Zna se ko je adminbromazepam je napisao/la: ↑26 okt 2025, 20:10Vidio sam i ja objavu od UG Slobodaši, al mi nije jasno obzirom da su upravo oni vršili pritisak da gospodin Husić i njegovi saradnici preuzmu rukovodstvo kluba.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Kako više ići gledati kad dvije godine nismo u stanju nijednu ekipu stisnuti 15 minuta, a kamoli nešto više.
Ovo je žešća psihologija u pitanju i vjerovatno ni uprava ni igrači nemaju pritisak građana Tuzle što nas ovako ne sramote.
Ovo je žešća psihologija u pitanju i vjerovatno ni uprava ni igrači nemaju pritisak građana Tuzle što nas ovako ne sramote.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Za Karića ako mislimo da ne gledamo ovu patnju treba hitno tražiti zamjenu.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Ponavljam, jos veceras naci trenera ako misli dobro i sebi i Slobodi i raji koja sigurno nece dolaziti da ono gleda.....onaj ga tip iz Stupcanice ubio sa postavkom, ne znam da li su imali i jedan sut prema golu kako treba....Musemica, Osima.....koji ce ih maltretirati, zlostavljati da krv propisaju....sviunapad1010 je napisao/la: ↑26 okt 2025, 20:43Za Karića ako mislimo da ne gledamo ovu patnju treba hitno tražiti zamjenu.
Ja bih danas doveo ovog Ignjića.Skver je napisao/la: ↑26 okt 2025, 21:02Ponavljam, jos veceras naci trenera ako misli dobro i sebi i Slobodi i raji koja sigurno nece dolaziti da ono gleda.....onaj ga tip iz Stupcanice ubio sa postavkom, ne znam da li su imali i jedan sut prema golu kako treba....Musemica, Osima.....koji ce ih maltretirati, zlostavljati da krv propisaju....sviunapad1010 je napisao/la: ↑26 okt 2025, 20:43Za Karića ako mislimo da ne gledamo ovu patnju treba hitno tražiti zamjenu.
Prošle godine sam ga zapazio u Bratstvu.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ovdje nazalost treba sve zamijeniti,ono juce se ne moze gledati.
Ako imaju vise ciljeve djelovati cim prije!
Ako imaju vise ciljeve djelovati cim prije!
- RollingPaper
- Kontakt:
Plan je da se ovako izgura do zime i ako ne bude rezultata nikakvog, onda na pauzi sve rastjerat. Po meni bolje sad krenut mjenjat sve, da ne bi na zimu ganjali 15 bodova zaostatka.
Samo mi dobijemo Zeljinog vatrenog navijaca za sudiju
Mada svakako cisto sumnjam da mozemo nesto napraviti u tom mecu.
Mada svakako cisto sumnjam da mozemo nesto napraviti u tom mecu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
VivaLaLiberta
- Kontakt:
Čuvali se za Želju jučer, tako kažu 
“Pjesma naša neće stati, za boje ove život ćemo dati!”
-
Odanideji87
- Kontakt:
Azmir se zadužio 100 miliona u sparkasse i mora negdje oprati pare, sta kome nije jasno tu ? Uzeo je 5 kamiona, digao plate u Stejk-u, kocka na sve strane i čupa se opet preko kluba, nije on sigurno došao jer voli Slobodu, kad je bio u IO toliko je volio klub da je jednostavno se morao svetiti nekim ljudima preko leđa Slobode i dokazivati svoju ljubav na taj način a svi dobro znamo šta je radio i kako je krenulo to. Da vam samo šapnem da želi napraviti princip rada na osnovu Elmira Šećerbegovića žvaljavog sa sloganom “kad su oni mogli privatizovati, mogu vala i ja”. Šta nam tek ovaj glogovac sprema to samo ptice na grani znaju. Jedno je jasno, trenutno ogledalo kluba se vidi na terenu i na tabeli. Nit on voli ovaj klub nit on voli ovaj grad da se razumijemo, on jednostavno voli sebe i svoj džep a nas sitnu raju ko ****.
