Ma varas se zivim za dan kad ce otici iz kluba debil najobicniji.let3 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 14:04To sto se vi prisiljeni sisati Mirvicevu cundarujurisicduska je napisao/la: ↑27 okt 2025, 11:38
Tako da sva ismijavanja koja vi namećete vi bi popušili sad kitu lično Mirvić Ismiru da vam napravi slično ne mora ni isto.
ne znaci da i drugi to zele
![]()
hahaha Dusko odlijepio od onih opklada i nosanja potpisaNa temi fks napada Mirvica najcrnje, a ovdje ga velica
![]()
Pokusavam reci to sto je u Bosnu inace zemlju treceg svijeta dosao neki Malezijac prebogati da ulozi koliko god para a prica se o bas ogromnom iznosu i preuzetim obavezama na period od 10 godina, da to fkt nije za ismijavanja.
Nadalje ako neko napravi 3 terena montazni objekat teretanu smjestaj kantinu sta je tu za ismijavanja. U butmiru se ne moze graditi zbog nekakvih voda drugačije mora montazno. Ne znam eto reci ti sta je za ismijavanja ?
I meni bi draže bilo da recimo ima interesa Amazon da ulozi pa da se zove Amazon kamp ili Mercedes Kamp ili kako god. Ovaj uložio hvala Bogu i nek je nek samo napreduje nek djeca se razvijaju. Tu ima i vaše djece vaših navijača i uostalom ne znam fkt sta ima da se tu ismije da se kače krave nekakve a fkt vi možda imate najgore uslova u premijer ligi za djecu. Pa vas niko ne ismijava. Ismijavaju se rezultati malo ali ništa pretjerano u skladu s rivalitetom. Pa neću s navijačem goska ulazit u rapsrave.