Tarik Muharemović
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Re: Tarik Muharemovic
Stadion Koševo
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Stadion Koševo
-
Edincapitano
- Kontakt:
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Izgubio mjesto proslu nije bio ni na klupi. Dovoljno je samo ovdje citat i moram se sebi smijat gdje ja gubim vrijeme kakve neznalice fudbala. Majko draga kako mozes bit ovako operisan. A mislit da znas nedo bog nikom.Edincapitano je napisao/la: ↑30 okt 2025, 17:42Jel ovo i dalje ona povreda protiv Kipra sto ga drzi na klupi ili je izgubio mjesto?
Stadion Koševo
-
Edincapitano
- Kontakt:
Cuj izgubio mjesto, bas je bio dobar par utakmica sto sam ga gledao prije ovo zadnje okuplanje s repkom. Jesil siguran? Cak su i uzeli par teski utakmica.bhfanatic14 je napisao/la: ↑30 okt 2025, 17:44Izgubio mjesto proslu nije bio ni na klupi. Dovoljno je samo ovdje citat i moram se sebi smijat gdje ja gubim vrijeme kakve neznalice fudbala. Majko draga kako mozes bit ovako operisan. A mislit da znas nedo bog nikom.Edincapitano je napisao/la: ↑30 okt 2025, 17:42Jel ovo i dalje ona povreda protiv Kipra sto ga drzi na klupi ili je izgubio mjesto?
Onda se nadamo da gube veceras
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Edincapitano
- Kontakt:
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Vidis da se sprdam, dvije sedmice nije treniro nikako. Nije fit. Kako ce igrat odma ? Samo dva treninga odradio, juce i prekjuce. I odma ga poveo,rizikuje. Gdje vam je logika momak im najbolji igrac,proslu tekmu bio najbolji igrac dobio nagradu prije povrede i da gubi mjesto. Koji sam ja glupan nemogu vjerovat kakva djeca ovdje pisu neznaju osnove fudbal,i kako sta funkcionise. Evo berardi nije ni u sastavu dobio odmor,jer u ponedjeljak igrjaj opet.Edincapitano je napisao/la: ↑30 okt 2025, 17:46Cuj izgubio mjesto, bas je bio dobar par utakmica sto sam ga gledao prije ovo zadnje okuplanje s repkom. Jesil siguran? Cak su i uzeli par teski utakmica.bhfanatic14 je napisao/la: ↑30 okt 2025, 17:44Izgubio mjesto proslu nije bio ni na klupi. Dovoljno je samo ovdje citat i moram se sebi smijat gdje ja gubim vrijeme kakve neznalice fudbala. Majko draga kako mozes bit ovako operisan. A mislit da znas nedo bog nikom.Edincapitano je napisao/la: ↑30 okt 2025, 17:42Jel ovo i dalje ona povreda protiv Kipra sto ga drzi na klupi ili je izgubio mjesto?
Onda se nadamo da gube veceras![]()
Doig u nedjelju bio najbolji,standardan lijevi bek ,danas na klupi. Sta ljudi pisu nemogu vjerovat da je skroz propao sportsport. Na dnu.
Stadion Koševo
-
Edincapitano
- Kontakt:
Samo sam pitao, sta pises knjige odma, zalis da je propao forum a komplikujes na jedno vrlo lagano pitanjebhfanatic14 je napisao/la: ↑30 okt 2025, 17:54Vidis da se sprdam, dvije sedmice nije treniro nikako. Nije fit. Kako ce igrat odma ? Samo dva treninga odradio, juce i prekjuce. I odma ga poveo,rizikuje. Gdje vam je logika momak im najbolji igrac,proslu tekmu bio najbolji igrac dobio nagradu prije povrede i da gubi mjesto. Koji sam ja glupan nemogu vjerovat kakva djeca ovdje pisu neznaju osnove fudbal,i kako sta funkcionise. Evo berardi nije ni u sastavu dobio odmor,jer u ponedjeljak igrjaj opet.Edincapitano je napisao/la: ↑30 okt 2025, 17:46Cuj izgubio mjesto, bas je bio dobar par utakmica sto sam ga gledao prije ovo zadnje okuplanje s repkom. Jesil siguran? Cak su i uzeli par teski utakmica.bhfanatic14 je napisao/la: ↑30 okt 2025, 17:44
Izgubio mjesto proslu nije bio ni na klupi. Dovoljno je samo ovdje citat i moram se sebi smijat gdje ja gubim vrijeme kakve neznalice fudbala. Majko draga kako mozes bit ovako operisan. A mislit da znas nedo bog nikom.
Onda se nadamo da gube veceras![]()
Doig u nedjelju bio najbolji,standardan lijevi bek ,danas na klupi. Sta ljudi pisu nemogu vjerovat da je skroz propao sportsport. Na dnu.
- Maroon1946
- Kontakt:
pa ici ce, yebem ti misljenje:-)
Sassoulo je dobar klub i neka ga tu jos jedno godinu, dvije
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nije prvi ni posljednji put u modernom fudbalu da igrači produže ugovor pa onda naprave transfer kroz par mjeseci, ko da ispod kamena živite.
Kakvi likovi , oni kontaju da je obavezan da igra u sasuolu do 2031baboedindzeko09 je napisao/la: ↑31 okt 2025, 15:04Produžio je ugovor vjerovatno da bi Sassuolo više novca mogao tražiti/uzeti za njega na ljeto.
Nije prvi ni posljednji put u modernom fudbalu da igrači produže ugovor pa onda naprave transfer kroz par mjeseci, ko da ispod kamena živite.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, adrenaline323, ajaca, AlenHalilovic, Alucard, AmorVincitOmnia, Anpa, Appollon, ArsBih, ArtemisFowl, Atlanta, BarbareZeljin, Brokula, Confiance, Cwirek, darker10, eaglebvb09, edin139, Elddar, emir79, enobarca, exampLe., FerdinandF, Fudo, General505, GIBRA, Goalgetter, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, Hajdeee, HariTz, invincible1921, JohannWolfgang, johntravolta123, karajlo, Kaunas, kenanktkt, KockarVicin007, Kylian, lakilone, LenyYoro15, linethreader, maho_sa, Mocvara1991, napapijri1987, nerkolfc, Principatus, RacioEmocionalan, Rauber33, Rio12345, Romagnoli13, rossonero85, rukometubih23, safun79, sagitarius, SanaBosna, Shategabri, Shevko, signalidunapark, Soli, StevieG8, SWOT, thulkazal, tiketoke, tobaccos, Trifunov, unavita, Venom, VensanKasel, Wilshere10 i 465 gostiju.