što ne pokušaju kontaktirati Dženana Zaimovića ne znam jel on gdje radi sada, ali on je sa stupčanicom imao dobre rezultate u ovoj ligiPitaKupusnjacaTZ je napisao/la: ↑26 okt 2025, 16:48Bitka ovdje je rekao bih izgubljena. Nemamo mi igre da u naredna dva kola uzmemo ni bod, a kamoli vise. Ok, nije smak svijeta provesti ovdje vise od sezone. Ono sto bih ja uradio, i sto je po mom misljenju jedina ispravna odluka uprave na polusezoni, to je dovesti 7,8 U20 igraca koji su vec pokazali da vrijede u ovom rangu takmicenja, uz par ove djece koju mi sad imamo, ostavio im par ovih starih koji nisu veliki trosak klubu, sto se trenera tice to ni slucajno ne smije ostati isto, naci dobar omjer cijene i onoga sto trener nudi, pustiti ih do kraja sezone da igraju, uigravaju se, da se iskristalise ta omladina sta vrijedi od nje, sta ne.
Svakako je svejedno da li zavrsili drugi ili 10. Na kraju sezone na to sto se dokaze nadograditi par igraca koji ce praviti razliku i biti spreman i uigran sa mladim a dovoljno kvalitetnim timom za sljedecu sezonu.
Azmire, sljedece sezone obavezno iz druge lige napast kup i aBd izborit Evropu![]()
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Izvinite na upadu. Jel istina da je Denis danas podnio ostavku na mjestu šefa struke
-
ZaBoljuSlobodu
- Kontakt:
pa nama i treba privatizacija. nije li očigledno?Odanideji87 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 13:41Azmir se zadužio 100 miliona u sparkasse i mora negdje oprati pare, sta kome nije jasno tu ? Uzeo je 5 kamiona, digao plate u Stejk-u, kocka na sve strane i čupa se opet preko kluba, nije on sigurno došao jer voli Slobodu, kad je bio u IO toliko je volio klub da je jednostavno se morao svetiti nekim ljudima preko leđa Slobode i dokazivati svoju ljubav na taj način a svi dobro znamo šta je radio i kako je krenulo to. Da vam samo šapnem da želi napraviti princip rada na osnovu Elmira Šećerbegovića žvaljavog sa sloganom “kad su oni mogli privatizovati, mogu vala i ja”. Šta nam tek ovaj glogovac sprema to samo ptice na grani znaju. Jedno je jasno, trenutno ogledalo kluba se vidi na terenu i na tabeli. Nit on voli ovaj klub nit on voli ovaj grad da se razumijemo, on jednostavno voli sebe i svoj džep a nas sitnu raju ko ****.![]()
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
-
napapijri1987
- Kontakt:
Znas li ti uopste sta znaci pojam " pranje novca"? Ocigledno da ne znas jer da znas sada bi sam sebi opalio samaru zbog gluposti koju si napisao. Cuj uzeo kredit i hoce da opere pareOdanideji87 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 13:41Azmir se zadužio 100 miliona u sparkasse i mora negdje oprati pare, sta kome nije jasno tu ? Uzeo je 5 kamiona, digao plate u Stejk-u, kocka na sve strane i čupa se opet preko kluba, nije on sigurno došao jer voli Slobodu, kad je bio u IO toliko je volio klub da je jednostavno se morao svetiti nekim ljudima preko leđa Slobode i dokazivati svoju ljubav na taj način a svi dobro znamo šta je radio i kako je krenulo to. Da vam samo šapnem da želi napraviti princip rada na osnovu Elmira Šećerbegovića žvaljavog sa sloganom “kad su oni mogli privatizovati, mogu vala i ja”. Šta nam tek ovaj glogovac sprema to samo ptice na grani znaju. Jedno je jasno, trenutno ogledalo kluba se vidi na terenu i na tabeli. Nit on voli ovaj klub nit on voli ovaj grad da se razumijemo, on jednostavno voli sebe i svoj džep a nas sitnu raju ko ****.![]()
Oj boze dragi uzmi me da ne moram dijelit zrak sa ovakvim idiotima
treba sačekat polusezonu i onda na pripreme u tursku. pa kad se vrate dovest novih 11 igrača i trenera, pa onda razmotrit šta dalje. ima vremena duga je sezona. Možda nakon nove budzetske godine angažovati podizvođača Senada
& $ ?
