Suludo bi bilo da ne prihvate zalbu.IMResurrected je napisao/la: ↑27 okt 2025, 09:56Naravno, ali koliko znam savez nije uopste definisao to u pravilima niti ona tretiraju scenarije poput povreda, kartona i slicno. Po tome, Rudar ima pravo da se zali. Suludo bi bilo da im prihvate zalbu, ali imaju pravo.jurisicduska je napisao/la: ↑27 okt 2025, 09:53Ma upravo tako.IMResurrected je napisao/la: ↑27 okt 2025, 09:51Hipoteticki, sta ako nema vise izmjena, a u21 igrac se povrijedi, neko mu slomi nogu? Je li opet 3-0 za klub koji je slomio tom igracu nogu?
Pravilo se treba gledat Inverzno.
Umjesto da mora bit jedan u21 igrač cijelu utakmicu treba reć da ne smije bit više od 10 ne u21 igrača na terenu i time riješiš problem.
Pa ti ako hoćeš tog u21 ne uvodi, nek dobije crveni, nek slomi nogu , nek radi šta hoće ali 10 maksimalno možeš imati koji nisu u21.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Fk Željezničar.
-
IMResurrected
- Kontakt:
Po pravilu kako je napisano imaju osnove za zalbu, ali nema sanse da se prihvati.
Gledaj prpe kod malih plavih, a proslu sezonu bili najglasniji da se Sarajevu uzmu bodovi protiv Posusja
A savez umjesto da unaprijedi pravilo zbog te utakmice, opet ostavio prostora za malverzacije. Kako god, nemate se sta brinuti, ne smiju donijeti sad drugu odluku jer bi zbog prethodne Zeljo imao jako uporiste na sudu.
A savez umjesto da unaprijedi pravilo zbog te utakmice, opet ostavio prostora za malverzacije. Kako god, nemate se sta brinuti, ne smiju donijeti sad drugu odluku jer bi zbog prethodne Zeljo imao jako uporiste na sudu.
Sta frkisete, ljudi su se zalili, love u mutnom, nema od ove zalbe nista jer nije realno da se moglo pravilo ispostovati.
Sjećaš li se pisanja ovdje kad je Čelik (kao U-21) dobio crveni? Sjećaš li se da su ovdje pisali da treba registrovati utakmicu 0:3 za Posušje (čini mi se)? Na kraju je priča bila da nas je "veza" Mirvić-vico "spasila" i ostalo je upisano 2:2.jurisicduska je napisao/la: ↑27 okt 2025, 09:53Ma upravo tako.IMResurrected je napisao/la: ↑27 okt 2025, 09:51Hipoteticki, sta ako nema vise izmjena, a u21 igrac se povrijedi, neko mu slomi nogu? Je li opet 3-0 za klub koji je slomio tom igracu nogu?
Umjesto da mora bit jedan u21 igrač cijelu utakmicu treba reć da ne smije bit više od 10 ne u21 igrača na terenu i time riješiš problem.
Pa ti ako hoćeš tog u21 ne uvodi, nek dobije crveni, nek slomi nogu , nek radi šta hoće ali 10 maksimalno možeš imati koji nisu u21.
Valjda će Savez (kriminalni) poslije ove žalbe Rudara konačno definisati pravilo (šta u slučaju da U-21 dobije crveni ili mu neko slomi nogu) do kraja a ne ovako.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Normlano da ne mogu kazniti Zelju, vec komentarisemo ovaj ciganski potez Rudara.broj6 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 10:02Gledaj prpe kod malih plavih, a proslu sezonu bili najglasniji da se Sarajevu uzmu bodovi protiv Posusja![]()
Vrlo dobro znaju da Zeljo nije nista kriv, ali svejedno se zale i traze hljeba preko pogace. E kakva furda od kluba
- Hrammm1921
- Kontakt:
Sta se ovi mali Ismailovi nesto ku rche opet?
