Zrinjski večeras niti u jednom segmentu fudbalske igre osim što imaju gol više nije bolji od Borca!
Misliš da si neki stručnjak ali si obična talašika!
Zrinjski večeras niti u jednom segmentu fudbalske igre osim što imaju gol više nije bolji od Borca!
Tako Zrinjski igra sa StimcemCombattente87 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 19:23Zrinjski večeras niti u jednom segmentu fudbalske igre osim što imaju gol više nije bolji od Borca!
Ajde bolan šuti ljudi se bore za goli život...NoDi80 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 19:27Tako Zrinjski igra sa StimcemCombattente87 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 19:23Zrinjski večeras niti u jednom segmentu fudbalske igre osim što imaju gol više nije bolji od Borca!
Naprave sansu zabiju i lagano bez nekog umaranja
To ti je najveci kvalitet u fudbalu zabijes ga iz prve sanse i to je to
Sjecam se Zeljo Velez 0:2
Mi 25 suteva, oni 2 i gotovo
Uostalom Zrinjski igrao u cetvrtak protiv Mainza, prekosutra igraju kup, a u nedjelju ligu
Zasto bi nesto na silu igrali kad im samo ovaj rezultat treba
@ Comba sto si mi to nervozan sto ne vodile jel?Combattente87 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 18:53Nadam se da si shvatio da si obična kanta i da te niko ne doživljava!?bhfanatic14 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 18:50Juce sam piso, X dogovoren. Ne diraju se fasisticka braca. Naivni ste. Kriminal se radi planski.
Nisam nervozan nego ne mogu ovih kvazistručnjaka...Igrom sam zadovoljan obzirom da nam fali par standardnih igrača...Nismo izdominirali ali smo zaslužili bar bod ako ne i pobjedu.KosevoZove je napisao/la: ↑27 okt 2025, 19:37@ Comba sto si mi to nervozan sto ne vodile jel?Combattente87 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 18:53Nadam se da si shvatio da si obična kanta i da te niko ne doživljava!?bhfanatic14 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 18:50Juce sam piso, X dogovoren. Ne diraju se fasisticka braca. Naivni ste. Kriminal se radi planski.
Jbg svako ima pravo na svoje misljenje, ne mozete sve dobiti druze budi malo realan zrinjski vam je iskreno najozbiljniji kandidat za titulu, ne gledam tekmu tako da ne mogu nista reci.Combattente87 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 19:46Nisam nervozan nego ne mogu ovih kvazistručnjaka...Igrom sam zadovoljan obzirom da nam fali par standardnih igrača...Nismo izdominirali ali smo zaslužili bar bod ako ne i pobjedu.KosevoZove je napisao/la: ↑27 okt 2025, 19:37@ Comba sto si mi to nervozan sto ne vodile jel?Combattente87 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 18:53
Nadam se da si shvatio da si obična kanta i da te niko ne doživljava!?
Jesno je mišljenje a drugo je kad mržnja priča iz tebe bez imalo realnosti, a realno je Borac večeras bio bolja ekipa...KosevoZove je napisao/la: ↑27 okt 2025, 19:52Jbg svako ima pravo na svoje misljenje, ne mozete sve dobiti druze budi malo realan zrinjski vam je iskreno najozbiljniji kandidat za titulu, ne gledam tekmu tako da ne mogu nista reci.Combattente87 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 19:46Nisam nervozan nego ne mogu ovih kvazistručnjaka...Igrom sam zadovoljan obzirom da nam fali par standardnih igrača...Nismo izdominirali ali smo zaslužili bar bod ako ne i pobjedu.
Combattente87 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 19:28Ajde bolan šuti ljudi se bore za goli život...NoDi80 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 19:27Tako Zrinjski igra sa StimcemCombattente87 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 19:23
Naprave sansu zabiju i lagano bez nekog umaranja
To ti je najveci kvalitet u fudbalu zabijes ga iz prve sanse i to je to
Sjecam se Zeljo Velez 0:2
Mi 25 suteva, oni 2 i gotovo
Uostalom Zrinjski igrao u cetvrtak protiv Mainza, prekosutra igraju kup, a u nedjelju ligu
Zasto bi nesto na silu igrali kad im samo ovaj rezultat treba
I Velez je zasluzio pobjedu, pa ste ih pokraliCombattente87 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 19:46
Nisam nervozan nego ne mogu ovih kvazistručnjaka...Igrom sam zadovoljan obzirom da nam fali par standardnih igrača...Nismo izdominirali ali smo zaslužili bar bod ako ne i pobjedu.