GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
4
11%
- Ademi
9
24%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
41%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 37

Titova-Juga
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Titova-Juga » 24 apr 2011, 19:28

jacky09 je napisao/la:
Ibanez je igrač koji može zamjeniti standardne igrače u nekim utakmicama hnl-a i to je to. Prelimitiran je igrač da se od njega očekuje nešto više.
Kelava ima briljantnu sezonu i baš zbog toga ga treba forsirati. Nema šanse da se dovodi novi golman jer bi to bio debilni potez. Uz Kelavu imamo i Lončarevića koji je također dobro branio prije ozljede, obranio par penala Sheriffu ali džaba kad ovi panjevi nisu zabili.

Najpotrebniji nam je lijevi veznjak. Moralesu se treba zahvaliti, imao je jednu dobru polusezonu u hrvatskoj ligi i to je to. Neznam može li Alispahić igrati na toj poziciji, ali nadam se da ćemo njegovim dolaskom dobiti rješenje za tu poziciju.

Osigurao bi se ja jos sa golmanom, ne vjerujem Kelavi tolik dok ne odradi jos jednu odlicnu sezonu da mi dokaze suprotno. Slazem se za Moralesa, covjek je promasaj, jednu polusezonu je samo odradio za Dinamo a tu je vec dugo.
Loncarevic je totalno nedisciplinovan za svoje godine, treba prije svega na tome poraditi sa njim a i trebat ce mu sad dugo da udje u formu jer ga nije bilo, a ko zna hoce li uopce dobiti priliku sada kako je ovaj u formi.
Treba sad u sljedecim kolima ovim mladjim dati priliku, a Mesarica dati bilo kome besplatno ako treba samo sto dalje od Dinama :D
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 24 apr 2011, 19:32

Titova-Juga je napisao/la:
Osigurao bi se ja jos sa golmonom, ne vjerujem Kelavi tolik dok ne odradi jos jednu odlicnu sezonu da mi dokaze suprotno. Slazem se za Moralesa, covjek je promasaj, jednu polusezonu je samo odradio za Dinamo a tu je vec dugo.
Loncarevic je totalno nedisciplinovan za svoje godine, treba prije svega na tome poraditi sa njim a i trebat ce mu sad dugo da udje u formu jer ga nije bilo, a ko zna hoce li uopce dobiti priliku sada kako je ovaj u formi.
Treba sad u sljedecim kolima ovim mladjim dati priliku, a Mesarica dati bilo kome besplatno ako treba samo sto dalje od Dinama :D
Pa kako bi se čovjek dokazao ako bi uzeli novog golmana? :D Kelava je strašno perspektivan golman, hvale ga svi stari golmani u Hrvatskoj i treba momka forsirati.
Lončarić je imao pehova u karijeri kao nitko. Ima oko 24-25 godina, a iza sebe ima već 3 ozbiljne ozljede. Uz to zna i prokockati plaću - dvije pa ga Mamić vadi iz go.ana. :)
...što je više lome to je volim jače...

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 24 apr 2011, 19:37

jacky09 je napisao/la: Pa kako bi se čovjek dokazao ako bi uzeli novog golmana? :D Kelava je strašno perspektivan golman, hvale ga svi stari golmani u Hrvatskoj i treba momka forsirati.
Lončarić je imao pehova u karijeri kao nitko. Ima oko 24-25 godina, a iza sebe ima već 3 ozbiljne ozljede. Uz to zna i prokockati plaću - dvije pa ga Mamić vadi iz go.ana. :)

Ma mislio sam ako vec ne uzmu novog golmana.
To ti kazem, Loncaric je osim pehova u karijeri i sam sebi peh svojim ponasanjem.
Nece on kod Vahe moci ukoliko ovaj ostane trener tako se ponasat sigurno :P
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 24 apr 2011, 19:39

jacky09 je napisao/la: Pa kako bi se čovjek dokazao ako bi uzeli novog golmana? :D Kelava je strašno perspektivan golman, hvale ga svi stari golmani u Hrvatskoj i treba momka forsirati.