E cuj Ismailovi
E cuj Ismailovi
- svrakino1921
- Kontakt:
ima osnove za žalbu i da de prihvati jer su klub iz manjeg entiteta voljene BiH
mi smo pitali delegata i on je rekao viša sila i ne sekirajte i nemojte uvodit U - 21 igraća još jednog jer sigurno gubite 3 .0
no po pravilima u manjem entitetu voljene BiH mi smo izgubili utakmicu 3:0 cim smo dobili crveni karton odnosno naš jedini U - 21 igrac
DA POENTIRAM-da bih ostalo 1 1 mi smo trebali imat 2 igraca U -21 i onda ne bih smo došli do ovih problema i osvojili bi bod zlatna vrijedan u Prijedoru
KAD JA IZ SVRAKINA SELA MORAM SVE OVDJE OBJAŠNJAVAT
mi smo pitali delegata i on je rekao viša sila i ne sekirajte i nemojte uvodit U - 21 igraća još jednog jer sigurno gubite 3 .0
no po pravilima u manjem entitetu voljene BiH mi smo izgubili utakmicu 3:0 cim smo dobili crveni karton odnosno naš jedini U - 21 igrac
DA POENTIRAM-da bih ostalo 1 1 mi smo trebali imat 2 igraca U -21 i onda ne bih smo došli do ovih problema i osvojili bi bod zlatna vrijedan u Prijedoru
KAD JA IZ SVRAKINA SELA MORAM SVE OVDJE OBJAŠNJAVAT
Me nama se sta ljudima zamjeriti kad ono sto pise u pravilima im daje za pravo da se zale, a njima svaki bod bitan u borbi za opstanaklet3 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 10:05Normlano da ne mogu kazniti Zelju, vec komentarisemo ovaj ciganski potez Rudara.broj6 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 10:02Gledaj prpe kod malih plavih, a proslu sezonu bili najglasniji da se Sarajevu uzmu bodovi protiv Posusja![]()
Vrlo dobro znaju da Zeljo nije nista kriv, ali svejedno se zale i traze hljeba preko pogace. E kakva furda od kluba![]()
- jurisicduska
- Kontakt:
Naravno horski su ovdje pisali da smo Vici popusili **** pa nas pogurao.Pendulum je napisao/la: ↑27 okt 2025, 10:04Sjećaš li se pisanja ovdje kad je Čelik (kao U-21) dobio crveni? Sjećaš li se da su ovdje pisali da treba registrovati utakmicu 0:3 za Posušje (čini mi se)? Na kraju je priča bila da nas je "veza" Mirvić-vico "spasila" i ostalo je upisano 2:2.jurisicduska je napisao/la: ↑27 okt 2025, 09:53Ma upravo tako.IMResurrected je napisao/la: ↑27 okt 2025, 09:51Hipoteticki, sta ako nema vise izmjena, a u21 igrac se povrijedi, neko mu slomi nogu? Je li opet 3-0 za klub koji je slomio tom igracu nogu?
Valjda će Savez (kriminalni) poslije ove žalbe Rudara konačno definisati pravilo (šta u slučaju da U-21 dobije crveni ili mu neko slomi nogu) do kraja a ne ovako.![]()
A vidi sad objektivnosti kad je sopstveni klub u pitanju. Pišu sve argumente što smo mi pisali.
Ali nismo mi kao oni, ovo nema smisla registrovat , odoigrala se utakmica. Nisu imali pravo da jesu zamjenili bi. Ne vidim da je ikakvo pravilo prekršeno.
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Pravilnik je takav da ostavlja prostora da mogu odlucivati kako im se digne kara.
U poredjenju s nasim slucajem nije bas sve isto,ako se ja dobro sjecam kod nas je bio slucaj iskoristena 3 intervala za izmjene i svih 5 igraca za izmjenu.
Ovdje je slucaj 3 intervala i 4 igraca?
Naravno sustinski je isto jer u oba slucaja nemas mogucnost izmjene.
Nakaradno i nedoreceno pravilo „U svakom trenutku tokom cijele utakmice mora biti prisutan U21“,bez naznake ukoliko se desi povreda,crveni,a nemas vise mogucnost izmjene,da nema osnova za sankciju.
Zalba ce se odbiti,a ovaj slucaj upisati kao usluga,jer nigdje ne pise niti je obrazlozeno sta ako se desi bas ovako nesto.
Ovo je vec drugi slucaj i ne pada im na pamet da dopune ovo ruglo od pravila.
Znaju oni zasto,a Bgm i mi!
U poredjenju s nasim slucajem nije bas sve isto,ako se ja dobro sjecam kod nas je bio slucaj iskoristena 3 intervala za izmjene i svih 5 igraca za izmjenu.
Ovdje je slucaj 3 intervala i 4 igraca?
Naravno sustinski je isto jer u oba slucaja nemas mogucnost izmjene.
Nakaradno i nedoreceno pravilo „U svakom trenutku tokom cijele utakmice mora biti prisutan U21“,bez naznake ukoliko se desi povreda,crveni,a nemas vise mogucnost izmjene,da nema osnova za sankciju.
Zalba ce se odbiti,a ovaj slucaj upisati kao usluga,jer nigdje ne pise niti je obrazlozeno sta ako se desi bas ovako nesto.
Ovo je vec drugi slucaj i ne pada im na pamet da dopune ovo ruglo od pravila.
Znaju oni zasto,a Bgm i mi!