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Čitam i ne vjerujemnapapijri1987 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 19:23Znas li ti uopste sta znaci pojam " pranje novca"? Ocigledno da ne znas jer da znas sada bi sam sebi opalio samaru zbog gluposti koju si napisao. Cuj uzeo kredit i hoce da opere pareOdanideji87 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 13:41Azmir se zadužio 100 miliona u sparkasse i mora negdje oprati pare, sta kome nije jasno tu ? Uzeo je 5 kamiona, digao plate u Stejk-u, kocka na sve strane i čupa se opet preko kluba, nije on sigurno došao jer voli Slobodu, kad je bio u IO toliko je volio klub da je jednostavno se morao svetiti nekim ljudima preko leđa Slobode i dokazivati svoju ljubav na taj način a svi dobro znamo šta je radio i kako je krenulo to. Da vam samo šapnem da želi napraviti princip rada na osnovu Elmira Šećerbegovića žvaljavog sa sloganom “kad su oni mogli privatizovati, mogu vala i ja”. Šta nam tek ovaj glogovac sprema to samo ptice na grani znaju. Jedno je jasno, trenutno ogledalo kluba se vidi na terenu i na tabeli. Nit on voli ovaj klub nit on voli ovaj grad da se razumijemo, on jednostavno voli sebe i svoj džep a nas sitnu raju ko ****.![]()
Znaju ovi što rade ko obezbjeđenje gdje i koliko je Azmir kredita digao i šta je uradio sa parama. Čuj digao kredit i pere pare od kredita
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
Odanideji87
- Kontakt:
Idiote odlicno znam sta znaci pranje novca, uzeo je kredit prelomio 50 na 100 miliona i to ce mazat oci narodu u narednom periodu, dok ce se sloboda koristiti da pere novac kroz klub, ne treba nam njegova privatizacija nit nam treba kako sam cuo da poziva na obracun 100 Fukara sa Azmirovih 300 momaka nekih brđana i da se pobiju negdje van Tuzle i da se na taj način odluči ko će voditi klub u narednom periodu, na što je dobio odgovor da kad bude spreman neka javi na 7 dana samo za lokaciju i pojavit cemo se ali neka njegovih 300 bude spremno da pogine za azmirove ideale a kod nas ce svi poginuti zarad kluba i nisu svjesni da je to borba za svetinju. Pored svega tako da nekome govori jedan predsjednik kluba koji ima milione i da se tako obraca navijacima koji su bili za njega i dali mu priliku da pokaze dal zna ili ne zna nas izbaviti iz govana, a evo vidite kako ce ici u narednih nekoliko utamica. Sramota na sta smo spali da te predsjednik koji ima milione poziva na tucu na majevici haha propo si Azmire žohare ćoravi jbm ti glogovu!!!napapijri1987 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 19:23Znas li ti uopste sta znaci pojam " pranje novca"? Ocigledno da ne znas jer da znas sada bi sam sebi opalio samaru zbog gluposti koju si napisao. Cuj uzeo kredit i hoce da opere pareOdanideji87 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 13:41Azmir se zadužio 100 miliona u sparkasse i mora negdje oprati pare, sta kome nije jasno tu ? Uzeo je 5 kamiona, digao plate u Stejk-u, kocka na sve strane i čupa se opet preko kluba, nije on sigurno došao jer voli Slobodu, kad je bio u IO toliko je volio klub da je jednostavno se morao svetiti nekim ljudima preko leđa Slobode i dokazivati