Makar smo im nervozu unijeli sad
Ovdje ce neka frljoka uletiti i kraj
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Mirso moj dobri,da lopte nisu gadjale Milicevica,i da se nije dobro postavljo,bio bi debakl....Ljudi su 10 klasa iznad nas u svemu,organizaciono pa nadalje...Sem suta Halilovica pred sami kraj,mi gola nismo vidili kako treba...Zeljo je preozbiljno shvatio Slobodu,vidi se po sastavu ekipe koje je poslao Adzem.Nije to vise ni bitno,svejedno u kupu nemamo sta traziti ove godine...Ima precih stvari.
Tako je
Ma vidio sam to al jbga valja se znati i postavit, sjecam se bukve najveci kloc na golu al nafaka pa ga pogodi lopta, a nemoguce primi. Meni je drago sto su neka nasa djeca odigrala super sem zadnjih 10-15 min sto od umora sto od neiskustva ali desni bek deset puta bolji od hadzibeganovica. Karic je dobar ali kao kondicioni trener glavni ne.HPCompaq je napisao/la: ↑29 okt 2025, 22:14Mirso moj dobri,da lopte nisu gadjale Milicevica,i da se nije dobro postavljo,bio bi debakl....Ljudi su 10 klasa iznad nas u svemu,organizaciono pa nadalje...Sem suta Halilovica pred sami kraj,mi gola nismo vidili kako treba...Zeljo je preozbiljno shvatio Slobodu,vidi se po sastavu ekipe koje je poslao Adzem.Nije to vise ni bitno,svejedno u kupu nemamo sta traziti ove godine...Ima precih stvari.
Ti si osjednut Azmirom
Moliti Boga za prvu dvojicu, samo da ih ne gledamo vise.
Potencijal NK Mramor, uskoro u Bingu na paletaru će da radiVivaLaLiberta je napisao/la: ↑29 okt 2025, 22:17Beganović ti u 20-oj minuti ne može doći do daha, o čemu dalje da pričamo?
Bilo bi dosta više Fukara da nije ovolika negativa zadnjih par godina oko kluba, radili su na tome da se razjebe grupa zajedno sa murijom. Da igraju kako treba imali bi odličnu posjetu na stadionu, a vala sinoć je dokaz da ovom gradu malo fali i da žele da gledaju borbenu Slobodu a ne neku tamo koju će guzit Budućnost ili Stupčanica…
Dobra posjeta, samo sto je dobar dio ljudi bio sastrane i navijao za Zelju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.