Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Jedva al je proslomaster44 je napisao/la:6300 Ajax - Excelsior 24.4. 14:30 1 1,20
6734 Buca - Fenerbahce 24.4. 18:00 2 1,35
6997 Savehof - Drott (2:0) 24.4. 16:15 1 1,15
8933 Nadal - Ferrer(s.t.) 24.4. 16:00 1 1,22
Kvota : 2.27
Uplata : 5.40 e
Sretno
hare_king je napisao/la:Lowen-Montpellier -60![]()
Barcelona-Kiel -61![]()
Utrecht-Vitesse 3+![]()
Groningen-NEC 3+![]()
Lokeren-Andrlecht 2![]()
Bolton-Arsenal 2
Pravopisna greskaharis10 je napisao/la:vikend uzasan u minusu sam okruglih 40 km,Tottenhem i Wozniacki su krivi za sve.Gledo sam obadvije tekme i hajd Wozniacki koja meda nije mogla,crkotina danska, a TOtenhem ima prednost i kontrolu igre i onda dodje neki lik prvi put u karijeri u EPL dao go i to golcinu kakva se rijetko vidja.Znači kad se prekontam ima malo i mojih gresaka u odabiru parova ali Wozniacki kvota 1,15 i onda dodje neka igracica potpuno nepoznata i pomete je apsolutno,jos da belaj bude veći stavim Nadala na tiket i prekrižim reko crkotina danska sigurnija.Sori na poduzem postu!
al hajd to..ja juce odigrao listic,uplatio 5 KM i dobitak 60..kad dodje mi jaran i pita me jesam li sta odigrao..pokazem ja njemu listic,sad cu ja kaze brojeve popisat i da isto to uplatim..ulazimo u kladionicu i daje 10 KM i govori onoj sto radi,de bgt samo izbaci taj zadnji par na listicu,ruzno mi nesto izgleda..ja pogleda da vidim koga je izbacio-kad Juventus..i naravno,ja masim a on dobije 80 KM..to je sve do Boga..afa97 je napisao/la:Danas sam vidio najsretnijeg lika u kladionici.Udjem ja u kladionicu da uplatim listic,kad stoji neki,samo gleda onu sto radi i stoji 2 min,primaknem se da me primjeti da me pusti da uplatim.Pogledam ja sta radi kad broji lovu sto je digo,dobio 2500 KM.Dade onoj sto radi 100km.Konto sam da ce mi makar 20km dat
VolimLiverpool je napisao/la:Jao starom treba još Lorient X za 204 KM
BenJo_O je napisao/la:Ja danas ofula Nancy za 33 km...
nisu mogli uzet 3 boda za spas protiv Arlesa koji je već ispao iz lige :S
koja tuga :S
i meni treba XVolimLiverpool je napisao/la:Evo 1:1
Stari se raduje k'o malo dijete![]()
Ali daj Bože da ovako ostane
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.