Riquelme1921 je napisao/la: ↑28 okt 2025, 10:12
jurisicduska je napisao/la: ↑28 okt 2025, 08:41
Riquelme1921 je napisao/la: ↑28 okt 2025, 08:36
Hoćeš reći da vi idete na utakmice samo kada vaš klub osvaja titule a kada dođe loš period okrenete mu leđa?
Ne.
Kad ste vi bili nezadovoljni vladajucom strukturom mescini a ispravi me ako grijesim bilo vas je dosta manje i od ovog zar ne ?
Ima snimak finala kupa, eto bili su i trofeji pa je tad bilo objašnjenje da je raja nezadovoljna kako vode klub i ne ide iz revolta.
Mislim ista priča kao za ovo u21 pravilo, nemojte bit licemjerni, jednostavno u istoj situaciji primjenjujete iste aršine.
Odlomak iz novina :
“Plavi su od početka susreta pred oko samo 1.000 gledatelja napadali, no igrači Krupe su se odlično postavili defanzivno i nisu dopuštali domaćoj ekipi da u prvih pola sata igre dođu u izgledne prilike za postizanje pogotka.”
Dakle 1000 ljudi na finalnoj utakmici ?
Jel ti hoćeš reci da postoji neka suštinska razlika u vašem nezadovoljstvu tad i našem sad ?
Tada se nije dolazilo zbog igrača a kao dokaz je parola na utakmici protiv Zrinjskog.
Što se tiče vaših struktura, ne bih baš rekao da su svi nezadovoljni sa Mirvićem i Ajlom. Ima nekih koji su prije bojkotovali utakmice dok Ayla ne ode a onda zažmirili na jedno oko na informaciju da je ona još tu..a i Mirvić im nije mrzak, zna i on valjat za neke stvari.
Svaka vama brate čast na posjeti. Svako normalan će to pohvaliti.
Ali postoji hiljadu faktora zašto kod nas nije tako a zašto je kod vas dobro.
Možemo o njima diskutovati na nekom normalnom nivou ali čvrsto sam uvjeren da su isti uslovi tamo i ovamo da bi to bilo vrlo slično.
Mi smo naše najbolje posjete imali kad nismo imali para, kad nismo konkurisali i kad je jedino to ostalo od kluba. Grupa nam je tad bila najjača i najsložnija.
Vidjet ćemo da li ćete održat posjetu kad ambicije ne budu igranje lige nego nešto više od tog.
Kod nas baš zbog tog što si nabrojao ima problema, slijepci ne vide da Mirvić gura klub u propast, a ti slijepci generalno nisu nikad ni dolazili na stadion nego pišu iz udubnosti svog doma. Mi koji idemo na stadion smo 99% za odlazak Mirvića iz kluba što bi se moglo desit u skorije vrijeme. Malo je veliku cifru zategao ali mislim da će ga ovaj isplatiti. Ne kažem da će bit nešto bolji ali sigurno je ozbiljniji i ima neuporedivo više novca.
Tuga je velika šta je snašlo naš klub od investitora do navijača i svega. Živimo najlošije dane koje ja pamtim i što se tiče jedinstva i svega unutar kluba. Ali to je prolazno i svi vjerujemo da će proći. A nije da nisi i sam svjedok sličnih momenata unutar tvog kluba. Tako da okrene se to.