To ti kazem, Loncaric je osim pehova u karijeri i sam sebi peh svojim ponasanjem.
Dobro je jedan golmanski stručnjak ne sjećam se više tko izjavio.
"I Lončarić i Kelava su odlični golmani, razlika je u tome što Kelava sve stekao trudom i nije toliko 'talentiran', dok je kod Lončarića obrnuto."

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 24 apr 2011, 19:42

jacky09 je napisao/la:

Dobro je jedan golmanski stručnjak ne sjećam se više tko izjavio.
"I Lončarić i Kelava su odlični golmani, razlika je u tome što Kelava sve stekao trudom i nije toliko 'talentiran', dok je kod Lončarića obrnuto."

Hhahaha, bas tako.
A kad skontas, koliko ih je samo talentirani na svijetu.
Pa evo samo primjer onog mede iz M.Citya sto ne zna marker obuci, ali talent sam po sebi nije dovoljan, to je odavno vec dokazano.

Smrt nacionalizmu !!

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 24 apr 2011, 19:47

Hhahaha, bas tako.
A kad skontas, koliko ih je samo talentirani na svijetu.
Pa evo samo primjer onog mede iz M.Citya sto ne zna marker obuci, ali talent sam po sebi nije dovoljan, to je odavno vec dokazano.
Ma o tome je glupo i raspravljati, naravno da talent nije dovoljan. Imaš x slučajeva kako su najveći talenti u generaciji propali. Od Janjetovića, Gonžića, Tea Karduma...
Evo npr. Janjetović, generacija Torresa, Nike Kranjčara itd. Čovjek je rasturao na EP za mlade u Engleskoj, zasjenio sve.. a gdje je sad? Rezerva u Hrvatskom Dragovoljcu. :cry:

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 24 apr 2011, 19:49

jacky09 je napisao/la: Ma o tome je glupo i raspravljati, naravno da talent nije dovoljan. Imaš x slučajeva kako su najveći talenti u generaciji propali. Od Janjetovića, Gonžića, Tea Karduma...
Evo npr. Janjetović, generacija Torresa, Nike Kranjčara itd. Čovjek je rasturao na EP za mlade u Engleskoj, zasjenio sve.. a gdje je sad? Rezerva u Hrvatskom Dragovoljcu. :cry:

Stvarno, sta je bilo sa onim Kardumom, gdje je sad uopste ?!

Smrt nacionalizmu !!

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 24 apr 2011, 19:53

jacky09 je napisao/la: Ma o tome je glupo i raspravljati, naravno da talent nije dovoljan. Imaš x slučajeva kako su najveći talenti u generaciji propali. Od Janjetovića, Gonžića, Tea Karduma...

Stvarno, sta je bilo sa onim Kardumom, gdje je sad uopste ?!
Kardum je poseban slučaj. Kao mladi igrač sa negdje 17 godina prijeđe iz Hajduka u Dinamo. To je bio baš buran transfer. Kad je došao otišao je na posudbu u Zaprešić, pa se kasnije vratio u Dinamo gdje su ga dosta forsirali. Posle ode u Varteks, pa po francuskim trećeligašima, i na kraju Zmaj iz Makarske, to je naka županijska liga ili 3. hnl neznam. :lol: Bio je na probi u Željezničaru ali nije zadovoljio, gdje je sad neznam.. 3.-4. liga.. :cry:

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 24 apr 2011, 19:58

jacky09 je napisao/la:
Kardum je poseban slučaj. Kao mladi igrač sa negdje 17 godina prijeđe iz Hajduka u Dinamo. To je bio baš buran transfer. Kad je došao otišao je na posudbu u Zaprešić, pa se kasnije vratio u Dinamo gdje su ga dosta forsirali. Posle ode u Varteks, pa po francuskim trećeligašima, i na kraju Zmaj iz Makarske, to je naka županijska liga ili 3. hnl neznam. :lol: Bio je na probi u Željezničaru ali nije zadovoljio, gdje je sad neznam.. 3.-4. liga.. :cry:

Svasta, zesci propalitet znaci.
Ne znam kako tako naglo padnu igraci, obicno se to desi kada ga mediji dignu u zrak, ne stasa u nizoj ligi vec ga odmah kupi neki veci klub, ne snadje se, ne dobiva minutazu.

