Ne znam sta vas cudi, Krusevo je davno trebalo igrati Prvu ligu FBiH. Po organizaciji i svemu su iznad nekih ekipa iz veceg ranga. Yebe ih samo omladinski pogon cini mi se.

Kakve veze imaju penali sa zavrsavanjem?obrijanopile je napisao/la: ↑29 okt 2025, 15:56Ako ispadne Borac ide priča prodali, kladionice, al' u kacinima.... Nisu završili sudije i zbog toga su ispali
Ne znam sta je vama smijesno i vas su prosle godine nasamarali

Na kraju neće nijedan trofej osvojiti

Jasta. Nije Besus poslušnik, kao Pilav, Sivac, Kazagic. Suplja prica, bez sudija ne mogu ništa. Ovo nisu nastimali to je sigurno, vec podcijenili ljude i izveli, možda, kombinovani sastav i noga iz kupa. A ti serviraj teorije zavjere kakve hices.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑29 okt 2025, 15:57Kakve veze imaju penali sa zavrsavanjem?obrijanopile je napisao/la: ↑29 okt 2025, 15:56Ako ispadne Borac ide priča prodali, kladionice, al' u kacinima.... Nisu završili sudije i zbog toga su ispali
Ocigledno se ovako utvrdjuje put ka tituli.
Kruševo dželat samoprozvanih trabant velikanaLavoviGabela je napisao/la: ↑29 okt 2025, 15:58Ne znam sta je vama smijesno i vas su prosle godine nasamarali

Ove sezone imaju sve uvjete za 1. ligu,bit će borba do zadnjeg kola sa Brotnjom i Čapljinom
 .
 .