Sportsko znanje
Moderator/ica: insider
Re: Sportsko znanje
Rehhagel.Devil je napisao/la:
Ali ti ne verujem da si znao za Japance bez googla.
Tako je Otto Rehagel.
A za ovo drugo ja ne mogu da verujem da ti nisi znao,to je osnovno "stivo" kada su u pitanju zimski sportovi.Japanci sa veoma jakom postavom ostavili iza sebe Nemce sa Thomom,Schmittom,Hanavaldom i Jakleom,te Austrijance sa Schwarzenbergerom,Hollwarthom,Widholzlom i Horngracherom.Ti Japanci neponovljivi u svetu ski skokova,savrsen stil i ekipa koja bi se u danasnje vreme jedina mogla nositi ravnopravno sa Austriom.
A za ovo drugo ja ne mogu da verujem da ti nisi znao,to je osnovno "stivo" kada su u pitanju zimski sportovi.Japanci sa veoma jakom postavom ostavili iza sebe Nemce sa Thomom,Schmittom,Hanavaldom i Jakleom,te Austrijance sa Schwarzenbergerom,Hollwarthom,Widholzlom i Horngracherom.Ti Japanci neponovljivi u svetu ski skokova,savrsen stil i ekipa koja bi se u danasnje vreme jedina mogla nositi ravnopravno sa Austriom.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- spielführer_21
- Kontakt:
Osim ako Harada skače zadnji, nije se znao nositi s pritiskom
Postavite kakvo pitanje...
Postavite kakvo pitanje...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Al im je na maloj skakaonici Jani Soininen uzeo zlato, al sam tad skako od sreceDevil je napisao/la:Tako je Otto Rehagel.
Ko je dao jedini gol u finalu hokeja u Naganu, cesi uzeli ruse 1-0
nema potpisa
Zato je Funaki to vratio na velikoj.Admir_Sa je napisao/la:Al im je na maloj skakaonici Jani Soininen uzeo zlato, al sam tad skako od sreceDevil je napisao/la:Tako je Otto Rehagel.
A za ovo drugo ja ne mogu da verujem da ti nisi znao,to je osnovno "stivo" kada su u pitanju zimski sportovi.Japanci sa veoma jakom postavom ostavili iza sebe Nemce sa Thomom,Schmittom,Hanavaldom i Jakleom,te Austrijance sa Schwarzenbergerom,Hollwarthom,Widholzlom i Horngracherom.Ti Japanci neponovljivi u svetu ski skokova,savrsen stil i ekipa koja bi se u danasnje vreme jedina mogla nositi ravnopravno sa Austriom.![]()
A strelac,puno pitas,mogu samo da nagadjam Jagr ?
Cini mi se da je bio Svoboda - sadasnji selektor.Admir_Sa je napisao/la:Al im je na maloj skakaonici Jani Soininen uzeo zlato, al sam tad skako od sreceDevil je napisao/la:Tako je Otto Rehagel.
A za ovo drugo ja ne mogu da verujem da ti nisi znao,to je osnovno "stivo" kada su u pitanju zimski sportovi.Japanci sa veoma jakom postavom ostavili iza sebe Nemce sa Thomom,Schmittom,Hanavaldom i Jakleom,te Austrijance sa Schwarzenbergerom,Hollwarthom,Widholzlom i Horngracherom.Ti Japanci neponovljivi u svetu ski skokova,savrsen stil i ekipa koja bi se u danasnje vreme jedina mogla nositi ravnopravno sa Austriom.![]()
Secam se te utakmice, Rusi se ispromasivali, Hasek dominirao.
Ko je najtrofejniji hokejas u istoriji IIHF takmicenja (svetska prvenstva i OI)Admir_Sa je napisao/la:Jeste Svoboda, haman sa plave linije
TretjakMaGiCa je napisao/la:Ko je najtrofejniji hokejas u istoriji IIHF takmicenja (svetska prvenstva i OI)Admir_Sa je napisao/la:Jeste Svoboda, haman sa plave linije
nema potpisa
Admir_Sa je napisao/la:TretjakMaGiCa je napisao/la:Ko je najtrofejniji hokejas u istoriji IIHF takmicenja (svetska prvenstva i OI)Admir_Sa je napisao/la:Jeste Svoboda, haman sa plave linije
- Luis Antonio
- Kontakt:
Koji je snooker igrač u 23 godine profesionalne karijere,uvijek bio među top 16 igrača svijeta???
"Manchester United nikada neće umrijeti. Mnogi ljudi to zaboravljaju i ne žele poštovati našu historiju. Kada imate veliku priču iza kluba, znate da ćete na svaki težak period odgovoriti pozitivno."
Patrice Evra
Patrice Evra
Stiven Hendri (maloprije komentator na Eurosportu rekao
)
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
- Luis Antonio
- Kontakt:
"Manchester United nikada neće umrijeti. Mnogi ljudi to zaboravljaju i ne žele poštovati našu historiju. Kada imate veliku priču iza kluba, znate da ćete na svaki težak period odgovoriti pozitivno."
Patrice Evra
Patrice Evra
Koji snuker igrac je napravio dva uzastopna maksimalna brejka od 147 u jednom mecu?
Greatness dies
- Luis Antonio
- Kontakt:
Mozda Higins 
Patrice Evra
Patrice Evra
Mozda Stiven Henri ili O'Sulivan. 
Nijedan od trojice spomenutih..
Pomoc: Jednom je osvojio SP, dok je jos dvaput igrao u finalu istog. Na SPu koje se trenutno igra, porazen je vec u prvom kolu...
Pomoc: Jednom je osvojio SP, dok je jos dvaput igrao u finalu istog. Na SPu koje se trenutno igra, porazen je vec u prvom kolu...
Greatness dies
Po toj pomoci onda mi je nekako najblizi Ebdon. 
- Luis Antonio
- Kontakt:
Mozda Maguire..
Patrice Evra
Patrice Evra
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Fouzi1, muhamedhulk i 5 gostiju.