Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Bimgo skladištari i podrumski "novinari" na aparatima  

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Savez je skandaloznom "kaznom" potvrdio da štiti ksenofobne fašiste na poziciji trenera u fašističkog klubu sa neonacističkim navijačima.
Razumljivo kad si četnik ili ustaša, ali nerazumljivo pa čak i za glupog hajvana zvanog balija što sjede tu.
Sjetimo se kazne Hasića, pa koja je to doza licemjerstva u ovoj državi a svi kao vjernici, najveći po popisu iz 2013. godine.

Razumljivo kad si četnik ili ustaša, ali nerazumljivo pa čak i za glupog hajvana zvanog balija što sjede tu.
Sjetimo se kazne Hasića, pa koja je to doza licemjerstva u ovoj državi a svi kao vjernici, najveći po popisu iz 2013. godine.
Šemsudin se još u vinogradu okreće  

U Mainzu 3000 navijača Zrinjskog ali zato u Doboju i na Palama bez prisustva istih. Zanimljiva grupica UMrli iz Mostara.  

- tutankamon1905
- Kontakt:
heeeej samo da mi jeee, hladne vode sa romanijeee

- 
				jurisicduska
- Kontakt:
Samo jos fali da neko napise “A Faćo dobio metar istrage” 
Sta ste ocekivali da ga protjeraju iz zemlje. Zivimo u zemlji gdje se velicaju ratni zlocinci normalno na svakom cosku, negira genocid svakodneno, djeci idoli tiktokeri, i vi ocekujete da neko kazni Stimca jer je na svim nalogu na FB fasista sa tacno kojom kaznom ? Evo ja sam iznenađen da su ga uopste kaznili.

Sta ste ocekivali da ga protjeraju iz zemlje. Zivimo u zemlji gdje se velicaju ratni zlocinci normalno na svakom cosku, negira genocid svakodneno, djeci idoli tiktokeri, i vi ocekujete da neko kazni Stimca jer je na svim nalogu na FB fasista sa tacno kojom kaznom ? Evo ja sam iznenađen da su ga uopste kaznili.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- LavoviGabela
- Kontakt:
Da nije mozda do MUPa iliti ga SUPa
Ali lijepo sto se brines

Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
Pa brane ga jer su isti kao on.let3 je napisao/la: ↑29 okt 2025, 14:19Da ste iole normalni, vi prvi bi trebali ismijavati tog idiota kojeg su protjerali iz Hajduka ko kera, jer vam trenutno vodi ekipu.. a ne cirkuzati i braniti ga nestoLondonBlues je napisao/la: ↑29 okt 2025, 14:16I bas mu sad onako doslo u Mainzu prije utakmice da ide na misu.
Jedno g.ovno, stotine govana.
I on iz te selendre je skoro pa najglasniji na forumu, prosipa pamet, k.urči se.bhfanatic14 je napisao/la: ↑29 okt 2025, 13:20Frajer je dokazani glupson. Jos mu ovdje nije mjesto nego na temi fbih gdje se njegova selendra bori za opstanak. Ocigledno slab kisik ispod podavale pa vamo navraca u pomoc. Jer ih u gabeli nema 9 stanovnika, svi preko 70 godina nece niko snjim.
- LavoviGabela
- Kontakt:
Vecih seljaka od sandzaklija nema, a vi to zorno pokazujeteMorpheus je napisao/la: ↑29 okt 2025, 15:13I on iz te selendre je skoro pa najglasniji na forumu, prosipa pamet, **** se.bhfanatic14 je napisao/la: ↑29 okt 2025, 13:20Frajer je dokazani glupson. Jos mu ovdje nije mjesto nego na temi fbih gdje se njegova selendra bori za opstanak. Ocigledno slab kisik ispod podavale pa vamo navraca u pomoc. Jer ih u gabeli nema 9 stanovnika, svi preko 70 godina nece niko snjim.

A i selendre od Hosinog Brijega i Buca Potoka

- 
				jurisicduska
- Kontakt:
Krusevo : Borac 2:2 
Prejaki Borac, opet će neka lakrdija ih i u kupu gurnut.

European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Nema potrebe, i ne mislim rješavati. Ja online kažem ono što mislim i ne skrivam se. Ti si taj koji je ujko ali moraš da to praktikuješ između svoja 4 zida, jer je to bolest. Ja sam antifašista, ponosni, i sasvim je dovoljno da označim fašistu, bilo to online ili na ulici. Štimac, Praljak i njihova uvjerenja? Za to nema mjesta u modernoj evropi i 21. stoljećuLavoviGabela je napisao/la: ↑29 okt 2025, 14:27Panker, a i politiĆar, svaka ćasdenimen99 je napisao/la: ↑29 okt 2025, 14:20U Hrvatskoj mu nije bilo dozvoljeno nedolično se ponašati, pa je kontao, aha evo me sada u Hercegovini ovdje mogu biti Ujkan.. e ne može sinko, fašiste smo riješili prije 80 godina već jednom. Normalno je da ima ostataka, ali to se danas rješava na drugi način.
Samo ga nemoj ti rjesavati, poznat si ko zajeban
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
						- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- tutankamon1905
- Kontakt:
Stanovnici UNHCR najlon naselja na aparatima  

Kladionica. Prolaze dalje na penale.jurisicduska je napisao/la: ↑29 okt 2025, 15:16Krusevo : Borac 2:2

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
						Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Ma 100%, kvota 1.01 na Borac bilaPendulum je napisao/la: ↑29 okt 2025, 15:36Kladionica. Prolaze dalje na penale.jurisicduska je napisao/la: ↑29 okt 2025, 15:16Krusevo : Borac 2:2

Rezultat je trend, ideal je vječan!
Ajmo Kruševo, gazi samoprozvane trabant velikane  

Jedna, ako ne i jedina, dobra stvar obitavanja korisnika foruma iz Gabele je što nas kao Nisvet Džanko, laka mu zemlja bila, upoznaje sa neobičnim i ne baš zvučnim naseljima Bosne i Hercegovine. Koristan korisnik.

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
						i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- 
				jurisicduska
- Kontakt:
Samo da ne bude kao u Kupu RS da ponovi im 3 puta penal dok ne zabiju.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- LavoviGabela
- Kontakt:
Super, je li ti sad lakse kad si oznacio po tvom retardiranom shvacanju "fasistu" na forumudenimen99 je napisao/la: ↑29 okt 2025, 15:25Nema potrebe, i ne mislim rješavati. Ja online kažem ono što mislim i ne skrivam se. Ti si taj koji je ujko ali moraš da to praktikuješ između svoja 4 zida, jer je to bolest. Ja sam antifašista, ponosni, i sasvim je dovoljno da označim fašistu, bilo to online ili na ulici. Štimac, Praljak i njihova uvjerenja? Za to nema mjesta u modernoj evropi i 21. stoljećuLavoviGabela je napisao/la: ↑29 okt 2025, 14:27Panker, a i politiĆar, svaka ćasdenimen99 je napisao/la: ↑29 okt 2025, 14:20U Hrvatskoj mu nije bilo dozvoljeno nedolično se ponašati, pa je kontao, aha evo me sada u Hercegovini ovdje mogu biti Ujkan.. e ne može sinko, fašiste smo riješili prije 80 godina već jednom. Normalno je da ima ostataka, ali to se danas rješava na drugi način.
Samo ga nemoj ti rjesavati, poznat si ko zajeban

Nego dodji u Hercegovinu pa porazgovaraj sa sugradjanjma sto su im "antifasisti" pobili obitelji u Bugojnu i protjerali ih, pa dan danas i ne znaju gdje su im kosti najmilijih. Smijes li te antifasiste ili stvarne fasiste oznacit, ili sutis ko zdapi jer se bojis

Trenutno korisnika/ca: kolezeljovac, zastitaIdentiteta, zemuntrg i 21 gost.