje sve probleme na sudije.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Hodza_manLju
Kontakt:

Post Postao/la Hodza_manLju » 24 apr 2011, 21:13

Slazem se da je dosta toga do trenera,ali nije trener kriv za svaki nas kiks. Mislim da su najvise krivi sami igraci i njihova psiha. Mnogi igraci koji se dovode u Juve nisu dostojni imena Juventus jer imaju gubitnicki mentalitet,a svi mi koji volimo ovaj klub smo navikli na pobjede i svakom novom utakmicom se nadamo da cemo krenuti u seriju pobjeda i da nas nece moci zaustaviti,ali posle gotovo svake utakmice ostaje gorak okus u ustima. Ja sebe pitam,pa dokle vise? Za Juve se ne navija,on se jedostavno voli. Nadat se je da cemo na ljeto dovesti prava pojacanja koja ce nas moci obradovati tokom narednih sezona...

FORZA JUVE

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 24 apr 2011, 23:45

Evo i mene sa odmora juventini.
Nisam gledao tekmu, samo pogledao rezultat i sve mi je bilo jasno.
Nista, ne gubimo zivce vise ove sezone. Cekajmo sljedecu sezonu, i nova obecanja :mrgreen:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []