baboedindzeko09 je napisao/la: ↑28 okt 2025, 18:56Digao kredit 100 miliona i mahao tiketom od 50 maraka po kafani, ima logike nema šta.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
Odanideji87
- Kontakt:
Gdje si ti njega vidio po kafani degenerik, tenis teren spominju se setovi, de malo procitaj kad vec tako ispadnes poglupbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑28 okt 2025, 18:56Digao kredit 100 miliona i mahao tiketom od 50 maraka po kafani, ima logike nema šta.
-
Odanideji87
- Kontakt:
Pa da jeste ne bi doš’o u Slobodu nego bi ostvario nešto sa S.hanom.Skver je napisao/la: ↑28 okt 2025, 18:33Yebiga, malo je uplatio, haman ni on nije vise sa parama.Odanideji87 je napisao/la: ↑28 okt 2025, 18:21Ma dao je k moj, gdje je kvota 17-18 protiv radnika u PL kad je tek došao, mahao je tiketom na tenisu nakon odigranih setova, uplata na tiket bila 50KM, znao je ali kako, kako je dobila Sloboda ? Otkud on baš da uplati tiket od 50km i da maše s njim a Sloboda pred ispadanje bila, obecao je da ce vratiti klub u PL ekspresno pa nas evo 4 boda dijele od opstanka. Ovo su provjerene info i nemojte se nadovezivati vi idioti koji stadiona niste vidjeli očima godinama. Dalje od tastature i ovog foruma ne vidite i vi serete nesto !!Skver je napisao/la: ↑28 okt 2025, 14:55
Sto bi ga ugasio ako je vec dao toliki novac da se ne ugasi, da se mogu igrati takmicarske utakmice....nema logike, da je htio uraditi uradio bi to bez ikakvih problema, ne bi placao dugove, savez iz izbacio Slobodu iz takmicenja.....zar OSK nije druga firma u kojoj pljackaju roditelje da bi djeca mogla igrati i trenirati....prema zenskom klubu su napravljeni dugovi prije Azmira koliko znamo tako da ti prica ne pije vode, druga stvar sto ste kokuzi i pohapalii ste ste sto ste stigli pa niste imali vise para voditi klub pa ste ga dobrovoljno predali Azmiru....sad mozete samo svirati samo qrcu i pjevati borbene.
ništa ne kontam, na čijoj strani je sad dizač tegova a na čijoj mma borac? a idu li plate? kolike su premije? gdje spavaju igrači? u neprodatim stanovima? Kako se to fakturiše? kakvi su ovo igrači? ko ih je doveo? Hoće sutra Fukare napunit istok, čuvenu rupu, u znak protesta?
& $ ?
Kolike su plate,koliko se kome duzno,ko je doveo sve ovo,hoce li se ispasti u drugu ligu federacije sa drugovima iz Gradacca,ko je isao u Lisabon na tudji racun,dosta je tu toga nejasno itd,helem nejse.klma1 je napisao/la: ↑28 okt 2025, 20:16ništa ne kontam, na čijoj strani je sad dizač tegova a na čijoj mma borac? a idu li plate? kolike su premije? gdje spavaju igrači? u neprodatim stanovima? Kako se to fakturiše? kakvi su ovo igrači? ko ih je doveo? Hoće sutra Fukare napunit istok, čuvenu rupu, u znak protesta?
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Da nas nema trebalo bi nas izmisliti......
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Valjda su usli u koaliciju, dizac utega, MMA i bromazepam, plata nema, pare nisu problem.....Azmir uzeo kredit i uplatio 50 KM na kladionici, igraci spavaju po nocnim klubovima, fakture ne mogu biti dostavljene....ne radi fax u klubu......treba Admir dopustiti Seji da se ocite po ovim pitanjima na nasem PDF....klma1 je napisao/la: ↑28 okt 2025, 20:16ništa ne kontam, na čijoj strani je sad dizač tegova a na čijoj mma borac? a idu li plate? kolike su premije? gdje spavaju igrači? u neprodatim stanovima? Kako se to fakturiše? kakvi su ovo igrači? ko ih je doveo? Hoće sutra Fukare napunit istok, čuvenu rupu, u znak protesta?
- bromazepam
- Kontakt:
Obzirom da su sljedeće godine izbori, jedini Husićev cilj je samopromocija od prvog dana kad se vratio i preuzeo klub.Skver je napisao/la: ↑28 okt 2025, 14:55Sto bi ga ugasio ako je vec dao toliki novac da se ne ugasi, da se mogu igrati takmicarske utakmice....nema logike, da je htio uraditi uradio bi to bez ikakvih problema, ne bi placao dugove, savez iz izbacio Slobodu iz takmicenja.....zar OSK nije druga firma u kojoj pljackaju roditelje da bi djeca mogla igrati i trenirati....prema zenskom klubu su napravljeni dugovi prije Azmira koliko znamo tako da ti prica ne pije vode, druga stvar sto ste kokuzi i pohapalii ste ste sto ste stigli pa niste imali vise para voditi klub pa ste ga dobrovoljno predali Azmiru....sad mozete samo svirati samo qrcu i pjevati borbene.bromazepam je napisao/la: ↑28 okt 2025, 12:39Glogovčev cilj od prvog dana je gašenje Slobode samo što većini treba godina dana da shvate neke stvari.
Dokazali su svojim neradom koliko ih zanima klub, a za finansijske malverzacije kroz OSK, omladinski pogon i ŽFK Sloboda će tek da odgovaraju.
Zbog toga se gospodin Husić predstavlja kao spasilac Slobode i daje populističke izjave kao u ovoj zadnjoj emisiji.
Nažalost, sve što je izjavio veze nema sa stvarnošću i u klubu je katastrofalno stanje, što se naravno krije od javnosti.
Azmir Husić - Grobar FK Sloboda
Glogovac Out!
Glogovac Out!
-
napapijri1987
- Kontakt:
Ja opet ne razumijem ove milione. Znaci prelomio je lik kredit od 50 miliona da bi uzeo novi od 100 miliona i onda prao novac preko prodaje tekmi?
Jesam li dobro razumio? Zasto prati legalni novac? Da dokazes sta? Da si ga dobio kao kredit? Previse pitanja a malo odgovora.
Znaci,ako sam dobro shvatio,on ce tih 50 miliona koristiti da igra kladionicu protiv Slobode i tako zaraditi jos love?
Sta je plan covjece de nam objasni jer ja ovdje nista ne kontam.
Jesam li dobro razumio? Zasto prati legalni novac? Da dokazes sta? Da si ga dobio kao kredit? Previse pitanja a malo odgovora.
Znaci,ako sam dobro shvatio,on ce tih 50 miliona koristiti da igra kladionicu protiv Slobode i tako zaraditi jos love?
Svaka marka je bitna
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
napapijri1987 je napisao/la: ↑28 okt 2025, 21:21Ja opet ne razumijem ove milione. Znaci prelomio je lik kredit od 50 miliona da bi uzeo novi od 100 miliona i onda prao novac preko prodaje tekmi?
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Akcija Stupcanice od 11:32 na snimku, igrac Stupcanice izbacuje Hadzibeganovica, koji kao muha bez glave ide u sredinu terena ostavljajuci svoju desnu stranu potpuno praznu i umjesto da udvoje igraca Hadzibeganovic ide prema korner zastavici
- bromazepam
- Kontakt:
Zadnja izmjena: bromazepam, dana/u 28 okt 2025, 22:27, ukupno mijenjano 1 put.
Glogovac Out!
Glogovac Out!
