Po meni je Zrinjski najbolji od ove četvorke, imaju tu rutinu dobijanja utakmica i kad ne igraju najbolje.AvantiBL je napisao/la: ↑28 okt 2025, 17:18Pa vidi, Sarajevo Željo Borac i Zrinjski. Sve 4 ekipe u "5 deka", stim što Sarajevo malo kaska, ali naiće i oni.chily-rz je napisao/la: ↑28 okt 2025, 17:13Pitanje je, ne donosi kvalitet sam po sebi pobjede, Sarajevo je najbolji primjer.AvantiBL je napisao/la: ↑28 okt 2025, 17:08
Može pričati ko šta hoće, ali da je normalno suđenje, i da Borčevi igrači nemaju taj osjećaj od prve minute da su zaštićeni od sudija, mi bi i dalje bili kandidati za titulu, a ne za donji dio tabele, kako većina piše. Razlika bi bila u tome što bi protiv Rudara i sličnih ekipa grizli od prve minute, a ne ulazili u utakmicu sa razmišljanjem "lako ćemo".
Borac prošle sezone nije ni Čelika mogao izbaciti na svom stadionu bez sudijske lakrdije.
Borac je teško ocjeniti zbog sudija, očigledno da tu postoji kvalitet kojeg su pokazali u konferenciji ali s druge strane pitanje je kako bi gurali u ligi da im se sudi pošteno. Ne kažem da nisu za vrh tabele ali isto tako uvjeren sam da bi to dosta teže išlo po vas.
Sarajevo ima kvalitetnu ekipu na papiru i na svoj dan raštelovat će nekog ali isto tako nema tu dovoljno jaka hemija u ekipi da iznesu neke teže momente na utakmici, balans između odbrane i napada najgori od ove četvorke.
Željo malo na publiku i punu Grbavicu, malo na pozitivnu atmosferu u ekipi ali realno je onako po imenima zadnji od ove četvorke.