Ti si glup max imas 17 godina. Anel je ljudina naspram kockara i vepra spahica. Nisam ti ja kriv sto nisi na izvoru i sto si glup. Pojma ti nemas ko si ti ljudi. Samo znas iz tv-a i sta ti novine serviraju. Razgulizeljovac21 je napisao/la: ↑26 okt 2025, 17:17Yebo te anelko glumio povrede da ne igra za repku, a Barbareza najveceg igraca i patriotu, kapitena poslije rata nazivas svakakvim imenima. Kakav ti su.pak obicni idi prati sta drugo
Esmir Bajraktarević
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Re: Esmir Bajraktarević
Stadion Koševo
- invincible1921
- Kontakt:
Ma stvarno bezobrazluk par puta udje u sredinu odigra pas otovri se za dupli, sam stoji ..ovaj ga izignoriseadrenaline323 je napisao/la: ↑26 okt 2025, 16:52Nece da mu dodaju saigraci 2-3 puta je bio sam, ako moze nek bjezi u januaru negdje na posudbu.
Što je najgore od svega, nije on klinjo.FerdinandF je napisao/la: ↑26 okt 2025, 17:38Samo na ignor klinju.zeljovac21 je napisao/la: ↑26 okt 2025, 17:17Yebo te anelko glumio povrede da ne igra za repku, a Barbareza najveceg igraca i patriotu, kapitena poslije rata nazivas svakakvim imenima. Kakav ti su.pak obicni idi prati sta drugo
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
-
zeljovac21
- Kontakt:
Eto vidis koliko si pametan i ogranicen. Ti ljudi su dali za ovu drzavu i fudbal nego sto ti mozes za 5 tih bijednih zivota. E moj bosnjo, samo se nadam da si neki dijasporac zato me i ne bi cudilo takvo razmisljanje, cast pojedinim.bhfanatic14 je napisao/la: ↑26 okt 2025, 17:52Ti si glup max imas 17 godina. Anel je ljudina naspram kockara i vepra spahica. Nisam ti ja kriv sto nisi na izvoru i sto si glup. Pojma ti nemas ko si ti ljudi. Samo znas iz tv-a i sta ti novine serviraju. Razgulizeljovac21 je napisao/la: ↑26 okt 2025, 17:17Yebo te anelko glumio povrede da ne igra za repku, a Barbareza najveceg igraca i patriotu, kapitena poslije rata nazivas svakakvim imenima. Kakav ti su.pak obicni idi prati sta drugo
-
FerdinandF
- Kontakt:
Ti si gori od njega sto se fatas za svaki postzeljovac21 je napisao/la: ↑26 okt 2025, 18:43Eto vidis koliko si pametan i ogranicen. Ti ljudi su dali za ovu drzavu i fudbal nego sto ti mozes za 5 tih bijednih zivota. E moj bosnjo, samo se nadam da si neki dijasporac zato me i ne bi cudilo takvo razmisljanje, cast pojedinim.bhfanatic14 je napisao/la: ↑26 okt 2025, 17:52Ti si glup max imas 17 godina. Anel je ljudina naspram kockara i vepra spahica. Nisam ti ja kriv sto nisi na izvoru i sto si glup. Pojma ti nemas ko si ti ljudi. Samo znas iz tv-a i sta ti novine serviraju. Razgulizeljovac21 je napisao/la: ↑26 okt 2025, 17:17Yebo te anelko glumio povrede da ne igra za repku, a Barbareza najveceg igraca i patriotu, kapitena poslije rata nazivas svakakvim imenima. Kakav ti su.pak obicni idi prati sta drugo
- invincible1921
- Kontakt:
Bačen je u vatru - ali evo nema ni godina već se vidi da se snalazi
Teži je ovo put puno ali ako uspije imati će veliku karijeru
Ne znam jel ovo valja ili nevalja al ugl trebao bi dobiti minuta i večeras protiv u21 ekipe Wolvesa.
Utakmica je u 20:00
-
Coolpanda24
- Kontakt:
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Igra prvu barem
Sta me briga za njim. Opet ce na kraju taj Wanner dobiti priliku prije Bajraktarevica. Pisam se na ovih 10-15 minuta sto dobija. Bukvalno mu nista ne mogu znaciti niti se moze vise dokazati.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Super
15,30 minuta za prvi tim, prvih 11 za drugu ekipu je po meni dobro za igraca koji je prvu sezonu tu
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Svaka posudba u bilo kakav klub koji igra napadački u Holandiji je odlična opcija u ovom trenutku.
Kakve veze ima sto ce igrat za rezervni tim?
Ima vremena za njeg i ne sumnjam da ce se domoci i veceg kluba od PSV, pa 20 mu je godina
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Samo na psv- ovoj stranici, treba se reg., meni se nije dalo. Ne znam ni moze li odavdje.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 313, adrenaline323, Amazon [Bot], bhfanatic14, Bordo10, BosnianDragon2024, BosnianRahatluk, Brix, bvsic, CAGarfia, Celtic, Confiance, Dalix, delko, Djedo, ErosViverosViv, f16, FerdinandF, galia95, Google Adsense [Bot], Hajdeee, invincible1921, inzomni, izdzezveubrazil, JimmyPage, Kajkutenjoyer, KarlMarx, Kaunas, kolezeljovac, Konzerva, L-Train, lakilone, Lavcina, Lynx, Majstorinho, MrPink, myself, Poligon10, Principatus, prisonbreak, RaymondRed, sagitarius, senad82, Sheyi, Slobodanpad1945, unavita, Wisey i 291 gost.