„Neki pojedinci imaju dosta upitnika kad ne igraju, a ja imam upitnike kad igraju.“ ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Da je neko zapalio VAR kombi na vrijeme, ništa se ovo nebi dešavalo.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Shategabri
- Kontakt:
Yebo majku jes nama teško naći temu za raspravljanje
Gledaj ti samo lomljenja koplja oko žalbe Rudara
Haj da se ne svađate više, žalba nema osnova
Gledaj ti samo lomljenja koplja oko žalbe Rudara
Haj da se ne svađate više, žalba nema osnova
Koševo Zapad
Bitno je da se ljudi raspravljaju i da drugima sve po spisku, nije bitno sto je ovo lov u mutnom.Shategabri je napisao/la: ↑27 okt 2025, 10:48Yebo majku jes nama teško naći temu za raspravljanje![]()
Gledaj ti samo lomljenja koplja oko žalbe Rudara![]()
Haj da se ne svađate više, žalba nema osnova![]()
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Pogresna interpretacije druze.Shategabri je napisao/la: ↑27 okt 2025, 10:48Yebo majku jes nama teško naći temu za raspravljanje![]()
Ovako nesto bi trebalo da se tice svih nas,a ne samo onih koji su pogodjeni slucajem kao ovaj.
Treba diskutovati o svemu i na zdravim temeljima,jer smo svi u banani,odnosno ne bas svi,i u tome i jeste srz ove problematike.
To sto se ovdje okrene svaka diskusija tj.slucaj ili odluka,jedni protiv drugih,nek‘ je tebi,samo meni da nije,upravo i daje prostora za dalja manipulisanja.
Sarajevski (kao najveci u drzavi i medju najvecim u regionu) pa onda i probosanski klubovi danas su na margini fudbalske mape u ovom dijelu svijeta,i bitni su kao lanjski snijeg.
„Neki pojedinci imaju dosta upitnika kad ne igraju, a ja imam upitnike kad igraju.“ ZZ
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Akademija FK Sarajevo od danas nosi ime FK Sarajevo Crown Prince Ismail Imperial private Academy of Football and Noble Sportsmanship
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- Shategabri
- Kontakt:
Osnov za ovu žalbu nema veze jel neki klub probosanski ili šta je već pro.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑27 okt 2025, 11:01Pogresna interpretacije druze.Shategabri je napisao/la: ↑27 okt 2025, 10:48Yebo majku jes nama teško naći temu za raspravljanje![]()
Ovako nesto bi trebalo da se tice svih nas,a ne samo onih koji su pogodjeni slucajem kao ovaj.
Treba diskutovati o svemu i na zdravim temeljima,jer smo svi u banani,odnosno ne bas svi,i u tome i jeste srz ove problematike.
To sto se ovdje okrene svaka diskusija tj.slucaj ili odluka,jedni protiv drugih,nek‘ je tebi,samo meni da nije,upravo i daje prostora za dalja manipulisanja.
Sarajevski (kao najveci u drzavi i medju najvecim u regionu) pa onda i probosanski klubovi danas su na margini fudbalske mape u ovom dijelu svijeta,i bitni su kao lanjski snijeg.
Savez bi samo trebao dopuniti pravilo šta u slučaju crvenog kartona U21 igrača i to je to.
Na kraju, sami smo (naši predstavnici) krivi što je tako kako jest.
Prodali (smo) se, sad kusamo što smo zakuhali.
Koševo Zapad
-
Hordas1990
- Kontakt:
Kriv je savez koji ne zna pravilo napisati kako treba. Rudar samo koristi situaciju da se zali i to je normalno, ali nema nista od zalbe vec postoji presedan u ciju korist se dosudjuje.
Inace pravilo treba ukinuti skroz. Ako je dobar igrace imao 18 ili 28. Sta imas od nasilu guranja igraca u21 nametanjem pravila? Bas nista.
Inace pravilo treba ukinuti skroz. Ako je dobar igrace imao 18 ili 28. Sta imas od nasilu guranja igraca u21 nametanjem pravila? Bas nista.
Zadnja izmjena: Hordas1990, dana/u 27 okt 2025, 11:16, ukupno mijenjano 1 put.
- jurisicduska
- Kontakt:
I onda onaj dođe i govori kako sam ja opsjednut.
Vi bi guzice dali da vam neko investira i nešto napravi. A vidi ovog ismijavanja a zbog čeg zbog ljubomore.
Ionako vas Akademija dobija 10 razlike sad će 20.
Vi bi guzice dali da vam neko investira i nešto napravi. A vidi ovog ismijavanja a zbog čeg zbog ljubomore.
Ionako vas Akademija dobija 10 razlike sad će 20.
- LondonBlues
- Kontakt:
Al pitari sto su usli raspravljat o Rudarovoj zalbi samo da tema nije sto bi se Ismail malo menadzera igro
Vladari i rekorderi bh fudbala.
MO=HSKZ
MO=HSKZ