Smrt nacionalizmu !!

forza
Kontakt:

Post Postao/la forza » 24 apr 2011, 20:00

Cestitke svima na tituli, posebno Vahi !!
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 24 apr 2011, 20:02

@Jacky
Čini mi se da je Kardum zabio za pobjedu Dinama protiv Gl.Rangersa kad je Kuže bio trener. Neka prijateljska u SAD bila, ako me sjećanje dobro služi?? Tad se puno očekivalo od njega..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 24 apr 2011, 20:11

spielführer_21 je napisao/la:@Jacky
Čini mi se da je Kardum zabio za pobjedu Dinama protiv Gl.Rangersa kad je Kuže bio trener. Neka prijateljska u SAD bila, ako me sjećanje dobro služi?? Tad se puno očekivalo od njega..
Da, prijateljska protiv Rangersa u Kanadi. Još u doba kad su igrali Mitu, Ljubojević, Bošnjak, Ješe, Mamić..
Od Karduma se puno očekivalo jer je došao u Dinamo kao jedan od najboljih mladih igrača u Hrvatskoj, ali na kraju se pokazalo da talent nije presudan. Izgubio se kada je trebao sazriti kao igrač.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 24 apr 2011, 20:20

Dumitru Mitu, haha, kad se samo njega sjetim...

Smrt nacionalizmu !!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 apr 2011, 23:50

http://sportske.jutarnji.hr/vaha-jedva- ... a-/940957/

Hm,ovo mi deluje itekako zanimljivo.

p.s. Negde mi je ortak na SN citao o poredjenju Partizana i DInama iz perspektive Mamica i Nadja ali to sada ne mogu da nadjem,ako neko naleti neka postavi.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 25 apr 2011, 00:00

Jutarnji list je poznat po ovakvim švrakopisima, kako bi drugačije razbudili ljude za posla...

Smrt nacionalizmu !!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 25 apr 2011, 00:21

Dinamo proslavio titulu pred 1000 ljudi na stadionu.. :)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 25 apr 2011, 12:25

Devil je napisao/la:http://sportske.jutarnji.hr/vaha-jedva- ... a-/940957/

Hm,ovo mi deluje itekako zanimljivo.

p.s. Negde mi je ortak na SN citao o poredjenju Partizana i DInama iz perspektive Mamica i Nadja ali to sada ne mogu da nadjem,ako neko naleti neka postavi.
Čovjek koji piše ovaj tekst, Olivari, je Mamićev novinar. I ovo je tjeranje Vahe iz Dinama, jer ne vjerujem da bi on svojom voljom napustio Dinamo sad kad ima priliku proći ljetne pripreme i krenuti u pohod na LP. To se događa tjednima, svako malo se priča da se Vahi ide, da su braća nezadovoljna, veliki presing na Vahida. A braći puno plaćati ga toliko, i očito im pada težak Vahin karakter, jer im se čovjek usprotivljuje. I, Zoran je u emisiji HNL rekao da Vaha ostaje. Dam se okladiti da će otići prije 1.6.

Usput, žalosno je ovo što se dešava s tim cijenjenim novinama, smeće do smeća (Olivari je najveće od njih) piše ove priloge. I, u tekstu se pojavljuje "drži ga za jajca". O, Bože dragi :cry:
Hayley <3

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 25 apr 2011, 12:49

badblueboylivno je napisao/la:
Čovjek koji piše ovaj tekst, Olivari, je Mamićev novinar. I ovo je tjeranje Vahe iz Dinama, jer ne vjerujem da bi on svojom voljom napustio Dinamo sad kad ima priliku proći ljetne pripreme i krenuti u pohod na LP. To se događa tjednima, svako malo se priča da se Vahi ide, da su braća nezadovoljna, veliki presing na Vahida. A braći puno plaćati ga toliko, i očito im pada težak Vahin karakter, jer im se čovjek usprotivljuje. I, Zoran je u emisiji HNL rekao da Vaha ostaje. Dam se okladiti da će otići prije 1.6.

