Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
crkotina danska
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Izdrži Arles, možeš ti to 
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
Koliko treba da traje prekid u tenisu da bi bila kvota 1 ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Bosnier je napisao/la:Koliko treba da traje prekid u tenisu da bi bila kvota 1 ?
Misliš ako zbog kiše ne nastave? Ako se ne varam, tog pravila i nema. Dakle, kvota 1 će ti biti samo ako neko preda tokom ili prije meča. Ovako će taj par stavljati svakog dana u ponudi, tako da se neće računati k'o kvota 1.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
2 ili 3 dana u zavisnosti od pravila kladionice..Najcesce je to 48 h 
Pa ovaj hebeni Nancy ne može dat gol s igračem više već 70 i kusur minuta...Daboga ispali, bogalji jedni 
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Neka ne sluti, X sam igraoKaka_Real je napisao/la:Pa ovaj hebeni Nancy ne može dat gol s igračem više već 70 i kusur minuta...Daboga ispali, bogalji jedni
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Dobro je, šteta što Austria nije zabila još jedan pa da bude majstorstvo.Monolog je napisao/la:Ja sam danas odigr'o 1x na Bolton. Sve manje i manje vjere imam u igrače Arsenala, a Bolton ih je znao i prije syebat na Reebok stadionu (ako se ne varam, prije par sezona su tamo i titulu zijanili). Kvota je solidna, pa ko voli nek izvoli. Također bi se mogla probati dvojka na Malagu, te tući na Austriu kontra Rieda.
Znači:
Bolton - Arsenal 1x![]()
Ried - Austria 2 (ili oba daju gol)
Racing - Malaga 2![]()
Sretno
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
MonoloGe,svaka cast,ali ne mozes reci "steta sto Austria nije zabila jos jedan gol"
..Ljudi su bili ubijeni od strane Rieda,a gol su dali nafakaski u zadnjim sekundama..Svaka tebi cast,ali ne budi pohlepan 
- bosanac035
- Kontakt:
Koristim priliku da se sjetim majke i kompletne porodice svim igračima Arsenala, a posebno jadnom Wengeru. Đubrad jedna nesposobna, pa ni X ne mogu izvući
I Love this game !!!
- VolimLiverpool
- Kontakt:
I da.Opet sam pokazao koliko sam glup.Davno rekoh da Francuze ne treba igrati na pobjednike (osim Lyona kod kuće ponekad) nego samo undere golova.
Dakle,ekipa se bori za opstanak i sa 3 boda u ovoj utakmici bi gotovo pa i osigurali taj opstanak.Igraju protiv posljednje ekipe na ljestvici koja ima samo 13 bodova i za predzadnjom ekipom zaostaju čitavih 16 bodova.Igraju u gostima.Dobiju crveni u 10.minuti i onda ekipa koja se bori za opstanak,kojoj su prijeko potrebni bodovi kako bi osigurala opstanak,ne može dati jedan jeb.eni gol ekipi koja je posljednja na ljestvici i predzadnji joj bježi 16,čak 80 minuta i kusur.Naravno,obrću me za veoma dobru paru.
Svaka čast,Ado.Glup si i tačka(iako sam ovaj vikend u plusu 50KM).
Dakle,ekipa se bori za opstanak i sa 3 boda u ovoj utakmici bi gotovo pa i osigurali taj opstanak.Igraju protiv posljednje ekipe na ljestvici koja ima samo 13 bodova i za predzadnjom ekipom zaostaju čitavih 16 bodova.Igraju u gostima.Dobiju crveni u 10.minuti i onda ekipa koja se bori za opstanak,kojoj su prijeko potrebni bodovi kako bi osigurala opstanak,ne može dati jedan jeb.eni gol ekipi koja je posljednja na ljestvici i predzadnji joj bježi 16,čak 80 minuta i kusur.Naravno,obrću me za veoma dobru paru.
Svaka čast,Ado.Glup si i tačka(iako sam ovaj vikend u plusu 50KM).
You'll never walk alone.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Kad bih ti rek'o da sam na 5 tiketa im'o Boltona 1x, mislim da mi ne bi vjerov'o. Inače, na je'nom jakom tiketu sam pao Auxerre keca (malo sam gled'o i nervir'o se k'o malo dijete), na 2-3 tiketa sam proš'o (odnosno čekam neke solidne pare), a imam 3 tiketa na kojima nisam pogodio nijedan jedini par.ever je napisao/la:MonoloGe,svaka cast,ali ne mozes reci "steta sto Austria nije zabila jos jedan gol"..Ljudi su bili ubijeni od strane Rieda,a gol su dali nafakaski u zadnjim sekundama..Svaka tebi cast,ali ne budi pohlepan
Od ovih parova što sam stavio, jedino sam Malagu igr'o u, nazovimo singleu, (moradoh dodati 2 para, pa odigrah Nadala i Wolfsburg daje gol
Ukoliko Sevilla - Villareal bude oba daju gol, biću na konju.
