Gledaj ti jadova i onda ja dodjem i s njima se prepirem ovdje. Yebem li vam klice. Srbi su hadzije za vas komunjare hahahaha
Moderator/ica: GracanicaAA
Bezveze stavljaš slike te djece koja su tu i idu na utakmice.Crkvice1988 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 19:35
Gledaj ti jadova i onda ja dodjem i s njima se prepirem ovdje. Yebem li vam klice. Srbi su hadzije za vas komunjare hahahaha
Ja ne bi po rijeci reko, al imas ovog debila sto prvi pocinje svaki put. Baci kost i uhinji se, prava ona hinjabromazepam je napisao/la: ↑27 okt 2025, 19:50Bezveze stavljaš slike te djece koja su tu i idu na utakmice.Crkvice1988 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 19:35
Isto tako Sloboda je tuzlanski klub svih njenih građana, tako da te papanske fore o etničkim grupama i nekim podjelama nema potrebe da koristiš.
Crkvice1988 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 19:23Yebem li ti mrtve raspale debilu jedan. Ovdje pricas nesto kako mi vas proziva a ti debil uvijek prvi pocinjes. Yebem li ti mamu onu sto te okotila. Da Bog da proljetnu sezonu ne docekali. Yebem ti rahmetlije retardu
Nemoj ga i ovdje još. Dosta nam vi i TuzlaciCrkvice1988 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 18:34Samo suti hahahah moli Boga da ne vidi ovaj pdf, ona ode sve u **** krasni hahaha
Sejo na kvasinu otiso maloTzv987 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 20:00Nemoj ga i ovdje još. Dosta nam vi i TuzlaciCrkvice1988 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 18:34Samo suti hahahah moli Boga da ne vidi ovaj pdf, ona ode sve u **** krasni hahahaAl' čovjek napisa pet stranica
![]()
![]()
Ima još i Gdin Skver, on je odličje kulture dijaloga na platformama foruma...BosnianRahatluk je napisao/la: ↑27 okt 2025, 20:21Kreirati posebnu Temu
Pravo diskusije bi imali samo:
Sead
BatistutA
I naravno Sky
![]()
BosnianRahatluk je napisao/la: ↑27 okt 2025, 21:52Veli sejo da je rijesio do sada prve 2 stranice svoje biljeznice. Mala pauza i nastavice
Ostale su mu jos 753 stranice .
BosnianRahatluk je napisao/la: ↑27 okt 2025, 21:52Veli sejo da je rijesio do sada prve 2 stranice svoje biljeznice. Mala pauza i nastavice
Ostale su mu jos 753 stranice .
Vidio sam da ovdje ima Sloboda gdje se može pisati i Jedinstvo, stari znanac naš.Dolazim i tamo koju crveno crnu boju otpjevamo.Pozdrav za Bihać, Tuzlu i još mnoge znane i neznane.antisisoja1919 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 22:36BosnianRahatluk je napisao/la: ↑27 okt 2025, 21:52Veli sejo da je rijesio do sada prve 2 stranice svoje biljeznice. Mala pauza i nastavice
Ostale su mu jos 753 stranice .![]()
![]()
Molim Seju da se konacno oglasi.
Ovi iz Zenice su se svakako usutili.
Red je da se razbije ova monotonija![]()
wtf, zašto ja?BosnianRahatluk je napisao/la: ↑27 okt 2025, 20:21Kreirati posebnu Temu
Pravo diskusije bi imali samo:
Sead
BatistutA
I naravno Sky
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.