Pa sto niste izvadili svoj cash iz novcanika pa se i vi promovisali, a ne glumili Pereza sa tudjim parama i ostavili klub u qrcu, ne placajuci reprogram, drzalli 30 igraca na platnom spisku, direktora ublehu i koga sve na platnom spisku.....pa Japan bi propo.bromazepam je napisao/la: ↑28 okt 2025, 20:42Obzirom da su sljedeće godine izbori, jedini Husićev cilj je samopromocija od prvog dana kad se vratio i preuzeo klub.Skver je napisao/la: ↑28 okt 2025, 14:55Sto bi ga ugasio ako je vec dao toliki novac da se ne ugasi, da se mogu igrati takmicarske utakmice....nema logike, da je htio uraditi uradio bi to bez ikakvih problema, ne bi placao dugove, savez iz izbacio Slobodu iz takmicenja.....zar OSK nije druga firma u kojoj pljackaju roditelje da bi djeca mogla igrati i trenirati....prema zenskom klubu su napravljeni dugovi prije Azmira koliko znamo tako da ti prica ne pije vode, druga stvar sto ste kokuzi i pohapalii ste ste sto ste stigli pa niste imali vise para voditi klub pa ste ga dobrovoljno predali Azmiru....sad mozete samo svirati samo qrcu i pjevati borbene.bromazepam je napisao/la: ↑28 okt 2025, 12:39Glogovčev cilj od prvog dana je gašenje Slobode samo što većini treba godina dana da shvate neke stvari.
Dokazali su svojim neradom koliko ih zanima klub, a za finansijske malverzacije kroz OSK, omladinski pogon i ŽFK Sloboda će tek da odgovaraju.
Zbog toga se gospodin Husić predstavlja kao spasilac Slobode i daje populističke izjave kao u ovoj zadnjoj emisiji.
Nažalost, sve što je izjavio veze nema sa stvarnošću i u klubu je katastrofalno stanje, što se naravno krije od javnosti.
On je valjda imo kredit od 50 milki, digao sto milki vratio onih 50,i sada ce s ovih 50 milki da nam maze oci i mase sa tiketima od 50 marki po tenisu.ne racunam kamate koje su na 100 milkikredita ogromne...cojk je uduplo sebi kredit toliko je glup....napapijri1987 je napisao/la: ↑28 okt 2025, 21:21Ja opet ne razumijem ove milione. Znaci prelomio je lik kredit od 50 miliona da bi uzeo novi od 100 miliona i onda prao novac preko prodaje tekmi?
Ne znam kako je dobio kredit ako mu je imovina zamrznuta razvodi se cojk uzela mu zena pola
Pa kada ste propali bromapezan, pardon, ostali bez novaca kojeg ste uzeli taleci se sa menadzerima propalih igraca onda ste predali tom istom Azmiru klub, koji vas je uslovio da svi napustite skupstinu u zamjenu da on preuzme klub sa svojim ljudima u skupstini.
- bromazepam
- Kontakt:
Skver je napisao/la: ↑28 okt 2025, 22:23Pa kada ste propali bromapezan, pardon, ostali bez novaca kojeg ste uzeli taleci se sa menadzerima propalih igraca onda ste predali tom istom Azmiru klub, koji vas je uslovio da svi napustite skupstinu u zamjenu da on preuzme klub sa svojim ljudima u skupstini.
Glogovac Out!
Glogovac Out!
Sad mozes samo svirati qrcu i gledati.....shvatam ja vasu frustraciju, glumili ste face misleci da to stvarno jeste a onda vas je ovaj popisao. Trazili ste, gledajte.bromazepam je napisao/la: ↑28 okt 2025, 22:26Skver je napisao/la: ↑28 okt 2025, 22:23Pa kada ste propali bromapezan, pardon, ostali bez novaca kojeg ste uzeli taleci se sa menadzerima propalih igraca onda ste predali tom istom Azmiru klub, koji vas je uslovio da svi napustite skupstinu u zamjenu da on preuzme klub sa svojim ljudima u skupstini.
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, NerminFatic, PitaKupusnjacaTZ, Samba71 i 38 gostiju.