svoju ljubav na taj način a svi dobro znamo šta je radio i kako je krenulo to. Da vam samo šapnem da želi napraviti princip rada na osnovu Elmira Šećerbegovića žvaljavog sa sloganom “kad su oni mogli privatizovati, mogu vala i ja”. Šta nam tek ovaj glogovac sprema to samo ptice na grani znaju. Jedno je jasno, trenutno ogledalo kluba se vidi na terenu i na tabeli. Nit on voli ovaj klub nit on voli ovaj grad da se razumijemo, on jednostavno voli sebe i svoj džep a nas sitnu raju ko ****.![]()
-
Odanideji87
- Kontakt:
Ne kontam zasto ce te i do kad cete uvijek pokusavati omalovazavati ove informacije koje vam se iznose ovde a nismo duzni da vam iznosimo! Iznosi vam se debili jedni iz toga razloga da vam se otvore oci i da vidite koliko taj lik želi dobro nasoj svetinji. Nije to onaj stari azmir da ima para i da sve parama rjesava, nema on ni 5% koliko je imao na prvom mandatu. Gledajte i pratite sta ce se izdesavati u narednom periodu, pruzila mu se prilika a on kad god moze da podmetne preko svog dzukca nedzada bijesovica. Ispipava teren i da vidite da oni nisu uredni i to se skontalo od pocetka. I ako misli da ce biti BABA u klubu, gadno je se prevario. Necemo mu dati da uradi ono sto je zamislio! Dok vi tipkate prijatelji naša grupa zgrapi prazna, kop je u kurcu iako nema rezultata a vas sve vise i vise na komentarima a sve vas je manje na Tusnju burazeri, s toga ne ocekujte neki boljitak dok ne bude sjeverna tribina puna bar jedan sektor da se odazove za slobodu i licni interes kluba! Pozdrav za normalne momke, Slobodaše i Fukare koje znaju o čemu ja ovdje govorim! Zivili momci!baboedindzeko09 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 19:55Čitam i ne vjerujemnapapijri1987 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 19:23Znas li ti uopste sta znaci pojam " pranje novca"? Ocigledno da ne znas jer da znas sada bi sam sebi opalio samaru zbog gluposti koju si napisao. Cuj uzeo kredit i hoce da opere pareOdanideji87 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 13:41Azmir se zadužio 100 miliona u sparkasse i mora negdje oprati pare, sta kome nije jasno tu ? Uzeo je 5 kamiona, digao plate u Stejk-u, kocka na sve strane i čupa se opet preko kluba, nije on sigurno došao jer voli Slobodu, kad je bio u IO toliko je volio klub da je jednostavno se morao svetiti nekim ljudima preko leđa Slobode i dokazivati svoju ljubav na taj način a svi dobro znamo šta je radio i kako je krenulo to. Da vam samo šapnem da želi napraviti princip rada na osnovu Elmira Šećerbegovića žvaljavog sa sloganom “kad su oni mogli privatizovati, mogu vala i ja”. Šta nam tek ovaj glogovac sprema to samo ptice na grani znaju. Jedno je jasno, trenutno ogledalo kluba se vidi na terenu i na tabeli. Nit on voli ovaj klub nit on voli ovaj grad da se razumijemo, on jednostavno voli sebe i svoj džep a nas sitnu raju ko ****.![]()
Oj boze dragi uzmi me da ne moram dijelit zrak sa ovakvim idiotima![]()
![]()
Znaju ovi što rade ko obezbjeđenje gdje i koliko je Azmir kredita digao i šta je uradio sa parama. Čuj digao kredit i pere pare od kredita![]()
-
Odanideji87
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, schalke i 24 gosta.