Usput, žalosno je ovo što se dešava s tim cijenjenim novinama, smeće do smeća (Olivari je najveće od njih) piše ove priloge. I, u tekstu se pojavljuje "drži ga za jajca". O, Bože dragi :cry:
S ovim se slažem, osim sa dijelom da Vaha ne želi otići. Nebi davao one izjave za francuske medije da ne želi nazad u Francusku.
Što se mene tiče volio bi da Vaha ostane, jer ne vidim adekvatnu zamjenu. Jurčić, Ivanković itd., ono što vrijedi je zauzeto. Ali ako Vaha želi ići sretan mu put jer nije napravio ništa spektakularno da bi ga se molilo da ostane.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 25 apr 2011, 14:15

Evo postavljena je i anketa, pa glasajte.

Ja sam glasao za opciju možemo, jer sam uvijek optimist.

2. PRETKOLO:

Kod: Označi sve

Seeded teams                   coef.              
------------------------ --- ----------------     
Hapoel Tel-Aviv          Isr  27.775              
Sparta Praha             Cze  27.395            
Rosenborg BK             Nor  23.980              
FC Salzburg              Aut  19.915              
Litex Lovech             Bul  15.900              
[u][b]Dinamo Zagreb[/b]  [/u]          Cro  14.466             
Partizan Belgrade        Srb  13.800              
BATE Borisov             Bls  13.308              
Lech Poznan              Pol  11.008             
MSK Zilina               Svk  10.666             
Sheriff Tiraspol         Mol   5.458              
DVSC Debrecen            Hun   5.350              
Omonia Nicosia           Cyp   4.599              
AIK Stockholm            Swe   3.838              
Bohemians Dublin         Irl   2.908              
Ekranas Panevezys        Lit   2.683              
FK Aktobe                Kaz   2.399              
3.PRETKOLO:

FC Basel                 Sui  48.675              
Anderlecht               Bel  42.580              
FC København             Den  34.470             
Hapoel Tel-Aviv **       Isr  27.775              
Sparta Praha **          Cze  27.395              
Rosenborg BK **          Nor  23.980             
FC Salzburg **           Aut  19.915              
Litex Lovech **          Bul  15.900              
[u][b]Dinamo Zagreb ** [/b] [/u]       Cro  14.466             
Partizan Belgrade **     Srb  13.800              

4.PRETKOLO:

FC Basel *3              Sui  48.675              
Anderlecht *3            Bel  42.580             
FC København *3          Den  34.470              
Hapoel Tel-Aviv **       Isr  27.775             
Sparta Praha **          Cze  27.395              
S tim, da je Sparta Prag trenutno 2. u Češkoj (3 boda manje od Plzena i utakmica više!), Anderlecht je također 2. sa bodom manje od Genka, Basel prvi sa 4 boda više od Zuricha ali i utakmica više, Hapoel je završio 2. ali sad igraju nekakvu liga za prvaka ili nešto sl.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 25 apr 2011, 15:27

jacky09 je napisao/la:
S ovim se slažem, osim sa dijelom da Vaha ne želi otići. Nebi davao one izjave za francuske medije da ne želi nazad u Francusku.
Što se mene tiče volio bi da Vaha ostane, jer ne vidim adekvatnu zamjenu. Jurčić, Ivanković itd., ono što vrijedi je zauzeto. Ali ako Vaha želi ići sretan mu put jer nije napravio ništa spektakularno da bi ga se molilo da ostane.
Ne znam ja da su baš to sve njegove izjave. To samo potencira jedan novinar. Mutno mi je sve to. :D

I ja bih, usput, volio da ostane, jer takvu trenersku kvalitetu nismo odavno imali. Ali ne vjerujem da hoće.

Usput, što se tiče ove ankete, i popisa klubova:

Debrecen, Salzburg, Lech, Sheriff, Omonia, AIK, Bohemians - nemaju, imaju jako male šanse za uzimanje titule, ili uopće nisu prvaci svojih država (u ligama koje su gotove), pa ne znam odakle ti ovi popisi. :?

Ne vjerujem da ćemo proći do LP. Jako teško. M0ožda uz veliku dozu sreće u ždrijebu, i bitno pojačan igrački kadar.
Hayley <3

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.