Premijer liga BiH - aktuelno
- WeekendOffender
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
:rol: :rol: :rol:Jet2Holiday je napisao/la: ↑29 okt 2025, 20:27Sad znam da sa sdaovcem pricam :damn:Neutral je napisao/la: ↑29 okt 2025, 19:44Dodik pao a danas ukinute sankcije, dobro je pao.Jet2Holiday je napisao/la: ↑29 okt 2025, 19:17
A da su pobjedili, rekli bi dupla kruna za borac.
Haj ba, da su htjeli pustati, nebi protiv nizeligasa to radili
Prije ce biti da su podcjenili, da imaju velikih probčema unutar ekipe, dodik je pao, prodaje sve oko sebe da se spasi. Borac ostao bez dosta novca.
Njima ide pad u narednom periodu kako god. Jos ih drzi vico malo, ali evo i oko skupstine se zakuhalo.
Ljudi prvi na tabeli, sta su pali...
Vehbija hoces li sad tražit zuti upo ti kruti.Vehbija kad bi vidio Remzine sisu sa mindzusom preso bi navijat za Zelju.Puco je Edo odlicno odbranio Vedo.
-
obrijanopile
- Kontakt:
1946-1987
levatino smjene se mjenjale da se ide u TZ...
Jer si JEDAN JEDINI...........
- grbavicka1921
- Kontakt:
E sad ide da se Vehaboviću sjetimo familijeeeee!!!
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
- Shategabri
- Kontakt:
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
joj kad vam ga Edo uvali
-
12345678922
- Kontakt:
Edo ga ne može kući ženi uvalit
Kup je cudo od takmicenjaZaboljesutra je napisao/la: ↑29 okt 2025, 17:18MikiPirs je napisao/la: ↑29 okt 2025, 07:22Zaboljesutra je napisao/la: ↑28 okt 2025, 23:16Zadnje kolo 12.po redu bez većih sudačkih lakrdija zahvaljujući pristiglom velikom broju mailova na adresu Uefe.
Iz provjerenih informacija liga je stavljena pod povećalo radi sudačkih namjernih grešaka pogotovo na utakmicama FK Borac Banja Luka.
Veliko hvala svima koji su poslali pritužbe i imena sudija kao i video materijal namjernih grešaka domaćih kriminalaca.
Nikada ne sumnjajte u moć prigovora.![]()
Neke mailove je dobio osobno i Čeferin u svom odvjetničkom uredu u Slovenije zato nakon svake buduće lakrdije opet isto .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Čak je i trećeligaš dobio normalnog sudiju.![]()
Pa i Borac se "proslavio" kao drugoligas kroz kup
Ili sto bi Forest Gump rekao "Shit happens"
Bez Vehabovića na Grbavici.
Yebiga, pritisak je odradio svoje.
Yebiga, pritisak je odradio svoje.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
zayebajem se, 95% da ce ga njoj u nedjelju i uvalit, jer ne putuje sa ekipom na utakmicu.12345678922 je napisao/la: ↑30 okt 2025, 09:20Edo ga ne može kući ženi uvalit
Dobio je dosta prijetnji u zadnje vrijeme, poslije one utakmice a posebno unazad par dana.. pa su procijenili da je bolje da ne igra u nedjelju, tako da ocigledno ostajete bez najavljivanog cirkusa, fokusirajte se na pruzanje podrske vasoj ekipi, a ne hakanju Vehabovica
Previše mu se prijeti, i mentalno je uticalo na njega, mnogo se nasekirao.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
"Nismo uvježbavali penale, nismo očekivali da će do toga doći. Dogodilo se, i prošli smo. Večeras ćemo slaviti, a ujutro se svi vraćamo redovnim obavezama. Većina igrača uzela je slobodan dan na poslu ili izašla ranije s posla samo da bi mogla igrati ovu utakmicu", dodao je Markić.
Ljudi bukvalno uzeli slobodan dan da odigraju utakmicu i prošli dalje, baš neka luda ekipa ovo Kruševo.
Ljudi bukvalno uzeli slobodan dan da odigraju utakmicu i prošli dalje, baš neka luda ekipa ovo Kruševo.
- grbavicka1921
- Kontakt:
12345678922 je napisao/la: ↑30 okt 2025, 09:20Edo ga ne može kući ženi uvalit
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Valerija i Arnela ce doci uprkos tome sto ne moze edolini.
Fk Željezničar.
0:2 na grbavici.
Trenutno korisnika/ca: bordocrveni i 33 gosta.