Btw, imam je'an NBA tiket gdje sam igr'o da neće Miami dobiti Philu u hendikepu (6.5), Howarda i Odoma over, te Lakerse dvicu.
Eto, pa ukoliko neko želi prepisati, bujrum (kako nema @Legende reala na forumu, prolazim na kladionici).
Svaka cast kralju..Ja sam imao Arsenal 3+ na jednom i 6+ na drugom,ali padoh na ekipi Bogalaja(Bielecki jedno oko fali,Cupicu prst fali)..Nije se smijati tome,ali...

Fener lagano iz 1 u 2...
(2-1),3-1, na kraju 3-5
(2-1),3-1, na kraju 3-5
Jedva al je proslomaster44 je napisao/la:6300 Ajax - Excelsior 24.4. 14:30 1 1,20
6734 Buca - Fenerbahce 24.4. 18:00 2 1,35
6997 Savehof - Drott (2:0) 24.4. 16:15 1 1,15
8933 Nadal - Ferrer(s.t.) 24.4. 16:00 1 1,22
Kvota : 2.27
Uplata : 5.40 e
Sretno
- Titova-Juga
- Kontakt:
ARSENALA treba javno zabraniti u kladionicama.
P im m...na degenska!
P im m...na degenska!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
6891 New York - Boston(195,5) 24.4. 21:30 Manje 1,85
7108 New Orleans - LA Lakers (1:2) 25.4. 03:30 2 1,40
8754 D.Howard (Orlando) (26,5) 25.4. 01:00 Više 1,85
8760 L.Odom (LA Lakers) (12,5) 25.4. 03:30 Više 1,85
ev nesto da se isprati veceras
mnogo los dan
7108 New Orleans - LA Lakers (1:2) 25.4. 03:30 2 1,40
8754 D.Howard (Orlando) (26,5) 25.4. 01:00 Više 1,85
8760 L.Odom (LA Lakers) (12,5) 25.4. 03:30 Više 1,85
ev nesto da se isprati veceras
mnogo los dan
Ovo ide u...gornji desni. -E slusaj,ako ovo ode u gornji desni ti ides u gornji urgentni,si cuo!? Deteta mi mog. -Ti si lud covek - 'oces ti da te ludak malo projase kroz kraj,jel oces?Pa se ti posle pitaj da l' sam lud i koji mi je ****!
hare_king je napisao/la:Lowen-Montpellier -60![]()
Barcelona-Kiel -61![]()
Utrecht-Vitesse 3+![]()
Groningen-NEC 3+![]()
Lokeren-Andrlecht 2![]()
Bolton-Arsenal 2
dabogda nikad nista ne osvojiliii
vikend uzasan u minusu sam okruglih 40 km,Tottenhem i Wozniacki su krivi za sve.Gledo sam obadvije tekme i hajd Wozniacki koja meda nije mogla,crkotina danska, a TOtenhem ima prednost i kontrolu igre i onda dodje neki lik prvi put u karijeri u EPL dao go i to golcinu kakva se rijetko vidja.Znači kad se prekontam ima malo i mojih gresaka u odabiru parova ali Wozniacki kvota 1,15 i onda dodje neka igracica potpuno nepoznata i pomete je apsolutno,jos da belaj bude veći stavim Nadala na tiket i prekrižim reko crkotina danska sigurnija.Sori na poduzem postu!
Pravopisna greskaharis10 je napisao/la:vikend uzasan u minusu sam okruglih 40 km,Tottenhem i Wozniacki su krivi za sve.Gledo sam obadvije tekme i hajd Wozniacki koja meda nije mogla,crkotina danska, a TOtenhem ima prednost i kontrolu igre i onda dodje neki lik prvi put u karijeri u EPL dao go i to golcinu kakva se rijetko vidja.Znači kad se prekontam ima malo i mojih gresaka u odabiru parova ali Wozniacki kvota 1,15 i onda dodje neka igracica potpuno nepoznata i pomete je apsolutno,jos da belaj bude veći stavim Nadala na tiket i prekrižim reko crkotina danska sigurnija.Sori na poduzem postu!
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.