Koga boli qrac kakva je posjeta u ovako očajnom terminu? Treba vam nešto da se blati?RaymondRed je napisao/la: ↑28 okt 2025, 12:52Da li ima neko na stadionu da prenese kakva je posjeta u ovom ocajnom terminu?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Koga boli qrac kakva je posjeta u ovako očajnom terminu? Treba vam nešto da se blati?RaymondRed je napisao/la: ↑28 okt 2025, 12:52Da li ima neko na stadionu da prenese kakva je posjeta u ovom ocajnom terminu?

Traženje i davanje piratskih linkova na forumu je zabranjeno. Nemojte bezveze zbog toga da dajem banove
Jesi mi pametan, pitam jer me zanima.Pendulum je napisao/la: ↑28 okt 2025, 13:07Koga boli qrac kakva je posjeta u ovako očajnom terminu? Treba vam nešto da se blati?RaymondRed je napisao/la: ↑28 okt 2025, 12:52Da li ima neko na stadionu da prenese kakva je posjeta u ovom ocajnom terminu?
Mislim da to nema veze sa Ljajicem, ja se više sjećam igrača koji su došli i nakon sedmicu dvije povrijedjenog ga plaćali nego igrace koji su došli i odigrali više utakmica bez povrede.RaymondRed je napisao/la: ↑28 okt 2025, 12:09Ljajic velika 0. Te pare das na platu da ne bi impakta napravio i ovako rano se povrijedio... Mislim da je s tim sve jasno sto ga zekic nije htio
Sve stoji, ali kolika je plata ljajicu? A kolika krdzalicu?relativizam je napisao/la: ↑28 okt 2025, 13:16Mislim da to nema veze sa Ljajicem, ja se više sjećam igrača koji su došli i nakon sedmicu dvije povrijedjenog ga plaćali nego igrace koji su došli i odigrali više utakmica bez povrede.RaymondRed je napisao/la: ↑28 okt 2025, 12:09Ljajic velika 0. Te pare das na platu da ne bi impakta napravio i ovako rano se povrijedio... Mislim da je s tim sve jasno sto ga zekic nije htio
Ovako na prvu
Krdzalic,Kapetanovic,Elezi,Cimirot,Ljajic, Gojkovic, Turda, Paskalev , Banic, Mamas...

pokazati se komentarima i u prijateljskoj protiv Radnika H.
 pokazati se komentarima i u prijateljskoj protiv Radnika H.  
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 27 gostiju.